reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jarzynkowa gotowa zmiksuje potem i grzanki usmaże a co mi tam szalenstwo potem mielone zrobię z muraczkami z ćwikła niech maz ma co lubi czasem a mam dla neigo kilka prac to musze sie podlizać :pPPP
Mama zuza tez autobusem szkolnym jezdzi szok to jzu 2 rok i nie bylo bardzo z tym problemu czego sie bałam Maks jezdzi Busem ale z nauczycielkami wiec tu starchu nie było wyjzezdza o 7 30 a wraca o 15 30 wiec luzik
Agabeta kurcze alez masz pod górkę z bylym wspólczuje potem tylko wpływa żle na dzieci i nikogo innego

reklama
ja mam nadzieje ze jak juz sie rozloze w nowym biurze na dobre to tez bede miec czas na to zeby czesciej na forum bywac, poki co niestety tylko wpadam na trzy sekundki bo trzeba dzieci do szkoly zawiesc i zmykam do pracki. Milego dnia!

heja ekspresowe!!!!!!!!!

tak się zastanawiam dlaczego nie mam czasu tu bywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

szlag mnie trafia przez to!

dziewczynki bawią się klockami a kot bawi się skarpetą:-) nasz kot ma na imię Puszek ale wołamy do niego KOT:-) I reaguje!!!!

cholercia skoczył mi na kompa _ nikt w moim domu nie lubi jak mam czas dla siebie wrrrrrrrrrrr

Mąż biega i jak wróci do jade do matki po przesyłke a dzis rano byłam odwiedzic kolezanke co ma 6cio miesięcznego synka jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaki przedudny 9,5kg BOBAS!! odkleic się nie mogłam od niego....

zamówiłam dzis torta w kształcie piłki na 18stke Roberta, w niedziele zrobie tylko torta i kawe zadnego przyjęcia...

mama05 śliczny ten Wasz piesek!!! BONO BONO.... (uwielbiam U2;-))

pozdrawiam mamuśki!!

jestem wieczornie:-)

Pawimi mam nadzieje,że niedługo zawitasz do nas z odrobiną czasu:sorry2:
daaawno nie pisałas co u Ciebie..

Sempe-cześc kochana ;)
tort piłka -no,no;))
ja też lubię U2 ,ale nawet nie wiem skąd mi to imię wleciało do głowy:-p
pogłaskaj kotka...mój nie wrócił:-(pewnie ktoś się już nim zaopiekował...był taki ładniutki-szkoda mi go......
jak tam idzie odbieranie tego chłopca ze szkoły??grzeczny jest??

Iza witaj :) jak samopoczucie ??

ja jutro bedę bez kompa ,mąż musi wziąć do pracy:baffled:ale cóż ..w końcu komp służbowy:sorry2:
jutro o tej godzinie Bono bedzie już z nami:-D:-D:-Dależ nogami przebieram...choć i chcę i ...boje się:sorry2:

pozdrawiam wieczornie i zyczę spokojnej nocy!

Witajcie kochane!
Jeszcze nie spie wiec zagladam, dzis zaczelo mi burczec w brzuchu...zupelna nowosc w tej ciazy
Maciej jutro jedzie do kina na 60 minut bajek typu "Bolek i Lolek" Reksio" itp pierwszy samodzielny wyjazd

Mamo
mnie Bono tez sie bardziej podoba :tak: I dla dzieci latwiejsze
Sempe my mamy kota dochodzacego ;-) do domu nie wchodzi ale da sie poglaskac i pobawic na polu. Zastrzepilam, odrobaczylam i dzieci nazwaly go Puszek...ale reaguje na Futrzak :-D
Pawimi wiecej czasu na BB zycze

U mnie tez notoryczny brak czasu na czytanie dzieciom ksiazek ale za to Ania im czyta wieczorem i jest to juz rytual i sposob na wyciszenie

A wiecie jaka frajde maja ostatnio moje dzieci smarowanie mi oliwka brzucha masuja, gadaja z Fasolkiem, pukaja...choc mnie nawet jeszcze brzuch nie zaczal rosnac...no ale niech sie integruja!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Witam nocnie. U nas dziś zalatanie. Byłam we Wro tort zamówić na chrzciny 150 zł:baffled: ale śliczny. Chciałam żeby był śliczny bo i Sowy wszystkie ciasta dobre są:-D Potem do krawca z Pawła garniturem, pieczatka na papierach o zwrot zapłaty za leczenie Mili dla naszego Ubezpieczyciela. No i odwiedziny i sister a na koniec szczepienie Miluśki. Bidulka moja dzielna, nieźle to zniosła. W tym całym zamieszaniu tylko raz dziś ćwiczyliśmy i mam wyrzuty sumienia.
iza dzięki za linka, a wiązanie do założenia standardowe? Czy też jakoś inaczej się plącze? bo coś nie mogę rozgryźć:zawstydzona/y:
mama dzieki za wiadomość o linku

Pozdrawiam wszystkie i lecę spac bo padam...padam...padam

mama - :-) pieska zazdroszczę bardzo! a może zazdroszczę po prostu pozytywnej zmiany... samopoczucie u mnie coraz bardziej jesienne, tak wcześnie się ściemnia :-(

wisienka - wiązanie jak do 2x :-) koniecznie pamiętaj o podociąganiu krawędzi :-)

Witajcie. u nas goraczkowa noc niestety. Mila śpi prawie cały czas i może czuwała z pół godziny. Budzi się tylko na jedzenie. Biduleczka wymęczyła ją ta szczepionka.Idę posegregowac jej ubranka bo jakoś wolę być z nia w pokoju.
Maciek pojechał na weekend do taty, Paweł znów ma wykłady więc ja caly czas tylko z Mileńką:-(Nie lubię takiego pustego domu

reklama
witajcie
a ja wczoraj zniklam,bo jak mnie chorobsko chwycilo to sie polozylam kolo 12 do lozka i ledwo wstalam kolo 16 ,zeby po dzieci pojechac
mialam nawet 40 goraczki!:szok: teraz goraczki juz nie mam,ale strasznie szczypie mnie mozgownica-pewnie zatoki,gardlo szczypie,a ja w domu nie mam nic! tylko miod
a takie plany mielismy na ten weekend,jak bede chora to nici z nich wrrrr

Wisienko szkoda malenkiej,ja pamietam,ze moja Milenka tez pare razy tak odreagowywala szczepienie,zawsze sie tego balam.. bedzie dobrze zaraz,ukochaj malenką:happy:

nie dam rady popisac,przez glowe,szczypie mnie strasznie i wogole dopiero co wstalam a znowu bym sie polozyla,a tu tyle roboty w domu,no moze nie az tyle,ale na weekend chcialam wsio porobic na blysk,a tu masz!

Do góry