reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie . U nas dalej kłopoty z jedzeniem. Mila po prostu nie chce jeść. Jutro umówilismy się do lekarza. Martwię sie o te jej węzły. Czemuż one kurka są powiększone a jej nic nie dolega.
sempe ankietkę podsunę męzowi bo on mówił, ze będzie głosował na chybił trafił, zamknie oczy ja zakręci kartką i kujnie długopisem
Weroniczka sukienka super i Mila jak księzniczka, wstawię w niedzielę zdjęcie z chrzcin żeby nie uprzedzać faktów:-) dziękuje ci bardzo
katrinka super, ze wszystko w porządeczku i samopoczucie dobre oby tak do końca ciązy a potem sluus i maleństwo urodzone
moninia witaj. Świetna twoja gromadka.

A ja już sie zastanawiałam czy nie jestem w ciązy, jakiś czas temu poszliśmy, ze tak powiem na żywioł i zaczełam mieć nos wrazliwy na zapachy. Ale przeszło jak na razie:-DOczywiście @ brak ale to laktacja. Nie obraziłabym się gdyby nie ta cc z kolejnego dzidziusia a najlepiej bliźniaków skoro lepiej nie miec 4 cc:-D

reklama
hejka
witam się i ja nadal podekstytowana całą sytuacją, a zwłaszcza ta pogoda daje mi dużo energii, karmie nadal, Michaś ważył ostatnio 5 kilo takze ładnie przybiera i ma już trochę ciałka, z wielkimi krokami zbliżamy się do otwarcia warsztatu, za tydzień mamy komisje w sprawie dofinansowania na otwarcie
eehh te wybory
ostatnio zaczęłam rozmyślania i stwierdziłam że nie ma na kogo głosować, chyba że wybierając mniejsze zło bądź taką partie co ma podobne poglądy ale ostatnio znalazłam coś takiego czyli to co mnie interesuje i pewnie wiekszości z was Polityka prorodzinna -propozycje z różnych partii
Dzieciowo mi!

czesc kochane
ja sie rozlozylam totalnie,stracilam glos,wogole ledwo zylam
narazie odzyskuje glos,gadam jak jakas wiekowa alkocholiczka:baffled:

witam sie i ja popołudniowo ;))

Sempe ależ prezent macie dla Młodego-no,no:)
może się przyczyni do resetu-czego życzę:)
a co do kotka to na pewno nie nasz...w życiu by tak daleko nie zaszedł...wstawiałam kilka stron temu fotkę -wygląda jak tygrysek..na czole ma duże M ułożone z pasków czarnych..

Lilka zdrówka kochana życzę...

Cokies- &&& za otwarcie zakładu :)
i niech ekscytacja nadal trwa:))
pozdrawiam Cię i ściskam ;)

Weroniczka- &&& za męża pracę!
no i mnie zabiegania życzę co byś miała czas choć raz dziennie do nas wlecieć ;))

Moninia-mam nadzieje,że u Remka bedzie wszystko oki-daj znać po lekarzu..
i pamiętam ,że kiedyś pisałaś...

Pawimi -również buziaka przesyłam ;));*
jak tam rott??nic nie poniszczył ostatnio??:)))
nasz Bono dziś też nic nie nabrudził;))) ależ kochany psiak;)
załatwił się na ogrodzie-zaraz posprzątałam i śladu nie ma ;)
dostał nagrodę ,najadł się i teraz leży w słonku na tarasie :)

Wisieńka ależ się Emili porobiło;/
mam nadzieje,że się szybko wyjaśni co i jak..słuchaj a może Ona ma pleśniawki w buźce i Ją boli dlatego nie je...sprawdź.
pozdrów chłopaków;))

ja wczoraj otynkowałam schody tym samym tynkiem co płot..jeszcze tylko na 3 schodach fuga i gotowe ;))
jutro Tom ma wolne i dokończy;)
bedzie trzeba opić co by płytki po zimie nie poodpadały:))))

Weroniczka-nie bój się dentysty-kochana teraz nawet podanie znieczulenia nie boli więc idź kochana ,po co masz się męczyć-a po wszystkim przyznasz ,że nie było czego się bać...pomiętaj strach ma duże oczy
g056.gif
a w rzeczywistości bedzie si
c031.gif

ide rybe smażyć bo za godzine bedzie Tom.

