reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

oj, mnie juz też bierze żołądkówka :wściekła/y::no:. Muszę się ratować bo dzieci zdane na mnie.
Pawimi takie słonka te dynie :)
Katrina już wkrótce spanie minie i będziesz miała syndrom wicia gniazda i szalonej energii- ja tak zawsze miałam :-)
Zdrowia wszystkim, pa

reklama
Witam wieczornie i niedzielnie. Spędzilismy milutki weekend.W sobote była moja psapióka Ewela z 2 letnią Zuzą a dziś Pol miał wolne. Pogoda mimo chłodu bardzo przyjemna wiec korzystaliśmy ze słoneczka. Mimo cięzkiej nocy z Milą niedzielę zaliczam do uanych.
KATRINKA ja spałam non stop 4 miesiące i wymiotowałam między spaniem a wtedy mielismy przeprowadzkę.
Izulka mam nadzieję, ze się nie rozchulała ta żołądkówka
pawimi super pogoda i świetne fotki. dzieciaki ubawiły się po pachy
agatulka mam nadzieje, ze wszystko z Zuzą ok. I moja droga już 25tc Ci leci jeszcze troszkę i będziesz ściskać i całowac i zmieniać pieluszki.

pawimi oj oczy sie śmieją jak patrze na twoje fotki, ciepłe miłe i przyjemne
izulka wracaj do zdrówka i zeby dzieci omineły te choróbska

a my weekend aktywny tzn. odwiedzanie rodzinki i przyjaciół, przymierzamy się do chrzcin i wychodzi wszystko na to że jednak w święta będą, już u babci (prababci Michałka) zamówiłam gołąbki na przyjęcie bo pyszne robi. zarz mykam po Alka później po Jule i na zajęcia Jula-akrobatyka a Alek do poradni gdzie bedzie ćwiczyć pisanie itd. a ja szykuje pomału do zimy tzn. obuwie, oddzież już wole mieć przygotowane a nie jak wcześniej mróz przyszedł a my dopiero szukamy rzeczy ba a tu jeszcze sie okazuje że za małe :) więc tym razem z głową i bez zaskoczenia w sumie to zostały tylko buty zimowe dla Alka sprawić i czapkę bo kurtkę i spodnie zimowe już zakupiłam. ooohhh właśnie se przypomniałam że jutro czeka nas ciężki dzień tzn. wymiana pionów kanalizacyjnych w łazience yyhh będzie syf...:eek:

no nic idę jeszcze zdąże ziemniaczki obrać i pomidorki z szczypiorkiem przygotować do obiadu
papatki

Jakie cuuudne dynie!! u mnie dopiero dwie stoją na balkonie. Jeszcze kilka musze dokupić, bo impreza urodzinowa Gai bez szaleńśtwa dyniowego nie może się przecież odbyć ;-)

witam
u mnie kolejny dzien lenistwa
jeny ja chyba etz o dyniach musze pomyślec ale na nast rok sadzę dynei na płocie sąsiedzi wymyslili fajne miejsce pod lasem i ja tez tam sadze ile wlezie
Izulka a córcia żłobek czy babcia czy opiekunka??
Katrina mi jeszcze bardzoo przeszkadzają zmiany nastroju ciagle mam doła i prawie z moim S nei gadam wrrr
Wisienka ja to syndrom gniazda mam ciagle hehehehehhe o tak zleciało szybko

Witajcie kochane,

agatulka - mi już pomału się normalizuje stan skoków nastrojów, ale za to zaczyna mi przeszkadzać wyostrzony węch, nie mogę wytrzymać zapachu smażonego surowego mięsa, nie mdli mnie, ale jest dla mnie b. drażniący oraz ZAPOMINANIE. Z ta pamięcią to jakiś koszmar, zaczynam się siebie bać... mój mąż to juz nie wie czy ja żartuję czy jaja sobie z Niego robię i czasami sie denerwuje. Tym bardziej, że ja bardzo poukładana jestem, a tu ... o!

Dziś przy obiedzie jak o tym wspomniałam to mój Boss zaczął się zastanawiać - czy może on nie jest w ciąży , ale takiej permanentnej, bo on cały czas zapomina...

Witam kochane! Znowu zaniedbalam BB ale...totalny brak czasu...i sily...Ostatnio nawet seriali nie ogladam wieczorem tylko myk do lozka. Maciej sie pochorowal...ale na szczescie oskrzela czyte tylko przeziebienie mega katar i kaszel...nooo ale jak tatus wypuszcza na podworko w samych spodenkach i wiatrowce na -4'C...

Czuje sie dobrze tylko nadal brak apetytu...staram sie dogadzac...tyle ze same niezdrowe rzeczy mi smakuja placki ziemniaczane zapiekanki zupki chinskie...i sok warzywny z biedronki :-)

pozdrawiam!

Witam pamięta mnie ktoś jeszcze?
Podczytuję Was regularnie w miarę możliwości ale jakos ciężko się zebrać do pisania.
Jestem zalatana jak każda ostatnio,wiadomo-szkoła,przedszkole,kościół i tak w kółko.

reklama
Do góry