reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dziekuje za zyczenia, synowi przekaze a sobie w cichosci zyczylam wiele cierpliwosci`na kolejne 17 lat ;-)

Iza, nie sa to zabki? ten cieknacy wodnisty katar i do tego temperatura? Mam nadzieje ze nic powaznego, fakt....zdecydowanie tez wole nieprzespane noce i cieknace nosy raczej niz zmaganie sie z fochami nastolatka....

Dzień dobry mamuśki witam sie z rana po kawce i pączku:sorry:mialam sie odchudzac-cos nie wychodzi;-)Witaj TRASZKA- i zagladaj jak masz chwile.MAUREEN- czekamy na wiesci po konsultacji szpitalnej. ZYZKUS- cos spiaca wczoraj bylam,polatalam po moich watkach,ale jakos zmeczenie wygralo;-)IZA- jak tam nasza Gaja-nocka OK,pospaliscie??PAWIMI- 17 lat to faktycznie kaaawal czasu,ja jakos nie moge sobie wyobrazic jak Zuza bedzie wygladala za 12 lat jak bedzie miala 17....:rofl2:i tez mysle,ze to my mama powinnismy w dzien urodzin dzieci dostawac kwiaty!!!!!!!!!! milego dnia.bede zagladac:tak::tak::tak::tak:

Witam i ja z rana!
Maciej zainhalowany, sniadanko zjedzone, starszaki w osrodkach opiekunczych a do lekarza idziemy pozniej bo teraz sporo ludzi. Moge wiec z Wami posiedziec

hehe Maciek przyniosl mi pieluche i chusteczki nawilzane i mowi mama blee. O nocniku nie pomyslal ehhh

I ja witam przy porannej kawie.

Dzięki kochane za życzenia ale małe sprostowanie: to nie była rocznica ślubu bo mamy ją 13 września a rocznica naszego pierwszego odnalezienia siebie w tym wielkim świecie:)

A tak w ogóle to bardzo nie lubię takich dni jak dziś bo zimno, mokro i nie da się wyjść z dziećmi na spacer. Muszę wymyśleć jakieś ciekawe zajęcia dla dzieci żeby ich nie rozniosło w domu.
Uffffffff... po długich bojach Małgosia zasnęła to został jeszcze Tadeczek i chwilka spokoju.

Powiem Wam że ja bardzo się boję okresu nastoletniego Stasia. On jest buntownik i uwielbia "zakazane owoce". Obym sobie wtedy poradziła w mądry sposób.

WITAJCIE mamusie- a ja tez sie boje jak to bedzie bo Zuza tez juz teraz czasem jest nieznosna i musi byc na Jej,ale stram sie jeszcze nie myslec ile nerwow stracimy w nastoletnim Jej czasie bo siwe wlosy to malo:tak::-DWERONICZKA u nas 23 stycznia bylo 11 lat razem a teraz 23 sierpnia bedzie 7 lat po slubie-moze na rocznice bede 2 kreseczki

JA TEZ JAKOS NIE ZAUWAZLAM, zeby kryzysowo bylo-11 lat razem to wychodzilo by ze kryzys byl 5 lat temu:tak::-Di mam z glowy:-)dzis zaczynam drugie opakowanie hormonow:happy:czyli zostalo 42 dni do ostatniej tabletki,czekamy na @ i ...do pracy rodacy:laugh2:

reklama
ZUZKUS- TO DOBRZE,ZE NIUNIA juz lepiej, a 16 lat to kaaaaawal czasu-mozna juz bardzo dobrze poznac czlowieka:tak:ja nasmazylam kotletów mielonych i mam z glowy obiad-z wczoraj zostalo sporo rosolu a jak Domi pojdzie spac to obiora ziemniaki,do tego buraczki od mojej babci i kompot z wisni i obiadek jak sie patrzy.pogoda nawet przyjemna,mam balkon szeroko otwarty i wlasnie zrobilam sobie kawke.Domi wciagnal 2 kotlety,teraz konczy kakao i spac.

Do góry