reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam serdecznie:)Mam na imie Monika i jestem mamusia trzech bzadcow:Wiktorii,Remika i malej Hani, niektore mamusie pamietam z watku staraczek,wiec je serdecznie pozdrawiam,Pozdrawiam rowniez te , ktore mam nadzieje poznam:)Bardzo chcoalabym dolaczyc do Waszego grona:)

reklama
witam się po pracy;)
odebrałam Domisia,Zuza ma dziś kółko informatyczne i odbieram Ją o 16.30.

muszę sie pochwalić ,że Bono był dziś pierwszy raz sam przez ponad 8 godzin iiii....nic nie nabrudził
i047.gif

0 siku !!! 0 kupy!!! :))) normalnie jestem z Niego dumna!! dostał juz nagrodę a po wyjściu na ogród zrobił 2 kupy i siku...
mam nadzieje,że jutro też da radę i zastanę czysty dom ;))

Wisieńka -kochana ;( przykro mi ,że "ciągle coś"
c020.gif

mam nadzieję ,że Emi ruszy z wagą i zmartwienia miną ...
tego życzę!
ściskam Was dziewczyny!

Moninia- witaj i rozgość się :) gratki rodzinki:)
jak sobie radzisz??

pozdrawiam wszystkie mamuśki kochane i Wasze skarby:)

dziekuje mama:))nie wiem czy mnie pamietasz z poprzedniego watku??U nas dobrze, nio jest co robic przy trojeczcze dzieci, ale usmiech, przytulenie tych skarbow do siebie warte sa kazdego poswiecenia. Troszke dzis sie poddenerwowalam bo u Remeczka zobaczylam powiekszony wezel chlonny w pachwinie, bylam u lekarza,a elw ydaje sie to byc na szczescie tylko jakas wirusowka bo na dodatek dostal wysypki na calym ciele, czy ktores z Waszych dzieci mialy cos podobnego??Pozdrawiam wszystkie mamusie i jeszcze raz dziekuje i ciesze sie, ze moge sie przylaczyc:)

Witajcie Mamuśki - u nas wszystko w jak najlepszym porządeczku. Pokłuli mnie dziś trochę - łapka boli.... ale mam nadzieję, że niedługo przestanie. Położna założyła mi kartę, ciśnienie zmierzyła, upuściła nieco krwi, zaszczepiła, sprawdziła siusiu.... i kazała umówić sie na następną wizytę.
Spać się dalej chce, nadal budzę się nad ranem, a poza tym jest SUPER!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo zdrówka!!!!!

ewunia, joas, maureen, annaS, weroniczka i reszta ....gdzie wasz wszystkie wywialo? Jakos smutno bez was wszystkich, nawet mi sie samej nie chce wchodzic na watek jak nie ma naszej "starej" gwardii...
Pozdrawiam - mamusiu buziaki ;-)

Pawimi i mamusia mnie wzywaja to jestem ;-) Nie ma mniwe ostatnio bo jestem zabiegana i ciągnę resztką sił. Mamy sporo kłopotów ale jakoś żyjemy ;-) Mąż jednak nie dostał tej pracy i ciągle czegoś szuka :-( A jak nie które z Was wiedzą z doświadczenia nie tak bardzo odległego mąż i ojciec bez pracy to masakra w domu :-( Choć i tak nie jast tak źle. Po za tym mnie zaczął boleć ząb i od dwuch nocy kiepsko spałam ( nie z bólu bo dało się wytrzymać ale ze strachu przed wizytą u dentyski) i w następną środę czeka mnie wizyta u stomatologa.
Po za tym mam Nadię do opieki i z moimi dziećmi ciągle gdzieś ganiam a do tego mam pełno szycia. Na szczęście Emilka Wisienki juz jest obszyta :-) i wygląda bosko :-) nie chwaląc się ;-)

No i chyba tyle w skrócie.

Całuski dla Was kochane.

halo halo tu tez ja stara gwardia!!!!:-)

od wczoraj od 18tej boli mnie głowa i to tak mocno ze jak odkurzałam to myslałam ze zemdleje!!!!!

Starszy po weekendzie nic się nie zmienił, wczoraj nie był w szkole na pierwszej lekcji dzis tez nie wstał:wściekła/y: a miał na 8.00 isc... 18stka jego w miare się udała choc jak miał siedziec z nami przy stole to widziałam ze szlag go trafiał!!!

w następny weekend mamy zamiar zrealizować jego prezent!!! zafundowałam mu SKOK ZE SPADOCHRONU W TANDEMIE! mam nadzieje ze się zresetuje ten chłopak!!!

od czwartku znów mam kompulsy i jem i jem... kurcze juz nie mam sił z tym walczyc..

Weroniczka nadal jestem pod wrazeniem Twoich zdolnosci do szycia:tak:
Katarina a jakie szczepienie dostałaś?

Mama widzę ze piesek się zaklimatyzował:-) a kotek to jak wyglądał?? u nas na osiedlu jest ogłoszenie ze ktos znalazł kotka ale to raczej nie WAsz bo by tak daleko nie doszedł.

Witaj nowa mamusko:-D

ostatnio czytam wiele o pomocy wielodzietnym rodzinom i nóz mi się w kieszeni otwiera!! ciągle myśle na kogo mam głosować w niedziele, zrobiłam sobie ankiete poglądową i wyszło mi ze 60% poglądów mam jak PALIKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuźwa az tak źle ze mną???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Latarnik wyborczy 2011 tu możecie sobie sprawdzic swoje poglądy:-p

buziaki i pozdrowienia dla wszystkich:-D

dzien dobry mamusie:)Ja wlasnie odprowadzilam starsze maluchy do szkoly a mlodsza zaraz dostanie cycusia i pojdzie spac bo to jej pora, na 11:30 jeszcze raz do lekarza z Remeczkiem;katrina115 witam mamusiu spoza kraju, ja mieszkam w uk.pozdrawiam wszystkie serdecznie

reklama
Hej Sempe:))To prawda 1.10 imieniny Remigiusza:))|Ja widze, ze jestes mamusia niezlej gromadki:) czyli po rowno, tyle samo kobietek co mezczyzn, moj Remcio mowi, ze chcialby jeszcze braciszka bo teraz jest nie fair, hehe:)

Do góry