reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zagladam wieczorem :-)

Wisienko Emi to mala ksiezniczka :tak: sliczna!!!

Izulka nie napisalam ze gratuluje zdania testow, z jazda juz bedziesz miala z gorki choc oni przy tym placu to strasznie kombinuja. Ja mam prawko od 18 lat ale na parkingu i tak szukam duuuzo miejsca ;-)

Maz dzwonil, humor marny daleko pod granica ukrainska, zakwaterowali ich w pokojach 10-osobowych bez tv lodowki kuchenka jednopalnikowa, jedna lazienka i wc na 20 chlopa...szkodas mi go a z drugiej strony moze to go skloni do meskich decyzji bo dostal dobra propozycje blisko domu i sie waha...

reklama
agatulka - ale jestes podobna do mojej znajomej z przeszlosci z Polski.....ja bylam wtedy nastoleckim podlodkiem a ona mloda mezatka okolo trzydziestki. Doslownie jakbym ja zobaczyla na tym zdjeciu!

Wisienka - sliczna ta laleczka ze zdjec ;-) Strasznie mi sie taka panienka podoba i zazdroszcze w cichosci.

Zuzinka - ano widzisz, czasem mezczyzni podejmuja dziwne wybory a pozniej niestety musza poniesc ich konsekwencje.

A ja juz chwile temu wrocilam z pracki, pije sobie pifko, dzieci mialy dzis wolne bo dzien kolumba w zwiazku z tym szkoly i panstwowe urzedy zamkniete. Spedzili dzien u sasiadki dlatego wczesniej przyjechalam do domu. Oliver zajmowal sie bratem, w godzinie lunchowej przyszedl do domu zrobic kanapki :-D ale mnie tymi kanapkami rozsmieszyl - mogli przeciez zjesc cos u siasiadki, a jaki dumny byl z faktu ze tak dzielnie zajmowal sie Vincentem! Az uwierzyc nie moglam ;-)
Maz zaraz przywiezie jedzonko bo po drodze zakupy robil, mamy w planie szybkiego grilla - trzeba korzystac poki aura letnia i pozwala na podworkowe kucharzenie. Niedlugo juz niestety skonczy sie ta mozliwosc. Szkoda, no coz, zima za pasem i to ze mamy upaly niezmieni tego faktu. Zaraz przywali sniegiem i mrozem - juz nas ostrzegaja ze ostra zima nas czeka.
Pozdrawiam wieczornie, spijecie dobrze i do uslyszenia!

Witam z rana
coś ostatnio doły łapie wczoraj pól wieczora beczałam jak bóbr

Wiseńka ale cudna chrześcijanka i super ze impreza się udała :))
Lilka w tym roku to już 29 mi stuknie wrrr też za kilka dni i za rok bedzie 3 z przodu ja pikole ale to zleciało
Pawini ty o Grillu a my tu wszyscy palimy w piecach eheheheh jaki zbieg okoliczności mam sobowtóra ale syn dzielny moja córcia sie młodszym bratem zajmuje jak ja zasnę w dzień jej zajmowanei to właczenie światła w wc lub wlanie picia do kubka ale tez jest dumna jak paw

Witam w ten paskudny wtorek. Zimno, szaro i mokro. Jesień w pełni.

Wisienka jak już mówiłam cudna maleńka. Zapewne narzutka przydała się przy takiej pogodzie.

Zuzinka mąż niestety nie znalazł jeszcze pracy. Tzn. miał jakieś dwie propozycje ale śmiechu warte. Jedna za 1400 w takim syfie i bałaganie że szok. I do tego z okropnie niemiłym kierownikiem. A druga w hurtowni żywności w której jest praca na akord. Maksymalnie można zarobić 1500 zł. Tak więc dalej szukamy z nadzieję że do końca listopada coś znajdzie boinaczej od 1 grudnia będzie bezrobotny :(

Witam i ja z rana!
Ania i Maciej juz w osrodkach edukacyjnych a Krzys dopiero na 12 wiec po cwiczeniach ma pozwolenie na bajki a ja chwilka na BB
biggrin.gif

Jak odwioze krzysia to musze podskoczyc do warsztatu bo przydzwonilam wczoraj podwoziem w kraweznik i cos sie tlucze...mam nadzieje ze to tylko oslona a nie cos powazniejszego

Ja martwie sie za to tym ze praca meza znowu nie pewna, umowe ma do grudnia, nie wiadomo czy przedluza...
unhappy.gif
ehhhh

A pieniadze to wogole teraz byle od wyplaty do wyplaty ksiazki dla dzieci ubezpieczenie przedszkole samochod rachunki...jak ja kupie dzieciom zimowe buty???

