reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

kochana nie, ja mam poteznego i groznego ;-) rottweilera :-D
kurcze i dalej mnie glowa cmi, juz tyle prochow lyknelam, a mam wieczorem rozmowe z waznym klientem i musze sie postawic jakos na nogi zeby trzezwo myslec.
Poza tym przekladam te ciuchy i o rety !!!!!!!!!!!! ale tego jest!!!!

reklama
a no tak-kiedyś pisałaś przecież ,że masz rott:)
mam nadzieję ,że głowa odpuści skoro tyle leków wzięłaś...mi na ból głowy najlepiej pomaga parówka z amolem...

a co do ubrań to wiem jaka to masakra....przebierałam ostatnio..
u nas dziś pięknie było..i tak ma być do wtorku a potem już lipaaaa;(
chłodnooo,deszcz...jesień ........i zacznie się
a227.gif
w dzień i wogóle..;/

Witajcie, przepraszam, że rzadko zaglądam, ale mam gości (tato i babcia przylecieli), więc nie mam za wiele czasu dla siebie.
Jak wrócą już do domku, to obiecuję poprawę!!!

A tak poza tym, to czuję sie bardzo dobrze, właściwie to nie czuję, że jestem w odmiennym stanie - poza tym, że staniki jakieś małe się zrobiły...

Witam niedzielnie. Mila ma pierwszą drzemkę a ja już ugotowałam obiadek i siadłam przy kompie. Znowu sama z Milą...
mamo gadam do niej, pewnie ma mnie już dość:-D
katrinka miłej wizyty i nadal dobrego samopoczucia
pawimi świetny obrazek:-D

jestem i ja na chwilę ;)

Pawimi Tom wczoraj zaczął przeglądać karmy dla Bono i tak Mu zeszło,że potem już nie miałam siły na kompa.

Katrina miłej gościny:)

Wisieńka-pamiętam jak byłam sama z Zuzą:) też Jej mówiłam o wszystkim co robię ,ale...trochę męczą te monologi
a207.gif
:))
jak dziś Perełka się czuje-nie wróciła gorączka??

biorę się za obiad-więc i Wam smacznych obiadków życzę :)
u mnie bitki schabowe w sosie,buraczki i ziemniaki z masełkiem.

mama nie ma goraczki. Robilyśmy rehabilitację i teraz odsypia. U mnie krem z jarzyn z grzankami, kurczak w sosiku białym z marchewką i koperkiem i natką, ziemniaczki i surówka z lodowej

Ja dziś zrobiłam kurczaka w curry, ale moja rodzina nie lubi curry, więc bardzo dużo zostało, no i jadłąm to też na podwieczorek i na kolację ... bleee

Moje starsze dzieci dziś się zapomniały, i ja też.. szalały na dworze w krókich rękawkach i krótkich spodenkach aż do wieczora. Zauważyłam to, jak poszłąm na wieczorny plac z Gają - moja Ela jak na plaży, a inne dzieci w kurtkach, a niektóre nawet w czapkach :/ było 13 stopni...

reklama
Witajcie poniedziałkowo. U nas nieciekawie i już się zastanawiam kiedy od nas ten pech odejdzie. Jak rehabilitacja zaczeło przynosić rezultaty to znowu Mila za mało przytyła. Nie wugląda co dziwne na chudzinkę a przytyła w tym miesiącu tylko 430 gram i nie wazy nawet 5 kg. A powinna już z 5200 żeby był dobry przyrost od swojej wagi urodzeniowej. Najgorsze to, ze szukając problemu ściągnęłam mleko i ze zwykłych 150 udało mi się ściągnąć 60! Mila nie narzeka na głód i zawsze wygląda na najedzoną. Próbowałam jej podac butelkę po piersi ale nie chce, zaciska usta i tyle. Nakarmiłam ją ściągniętym mlekiem( na dwa razy ściągnęłam 120) i ona zjadła 90. Do tego ma ciągle powiększone te węzły. lekarka mówila, ze to od szczepionki na gruźlicę bo ma na raczce jeszcze nie zagojone. A ja sobie dorabiam ideologię i bardzo się martwię o tą moją córcię. W środe idziemy do pediatry, jutro zrobimy mocz. Trzymajcie kciuki, zeby było wszystko dobrze
b0015.gif

Do góry