reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jestem Agnieszka mam 30 lat mieszkam w Inowrocławiu.Mam dwie wpsaniałe córeczki 10 letnią Martynke,14 miesięczną Kornelke a 27 grudnia na świat przyjdzie nasze 3 maleństwo,jeszcze nie wiemy jakiej płci,bo chyba chce pozostac niespodzianką do końca,za każdym razem na usg jest odwrócone tak,ze nie widac:(

reklama
Witam i ja.Mila nadal budzi się co 4,5 godziny chyba jej tak zostanie i na razie pożegnamy się z 7 godzinną przerwą. No zobaczymy bo dzis obudziła ją o 23 kupa, tak! Na szczęście zrobiła i od razu mniej marudna. Podałam jej wieczorem sab simplex i to chyba po nim poszło. Nie pytajcie o rozmiar:-DMusiałam się ratowac recznikiem papierowym, podkładem i masa chusteczek:-DWaliła tak, ze usłysząłam ją z łazienki a Pol cóż, zasnął tak twardo, ze się nawet nie zbudził jak zapaliłam światło i robiłam raban z przewijaniem. :-DOczywiście tak Milusię to rozbawiło, ze nie spała do 24 ale leżała w kołysce i pokrzykiwała swoje ej lej:-)Co tez tatuś przespał. Potem obudziłą się o 4.30 a ja popatrzyłąm na zegarek i wydawało mi się, ze jest 1.05 myśle no nie! Co sie dzieje. Już się wystraszyłam , ze goraczka albo znów brzuszek. No to stały zestaw zaczełam stosować, pieszczoszka(powłoczka podusi z którą śpi) na buzię , smoczek i szcelnie kołderką, płacze. Wziełam na ręce(płacze) a tato śp
eek.gif
i. Tak męczyłyśmy się pół godziny az tatusiowi budzik zadzwonił w moim mniemaniu o 2 i pytam po co nastawiam budzik w środku noc
shocked.gif
. On, ze jest 5 i wtedy już wiedziałam. Tak
p.gif
Emilka jest głodna. :-DAkcja cycek i w pół godziny spałyśmy obie
happy.gif
Do 8.20 potem ćwiczenia, Vojta i czyanie bajek, alez ona to uwielbia. Zaśmiewa się i gulga:-)Teraz ja z kawką ricore i śniadankiem na bb a Emilka z pieszczochą zasypia. Zaraz wskakuję pod prysznic. Obiad dziś państwowy:-DPierogi z takiej małej firmy koło Pola pracy jak domowe :-)Resztki barszczyku do nich:-)
Mama ojejku a niech Bono się znajdzie. Wspłczuję tych nieszczęść. A moze ktoś go przygarnął
katrina kup może coś lżejszego , zeby chociaż nawilżało. Ja z Maćkiem w ciązy to Fissan na rozstępy tylko ale teraz już inny wiek i skóra potrzebuje nawilżenia wiec ten AA kupiłam
agatulka miło jest zaspać:-D
agabeta witaj mamusko, gratulacje ciązy i wiesz chyba fajnie mieć niespodziankę:-)Może jeszcze jednak się pokaże

jestem...Bono nadal nie ma:(

Wisieńka Emi wróci do spania prawie całonocnego zobaczysz:)
ukochać słodziaka:)

Agabeta- ja mam 32 lata i od 21m-cy walczymy o 3cią dzidzię i nic;(
gratki córek i &&& za szczęśliwy poród!

Agatulka ja też nieraz wstaje w podłym nastroju i nie wiem czemu...
lepszego samopoczucia życzę..

zaraz pakuję rzeczy na wyjazd..
potem jadę po Zuzę.odrobimy lekcje i po 15.00 po Domisia.o 16 wraca Tom i jedziemy..
nie mam weny na robienie obiadu;/

mama 05 dziękuje.A kotek napewno sie znajdzie,ja mam w domku małe zoo:-) mam pieska SARE,kotka FIFI,żółwia KUBE i świnke morską ROXI.i rozumiem twój smutek i niepokuj o kociątko,ale wszystko sie dobrze skończy.Udanego weekendu życze i szerokiej i bezpiecznej drogi.

Agabeta dzięki..
A Ty widze faktycznie masz mini zoo...
tylko co do kotka to wiesz-mielismy go dopiero miesiąc a on ma 5 m-cy więc obawiam sie ,że drogi do domu już nie znajdzie....
wystawiłam karmę na taras-wołam co chwilę i nic..poprosiłam sąsiada na przeciwko nas ,że jesli w czasie naszego wyjazdu by wrócił to ,żeby sie nim zajęli-zgodził się..oby Bono wrócił!

Wisieńka kochana obys miała rację...

no to jak przystało na jesień bo chyba to od dziś ?? leje jak scebra wrrrrrrrrrrrrr i jak tu miec dobry humor

Wisieńka o tak fajnie jest zaspać jeny jak opowiadasz o agu agu i gadulkowaniu po swojemu juz się doczekać nie mogę
Agabeta witaj:))

Witajcie Mamusie,
Mama i Wisieńka - dzięki, tu mam dobry krem p/rozstępom, przy poprzedniej stosowałam i zero rozstępów, a co do twarzy - poszukam coś tutaj...

miłego dnia!!!!!

reklama
Agatulka przesyłam słoneczko które u nas wyszło jakiś czas temu
Mama koty lubia chadzać własnymi ścieżkami,może jeszcze wróci.A wypuszczaliście go wcześniej często żeby dobrze poznał teren? Jeśli tak to są większe szanse na to ze wróci
Agabeta witaj.My mamy pieska bo Adrian chciał,kota bo Kacper chciał i świnkę morską-ją akurat kupiliśmy na pocieszenie jak Kacper był po operacji.
Katrina jak w pracy? Nadal luz?

Do góry