reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam niedzielnie

mamo ja kopytka tez mialam w tym tygodniu,tyle,ze my jemy je z zasmazana kapusta i boszkiem i cebulka podsmazona :-) uwielbiam kopytka

my sie szykujemy powoli na wypad,dzisiaj zalegle urodziny Gabriela,wiec jedziemy na obiad do McD,potem odbieramy auto a potem przyjezdzamy do domu i bedzie tort:-)
wreszcie jakis mily dzien w tym tyg. choc juz sie z K lekko poprztykalam

reklama
Lilka to Ty też smacznie jadasz kopytka ;)
ja tylko na słodko i koooniecznie z masłem ;))

jak tam wypad się udał??

Babki co u Was ???
Zuz Inka ,Katrina jak tam ciężarówki???? ;)
Ewunia??????????????????????????????????????? ;(( wracaj kochana !!

pozdrawiam wieczornie :)

Witajcie kochane!!!
Ja tak na chwilkę - jesteśmy jeszcze u mojego brata, już po chrzcinach, jutro wracamy do domu (znowu jakieś 7 godz. w drodze), ale jak już to przeżyje to będzie cudnie.
Babcia z tatą wracają w środę rano do PL (strasznie szybko ten czas zleciał...) i wszystko wróci do normalności.
Wtedy już częściej i systematyczniej będę tu zaglądać.

U mnie bez zmian - czuję się dobrze, muszę tylko wybrać się na zakupy, bo "namiociki" już przyciasnawe się zrobiły.

Witajcie
podczytuje od kilku dni i jakoś się zebrać nie moge

Wisieńka kurde lasencja tez tak chce wygladac w twoim wieku choć jest mała szansa ze sie uda bo mi ciagle nikt nie daje tyle ile mam lat
to zdjęcie z wiosny chyba CIMG2822.jpg
czyli 28 lat wrrrr

Katrina moje namiociki tez ciasne sie robią

Mamo od tego orgazm **** dobre hehehhe

Witajcie kochane!
To ja cora marnotrawna. ie bylo mnie ale w zeszlym tygodniu bylam taka zalatana ze nawet kompa nie wlaczalam. Dzis musialam rachunki poplacic wiec jestem :-) Pozdrawiam postaram sie zagladnac wieczorem i poczytac co u Was!

witajcie

przyszlam zyczyc wam udanego nowego tygodnia:-)

agatulka wygladasz rowniez dobrze:-) jesli 28 skonczylas w tym roku to jestesmy w tym samym wieku (choc ja dopiero za pare dni je skoncze):-)

Milenka zostala dzis w domu,wczoraj miala goraczke,4 dzien z rzedu,wiec dzisiaj zostawilam ją w domu by ją poobserwowac
mysle,ze jutro juz pojdzie do szkoly,bo mimo iz ma kaszel widze,ze jest juz dobrze,tzn.nie ma goraczki

za to Gabriel po tygodniu ferii,urzadzil mi dzisiaj w przedszkolu male przedstawienie,plakał i mimo,ze grupa szykowala sie na wycieczke to nie chcial sie ubierac...achh:-(

Poczytalam!
Wisienka super ze Emilka tak szybko na rehabilitacje zareagowala i juz jest dobrze! Oby badania wyszly ok i Emi nic nie bylo
Weroniczka jak maz z praca? U nas niestety zanosi sie na to ze m tez bedzie musial szukac...ale na razie staramy sie o tym nie myslec
Mamo widze ze nowy domownik juz sie zadomowil na dobre!
Sempe sto lat dla Twoich synow! Spoznione ale serdeczne...no i zeby ten skok mogl sie jednak odbyc i dal pozytywne rezultaty &&&

Zdrowia dla wszystkich chorowitkow duzych i malych!!!

U nas Maciej chorowal i caly tydzin siedzial w domu...jak zwykle zapalenie oskrzeli. Meza przeniesli jeszcze dalej od domu...

No i ja sie tez troche uaktualnie...mam 36 lat

aktual 097.jpg

jestem i ja po pracy;)

Agatulka no ,no -ładna kobietka z Ciebie ;)

Katrina to dobrze ,że u Ciebie też wszystko si..

Zuz Inka ładna fota ;))
włosy pofarbowałaś ,co ;))?
tak,nasz Bono już zadomowiony:)

Lilka buziaki i dla Ciebie :))
ukochaj Gabrielka :**

zaraz jadę po Zuzę bo dziś ma zajęcia komputerowe do 16.30.

pozdrawiam i wlecę wieczorkiem ;))

Jestem))) Pol dziś miał wolne więc ja odsypiałam te nocne karmienia Mili przez pół dnia. Mam nadzieję, ze zacznie tyć i zacznę ją tego oduczac bo juz budzi się sama co 3 godziny a to skutkuje u mnie snem w nocy 4-5 godzinnym z przerwami. Jak ją nakarmię i położe to sama potem nie mogę zasnąc a jak zasnę to ona się budzi i tak w kółeczko. Chrzciny bardzo się udały. W kościele Mila była spokojnai spała tylko samą ceremonię przepatrzyła i zaczepiała księdza i ministrantów. No a potem poczuwała z godzinke i spała z przerwa na karmienie cały prawie czas. Widocznie goście ją meczą
laugh.gif
Restauracja okazała się strzałem w dziesiątkę bo obiad był pyszny i duuzo. Potem goscie posiedzieli u nas do 22.:-)
U nas prawdziwie jesiennie. Zimno, mokro i dzis juz nawet cienszy kombinezon był w uzyciu. Mamy wyniki badania moczu ale tylko ogólne i jest w porządku. Reszty badań jeszcze nie ma. Mila zaczeła jesc i mam nadzieję, że tyje.
agatulka daje głowe, ze będziesz lepiej niz ja
zuz inka ładna z ciebie kobietka
mama witaj. Co tam u was? Jak w pracy?Dryndnij jak znajdziesz trochę czasu

Prezentuję wam moją chrześcijankę

reklama
U mnie dzień z wichurami i ulewami za oknem. Hania niepocieszona, że nie może wyjść. Ona siedziałaby cały dzień na dworze. I mało jej przeszkadza, że zimno, wilgotno i takie tam. Ma swój świat i już.:) Ja za tydzień będę szykować się do pracy po przeszło 2 latach przerwy uch będą nerwy ...:)
Dobrej nocy pa

Do góry