reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie,

mama - mam do Ciebie pytanko, czym zastąpić sobie w ciąży krem pod oczy??? Wiem, ze retinol i inne takie nie są wskazane w ciąży.

reklama
katrinka-naprawde nawet krem pod oczy trzeba zmienic w ciazy masakra nigdy tego nie robilam,nawet nie pomyslalam kiedy masz wizyte u ginekologa?
mamo-coz po tylu latach antykoncepcji wszystko mi sie popierniczylo,teraz mam jakies plamienia,bol jajnikow i czuje sie dziwnie nie wiem nawet czy dokladnie wiem ile trwa moj cykl.pani @ powinna przyjsc za kilka dni ,ale ja dzisiaj testowalam i dupcia.moze za wczesnie,ale czuje ,ze znowu nic .
wisienko-rozpieszczasz rodzinke obiadkami,takie jedzonko przy czwartku wow.poklony.

mam i dobra wiadomosc w niedziele opuszcza nas nasz kochany lokator.ufff.
nigdy wiecej nie dam sie wkrecic w cos takiego.2 i ostatni raz.pewnie nawet dziekuje nie uslysze:(
dzieciaki w szkole bardzo dobrze juz nawet mati zrozumial,ze trzeba sie uczyc,ale ciezko nam pogodzic dwie szkoly w srode wracamy o 20h15 masakra zasypia w samochodzie.na dodatek sporo zadaja do domu i naprawde ciezko sie wyrobic ze wszystkim.
a ja i tak marze o trzcim haha
zuzinka-widze,ze ty tez taka slomiana wdowka-maz pracuje daleko i wraca na niedziele?

Witajcie, wpadłam przed spaniem. Pol pod prysznicem to jeszcze zalukałam.
iwet ja kocham gotować i moja mama tez kochała i u nas zawsze były dwudaniowe obiadki i tak mi zostało:-)Ciesze się, ze kochany lokator się wyprowadza. pamiętam tą ulge jak Pola brat się wyprowadził. Chciało się wołac HUUURRA:-D
katrina ja się smarowałam z AA takim dla kobiet w moim wieku i nie wiem co tam było czy retinol tez ale jeśli nawet to przeciez taka dawka nie zaszkodzi dziecku i to jeszcze z pod oczu:tak:
agatulka to wcinaj brokuły tam jest duzo kwasu. Różnie ciężarowki reagują, dobrze, ze tylko po kwasie:tak:

iwet - ja z racji wieku stosuje krem Loreal-REVITALIFT-Double-Lifting-pod-oczy i nie wiem - tam jest kofeina i pewnie coś tam jeszcze, kiedys czytałam, że są to dość silne składniki, które przenikają i nie powinno sie ich stosować będąc w ciąży, wizyte mam w srodę - tu poradnia dla ciężarnych jest szeroko otwarta w każda środę, wtedy i wszystkie pielęgniarki i lekarki są prawie tylko dla przyszłych mam,

Wisieńka - niestety, ale tu nie kupię żadnych polskich kosmetyków (Lirene zawsze sobie z Polski przywożę), a o AA mogę zapomnieć, niestety

witajcie kochane ..
u mnie smutków ciąg dalszy:((((((wczoraj przed 6 rano jak Tom wychodził do pracy Bono czmychnął Mu pomiędzy nogami i...nie wrócił...cały dzień go szukałam..wołałam,obeszłam pół naszego osiedla domków.....
on ma dopiero 5 m-cy..jeszcze dużo potrzebuje spać...często je bo żałądek jeszcze mały a tu kurcze 26 godzin jak już go nie ma;(((((
a jagorosze,że dziś o 16 jedziemy na Pomorze i wracamy w niedziele koło 17.....

jery!!!!!
ciągle chodzę od okna do okna-wychodze na taras i wołam...na noc zostawiłam na tarasie karmę ,ale nie ruszona nawet..

Witajcie,

mama - mam do Ciebie pytanko, czym zastąpić sobie w ciąży krem pod oczy??? Wiem, ze retinol i inne takie nie są wskazane w ciąży.
Katrina ja w ciązy nie używałam
jedyne co stosowałam to balsam nawilżający,z Musteli krem na piersi i krem podwójnie działający na rozstępy(nie mam żadnego po 2 donoszonych ciążach)..

nie mam na nic głowy...kończe herbatę i ide dalej go szukać..
pozdrawiam Was kochane...ależ mi smutno:(

Iwet-przykro mi z powodu I krechy...może jeszcze za wcześnie..

witam i ja z rana zaspałam lub udawałam ze budzika nie chce słyszeć :p i Maks ma dzis wolne bo Zuza na szczęscie na 11 ma
mama oby się odnalazł
to jak bedziesz na pomorzu wpadnij na kawusie :)))

to muszę dietę zwiększyć o spzinak i brokuły heheheheh a oba produkty bardzo lubię wiec nie bedzie problemu

Agatulka no oby się znalazł.....
Ty mieszkasz w 3mieście a ja jadę do Szczecinka-niedaleko Koszalina ;)więc troche daleko bede miała do Ciebie ,ale dzięki za zaproszenie..

jadę zawieść Zuzi zeszyt do szkoły bo zapomniała i od razu popytam wśród sąsiadów o kotka..

reklama
Agatulka no oby się znalazł.....
Ty mieszkasz w 3mieście a ja jadę do Szczecinka-niedaleko Koszalina ;)więc troche daleko bede miała do Ciebie ,ale dzięki za zaproszenie..

jadę zawieść Zuzi zeszyt do szkoły bo zapomniała i od razu popytam wśród sąsiadów o kotka..

moje trójmiasto to zaaa Gdynią 60 km heheh do koszalina nie ma tak daleko :p a mąz pochodzi kamienia Pomorskeigo a dokłądniej z Rewala wiec jedziesz w jego strony ale pewnie z innego kierunku :))
ja od rana jakis podły humor mam wrrr

Do góry