reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć babeczki-piszę do Was z wozu transmisyjnego czyli z pracy:))

zalatana jestem...praca na rano,szkoła,przedszkole,zakupy i cała ta reszta...
ale ogarnę się i wejdę na odpowiednie tory..

Cokies super ,że MICHAŚ TAKI GRZECZNY-MOJA TEZ SIĘ tak się budziły-tylko na cycuszka i do spania;)

Wisieńka ściskam i ukochać Emi proszę :)

Zuz Inka mdłości życzę :) niech dzidzia zdrowo rośnie..

Justyna jak samopoczucie?

Katrina jak działania ??

ja mam 16d.c. więc jeszcze z 10 dni i zacznę sie zastanawiać czy @ przylezie czy nie....

Sempe?????????????
Weroniczka??????????

Bedi??????????

Aneczka gratki nowego zawodu:)) a jak po wizycie??

reklama
mama hej kochana.Masz neta w pracy, no to nieziemsko:-D
cokies mi tez się zdaje, ze ten polar za ciepły a zawsze mogę coś pod spodek włozyć. Jak patrzę teraz na ten upał za oknem to nie wierzę w zime. A całą noc lało

Witam!
Wpadlam na chwile przy okazji sprawdzania allegro. Objechalam faceta na czym swiat stoi i zagrozilam skarga do zarzadu. Kupilam 2 tygodnie temu w tym samym dniu ksiazki, koraliki itp i czesc do samochodu...no i wszystko przyszlo dawno temu a czesci nie ma!

Dzieci w szkole, dzis Macius wszedl do przedszkola zobaczyl placzaego kolege i...
b008.gif
mam nadzieje ze szybko sie uspokoil. Ja koncze obiad i zaraz lece po niego

Wisienka bedzie zima bedzie :yes: ...niestety!
Ja wszystkie dzieci chrzcilam w lecie w bialych spioszkach i kaftaniku, zadnych garnitorkow sukieneczek...jakos mnie to nie bawi.
Co do mdlosci to nie wymiotuje na szczescie tylko caly czas czuje taki niesmak

Pozdrawiam i wlece pozniej!

mama żeby ktoś cię nie zjadł, jakiś wilk w lesie jak będziesz wracać.Jak czerwonego kapturka;-):-DA Tom w domku oszaleje anim dzieciaki posną.
Idę z Milą na spacerek bo śpiewa do Czesia w łóżeczku z pół godzinki i zaraz jej się znudzi

zuz inka to dobrze, ze nie wymiotujesz, oby tak zostało a mdłości przeszły. Myśmy tez chcieli w lecie ale niestety chrzestni się na zmianę to urlopowali to byli na weselach:confused:

Załączniki

• 20110906298.jpg
    20110906298.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Wisieńka kiedy ja wlasnie licze na jakiegoś wilka:-D:-D:-D
zaraz jeszcze oko henną podkreślę i w ogóle bedę dżaga:-D:-D:-D:cool2:

u nas słonko a jak u Ciebie?

Zuz Inka witaj kochana i &&& za Maciusia:tak:
a Ty sie nalatasz faktycznie z dziećmi...

Dziewczyny jestem :)zWami myslami bo fizycznie jakos brak czasu na odpalenie komputera. Dzisiaj jeszcze przyjezdzają na pare dni rodzice. Tato idzie na 5 tyg na radioterapie od poniedziałku. Wszystko jest z nim dobrze ale chcą miec lekarze pewnośc.Starszaki już zalatane w szkole :(Wczoraj po pierwszym faktycznie dniu pracy przyszły z zadaniami. Stach -6 kl- miał 2 duże wypracowania z polskiego na dzisiaj !! I 6 zadań z matmy też na dzisiaj. zuzia 4kl cała strona z matmy też z dnia na dzień i dzisiaj juz klasowka z matmy!!! Ludzie tez jestem belfrem ale takich jaj nie robię. Daję w 1 klasie miesiąc czasu na zaskok bo nowi nauczyciele itd i nie wstawiam pał. Zadania owszem ale nie tak zaraz.A tu zuzia też ma wszystko nowe i nikt się nie trzęsie. Potem nie ma się co dziwić, że dzieci nie lubia szkoły...:(
Jak mam chwilę to ucze się do testów i jeżdzę. A jeszcze mój Andrzej przez 2 tyg chodzi od 13-23 do pracy :-( Więc jestem sama ze wszystkim w chałupie do ogarnięcia. Hania porusza się z szybkościa światła i za co się nie wezmę to nie mogę dokończyć bo juz jest na stole, na parapecie, coś zrywa na dworze i zjada! albo pędzi po schodach na górę- ja za nia a ona juz na dół. Wczoraj połknęła mi znaleziony u dzieci w pokoju grosz i już była sina! Dobrze, ze usłyszałam dziwne dzwieki i wzięłam się za ratowanie. Doslowne urwanie glowy :szok:. Po dniu to nie wiem jak sie nazywam :0 I mam juz sprawdzona opiekunkę do małej- mieszka obok 200m od nas - tak więc super.

Spróbuję poczytać co u Was a teraz mocno Was ściskam

Witajcie, witajcie
Mama - wisieńka mnie ubiegła, ale apetycznie pachniesz, żeby Cie nikt nie pożarł, uważaj!!!!! aż mi się zachciało takiej latte....
cokies - super, że maluszek taki spokojny, moja Alinka tez taka była (w przeciwieństwie do starszej siostry),
izulka - współczuje, bo faktycznie przy dzieciach to trzeba mieć oczy wkoło głowy
Zuz-Inka, wisieńka - pozdrawiam

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

P.S. Alinka juz dzis została w domu, bo rano miała 38 stopni i oczywiscie jest mały zasmarkaniec. Ja tez cos pociągająca jestem....

Witajcie
Melduje się że szpitala bo mam BB w komórce.Dziś o 12.30 powitałam synka na świecie.Ją po porodzie czuje się super a Bartuś odsypia trudy porodu.wychodzimy chyba w piątek.

reklama
Do góry