Hej dziewczyny:) U nas dobrze po wizycie u lekarza, Remcio zlapal po prostu jakiegos wirusa i daltego te powiekszone wezly chlonne.

Mama- Ale z Ciebie gospodyni, brawo!!!Kobiece jak i mezkie zajecia Tobie nieobce:))Ja jestem taka sama, jak Haneczka miala m-c to pomalowalam caly przedpokoj z przerwami na karmienie:))Jak piesio??My mamy 3 letniego goldena Retrievera Affiego, jest kochany i jest nasza maskotka.Ale tak jak mowili w hodowli to piesek, ktory jest szczesliwy gdy jest wsrod ludzi, dzieci i moje maluchy moga zrobic z nim wszystko, a od niego az szzcescie bije :))

Wisienka- oj biedulko, co ta Twoja myszka kochana wymysla??nie smakuje jej mleczko mamusi???nie sadze, a moze zjadlas ostatnio cos nowego, co nie zasmakowalo niuni i troszke sie zrazila??a moze boli ja gardelko lub tez jakis wirus zlapala i dlatego te wezly powiekszone, to znak, ze dziecko walczy z infekcja , i moze dlatego brak apetytu???teraz taka pogoda byla, goraco i wszystkie wirusy bardzo aktywne, moj Remo tez z tymi wezlami teraz ma problem

pozdrawiam goraco pozostale mamusie:))

jestem wieczornie na chwilę ,dzieci spią a ja kolację wcinam..świeży chlebek z masłem i miodem
c015.gif

Moninia- no to dobrze,że z Remikiem oki w sumie..
a my też mamy goldena-nasz ma 8 m-cy-urodzony jest 22.02.11.
a co do remontu to w tamtym roku ja pomalowałam cały nasz dom-górę i dół i 5 metrową wysoką klatkę schodową sama-Tom kładł kamień ozdobny na 2 ścianach..
ja taka jestem-jak trzeba coś zrobić to się nie oglądam tylko robię ;)
a że pomysłów mam sporo to ciągle coś robię :))

wrrrrr tyle sie napisałam i poszło w kosmos!!!

Witajcie kochane, jeszcze tydzień i tu wracam na częściej!

Sempe - to było szczepienie p/grypie (sezonowej),

Trzymajcie sie ciepło i zdrowo (u nas juz zimno, mokro i wietrznie), dobrej nocki.

mamusiu Ty to jestes taka prawdziwa gospodyni ;-) jak czytam te Twoje ogrodniczo-domowe wyczyny to az mi wstyd. A wiesz ze ostatnio pani robila mi manicure identyczna maszynka jak wyslalam Twojej szefowej ;-) az sie usmiechalam pod nosem ze dopiero taki sam zakup robilam. Zwykle robi mi taka ogromna maszyna ale tym razem przyszlam bez umowionej wizyty i mialy sporo klientek - caly salon byl mocno zajety, wiec przyjela mnie przy swoim stanowisku z ta maszynka wlasnie. Odrazu sobie o Tobie pomyslalam.

Weroniczka a gdzie moge te Twoje cuda ostatniego wykonania zobaczyc? wklejalas moze a ja niedopatrzylam?

sempe
mowisz ze tym orginalnym prezentem chcecie zresetowac swojego mlodzienca. Ciekawa jestem reakcji ;-)

a ja koncze zupke gotowac, dzieciaczki juz spia. Jutro pojade troche pozniej do biura bo mam kilka spraw do zalatwienia. Dobrej nocki.

witam z rana z kawką:tak: drugą juz po ledwo na oczy widzę!

Alicja obudziła się o 5.05 i stwierdziła ze juz się wyspała!!!!!! Ona mnie wykonczy:angry::no:

Katarina jeszcze nidgy nie syłszałam ze mozna się szczepić na grype w ciąży i to jeszcze w tak wczesnym stanie!! ale tam u Was na wyspach to różniste inne rzeczy się dzieją:szok::szok:

a ja tzn moje paznokcie pobiły rekord trzymania manicure hybrydowego: otóż pierwszy raz jak robiłąm to po 3dniach juz mi połowa odleciała a teraz??? 2TYGODNIE:szok::szok::szok: :szok: a mojej mamie trzyma się to ustrojstwo 5tyg:crazy::crazy::crazy:

chyba się dzis w koncu wybiore do lekarza na bilans dwulatka

miłego dnia

reklama
Do góry