Dobra ponarzekalam a i tak nic z tego nie wynika ALLELUJA I DO PRZODU.

Witajcie. Ja wyjadam cisto pochrzcinowe z kawką. Pol pojechał do pracy, Maciek w szkole, Emi śpi.Cisza i spokój:-)Dziekuję wam za komplementy dla Milusi. Jestem w niej zakochana po uszy, jak cała rodzina zresztą.
U nas szaroburo i ani mi pomyslec o Pawimi grilu, no chyba, ze elektryka odpalę i ugriluję mięsko na obiadek. Agatulka co tam taka 3 przed, zobaczysz, ze nic sie nie zmienia może tylko skóra jakby za duża się robi:-DMój dziadek ma 92 lata i twierdzi, ze dalej czuje sie jak młody chłopak gdzieś tam w głowie:-)Weroniczka narzutka była niezbędna w kościele bo było faktycznie chłodno:-)Zuzinka oby faktycznie to była obudowa, najlepiej to jakis plastik, który da sie oderwać i jechac dalej. A kasa , cóz czasem wolę nie myśleć. Nie wiem co to będzie jak bedziemy musieli za opiekunkę płacić a o zostaniu z Milą to szans nie ma w tej chwili.:no:
Miłego dnia kochane

czesc kochane
nadrobie pozniej,bo teraz jade z Mila do lekarza,albo teraz ja przyjma albo zapisze ja na jutro po lekcjach,chyba ze znowu bedzie miala ponad 39 wieczorem jak wczoraj..
wkurza mnie to juz,caly dzien dobrze a wieczorem bum!
teraz sie maz wygrzebal z lozka,bo on tez ostatnie dni maratony w pracy mial,wiec wzial dzis wolne,bo tak zmeczony ze nie dalby juz rady,w sobote pracowal 18 godzin! a wczoraj 12...to nie normalne
no to jedziemy,do pozniej

jestem wieczornie choć padam na twarz...

szacun i uściski dla wszystkich mam ,które pracują na cały etat i jeszcze ogarniają całą resztą
a030.gif
!!!!!
ja po tych 3 dniach w pracy potem ledwo ogarniam temat w domu...Zuzy lekcje,sprzątanie,spacer z psem,obiad..zakupy...pranie .....usiąść i zjeśc to już prawie nie ma kiedy;/;/
teraz jem i piszę bo zaraz kolacja i znów nie bedzie czasu..
wczoraj padłam w połowie na wspólnej-poszłam spać o 20.30
a227.gif
c029.gif

Wisieńka śliczna Emilka-ukochać !

Zuz Inka oby to z autem nie było nic poważnego-&&& i mało kasy kosztowało.
no i &&& za męża umowę!

Lilka śliczny awatarek:tak::-):-)
no i oby sie wyjaśniło od czego ta gorączka..

Agatulka nieraz są takie dni ,że łży lecą i nie chcą przestać...
tulę..mam nadzieję ,że dzis lepiej?

Pawimi- smacznego grilla :)
my gazowy piec juz odpaliliśmy:sorry:jesień całą gębą....pada i pada i...pada
c003.gif
c003.gif

Weroniczka i dla Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cała masa!! niech się z praca jak najszybciej uda!!

pozostałe babeczki pozdrawiam i mocno ściskam
c007.gif

Cześć dziewczynki,
Pomału wracam do normalności. Goście jutro rano juz wylatują do domku i znowu zrobi się pusto buuuuu!!!!!

Na zdjęciu jestem ze świeżo upieczonym chrześniakiem (i bratankiem zarazem), obok to moja córcia, a bordowej koszuli to mój ślubny.

reklama
mama bidoku mój ty zalatany :*
katrinka fajnie cię widzieć i fajna z ciebie babka. A jak popatrzyłam na Twoje zdjęcie to pierwsze co mi przyszło do głowy to to, ze jestem głodna:-DI zaglądałam co tam spozywacie. No i drinka tez bym strzeliłaaaaa:-D:-D

Do góry