reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
weroniczka - 10 lat to kawał czasu :) wszystkiego dobrego dla Was :)
Maureen - nie przejmuj sie niejadkiem.. moj Michał w wieku 2-3 lata przez ok 3 miesiace jadł wyłacznie kajzerki i popijał wodą :/ a im bardziej starałam sie go zachecic do innego jedzenia, tym bardziej histerycznie na nie reagowal, wiec odpusciłam i w koncu mu przeszło, sam poprosił zebym dała mu moja kolorową kanapke w zamian za jego sucha bułke :D

chyba zrobiłam sobie nawał :( na zły humor cyca ciagle dawałam a teraz mam mały (jak na razie) kłopot :/

witam was znowu ostatnio miałam awarię zaczęło mi się dymić z przedłużacza zwarcie jakieś się zrobiło , więc jak już pisałam mam trzech synów ,
pierwszy urodził się Max chcieliśmy pierwszego syna i udało się , potem celowaliśmy w dziewczynkę ale mój mąż nie celował za dobrze i takim sposobem urodził nam się drugi wspaniały syn Alex po trzech latach naczytałam się w necie jak zaplanować płeć dziecka :sorry: i znowu rozpoczęliśmy staranka o siostrę dla naszych smyków i tak oto mamy trzeciego wspaniałego syna Kacperka , no cóż mam szczęście do facetów ,
a poza tym siedzę w domu na wychowawczym a i tak wciąż jestem w biegu , na forum przeważnie zaglądam w trakcie karmienia mały je a ja mogę sobie jedną ręką poklikać przyznam się bez bicia że do zorganizowanych nie należę :zawstydzona/y:, zawsze szłam na żywioł ale przy dzieciach nie zawsze się to sprawdza , i szczeże podziwiam mamy które jeszcze mają czas iść do pracy , ja tak się zbieram żeby wziąć się za siebie ale motywacji jakoś mi brak może dzięki wam uda mi się w końcu jakoś zorganizować ale się wam tu rozpisałam na razie to tyle o mnie

Witam drogie mamusie...w tej chwili 29 stopni na termometrze rano zawiozlam najmlodszego na rytmike do szkoly muzycznej - po raz pierwszy mial dzis te zajecia, musze przyznac ze fajne sa i z pewnoscia bedziemy kontynuowac...pozniej bylam umowiona z klientka na krotkie review, razem mialysmy troche rzeczy do obgadania na biznesowej plaszczyznie a poniewaz ma synka w wieku Vincenta to podjechalysmy najpierw po mrozona kawke a pozniej wozeczkami na plac zabaw, tam dzieciaki sobie szalaly a my z nasza kawka w rekach prowadzilysmy nasza dyskusje. Polaczylam przyjemne z obowiazkiem:tak: W zasadzie przed chwila przyjechalam, wreczylam Vincentowi lunch do lapy i swoja zabytkowa Emmaljunga przemaszerowalismy nad jeziorko na krotkie 15 minut, jak zjadl to sam chcial do domu wracac i mowi mi "Vincent chce spac"...pomaszerowal odrazu na gore i sam wpakowal sie do lozka. Mam teraz chwilke dla siebie..

Weroniczka - gorace gratulacje z okazji Rocznicy Slubu:-)

wlecialam tylko na chwilke,zeby Wam zyczyc dobrej i spokojnej nocki,zebyscie pospaly i dzieci tez:tak::tak::tak::tak::tak::tak:a jutro widzimy sie rano z kawka-MAYREEN- czekamy na wiesci po wizycie-konsultacji;-)

taszka - kiedy rozpoczynacie starania o dzewczynke? :)

ja dzis byłam w szkole, i jak zwykle po mojej tam wizycie reszta dnia była kiepska :/
nastolatki sa takie trudne :/

Od godziny walcze z kompem, bo stare pudlo i sie mu nagle czyszczenie dysku wlaczylo :szok: potem sobie sciagnal jakies aktualizacje i chcial zainstalowac...ehhh stary grat, juz myslalam ze mu procesor skopie.

Taszka bo to jest sztuka zrobic "dziure w dziurze " ;-) :-D
Mama a co Ty tak wczesnie do lozka???
Pawimi to milo taki biznes prowadzic :-)
Iza i jak Gaja nie goraczkuje?

Pozdrawiam i ide zajrzec na inne watki

zapomnialam o najwazniejszym.......dzis moje dziecko konczy 17 lat....o 16.32 ktos mi ukradl 17 lat z mojego zycia bo za cholere nie moge wydedukowac kiedy to niby minelo....ale fakt, wiele sie za ten czas zdarzylo, oj wiele....

ja dzis byłam w szkole, i jak zwykle po mojej tam wizycie reszta dnia była kiepska :/
nastolatki sa takie trudne :/
w ogole nawet tego nie pisz....twoj dopiero wkracza w ten wspanialy wiek........

reklama
pawimi - wszystkego dobrego młoda matko starego syna :))
myślę że matki powinny zawsze dostawać życzenia i kwiaty od swoich dzieci w ich urodziny ;) szkoda że na to nei wpadłam, jak jeszcze mogłam tak honorować moją Mame...

zuzkus - dzięki za pamięc :) Gai do gorączki dziś doszedł lejący katar :/ ciekawe jaka noc będzie...

ale i tak wolę lejący katar nemowlaka niż problemy dorastania ... :(
dobrze, że akurat dziś doszłą chusta, przynajmniej jeden przyjemny moment w tym trudnym dniu...

Do góry