reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie dziewczyny.
mama zobaczyłam twojego nika, a mijamy się na bb i chcę jeszcze formułkowo złozyć wam najlepsze życzenia, przede wszystkim upragnionej trzeciej pociechy i miłosci, niech kwitnie dalej tak jak teraz. Uściski dla Toma i buziaki dla dzieciaków:-)

Mam nadzieje, ze dane mi bedzie niedługo tu do was dołaczyć bo jak tylko zdrówko mi pozwoli bedziemy się starać o trzecią dzidzię:tak:Pozdrawiam was serdecznie

reklama
Dzień doberek - to juz wtorek, od jutra koniec laby...:-(, ale wszystko co dobre też się kiedyś kończy niestety.
I tak nie mogę narzekać. Miłego dnia Wam życzę.

jestem :)

Wisieńka- dzięki kochana :)) no tak 8 lat to juz niezły wynik:))
byle nie było gorzej to bedzie si ;))
przekaże Tomowi jak wróci:)

no i czekam tu na Ciebie-może razem nam się uda zostać potrójnymi mamami:))

a Ty ukochaj Pawła od nas na te lata skończone dziś :))))

Katrina witaj i głowa do góry..zawsze tak jest ,że to co dobre szybko sie kończy..

ja zaraz obiad podaję i za godzine szykuję się do pracy:)

no..my już po obiadku:)

Wisieńka wiesz co??rozkładaj kocyk tu i pisz z nami bo skoro sie niedługo starac zaczniecie to jak najbardziej pasujesz do tematu:tak::-D:-Da nie bedziemy się musiały szukać po bb:-p

ide układac włosy
k010.gif
:)))))))))))))))

Hej witam po obiadku,zapraszam na kawkę :-)

Wczoraj nie miałam czasu nic napisać,byłam z Adrianem u tego laryngologa,lewe ucho lepiej natomiast tym razem na prawe niby gorzej słyszy :wściekła/y:
Mam mu podawać zyrtec na noc i za dwa tygodnie znowu na badanie słuchu.

Mama ja mam kota,psa i świnkę morską
Katrina od jutra do pracy? Dobrze że chociaż Małą możesz mieć przy sobie.

justyna - tak, jutro mój szef wraca z urlopu w Polandii i koniec laby dla mnie. Tzn. koniec spania do 9-tej.
Dostałam własnie sms-ka, że wraca dopiero koło 20-stej, to jeszcze jutro wolne.

Ostatnia edycja:
hej!!!
Wybaczcie ze nie odniose sie dziś do waszych postów ale po prostu czasu brak.... :( nie zdążyłam niestety nawet poczytać co u was....

Kurcze byłam dzisiaj w pracy od 13 do 18 ... Po powrocie kupa roboty (pierwszy raz dzisiaj siedze!!!
shocked.gif
) Michał pierwszy dzień był sam w przedszkolu i płakał, nie dał sie położyc spać :( oj bedą z nim przeboje). Do tego dziś w nocy pierwszy raz odkąd spi bez pieluchy zsikał sie do łóżka.....
Za to Hania sie fajnie w żłóbku aklimatyzuje. Nie płacze nie marudzi tylko ogląda nowe zabawki i "biega po całej sali "
Ja z pracy chyba coraz bardziej zadowolona ale dopiero w piątek bede wiedziała czy zostanę przyjęta, na jakich zasadach i od kiedy.

Buziaki dla wszystkich i spokojnej nocy!!!

witam się i ja po pracy..

Ewunia oj kochana jak sa zmiany w zyciu to cała rodzinka musi sie przestawić..
powodzenia i zaciskam &&& za Miśka..
fajnie,że praca bardziej Ci sie podoba i && za piątek!!

Katrina no to jeszcze jutro pośpisz:))

miłego wieczorku,ja z piwkiem ;)

dobry wieczor
wybaczcie ale i ja nie mam kiedy zajrzeć i nadrobić, korzystam z pogody i pół dnia na powietrzu
dzisiaj była u nas położna i wsio ok
jak wspomniałam duzo spacerujemy z dziećmi po parku, dzisiaj po południu wszyscy byliśmy nad jeziorkiem i dzieciaki sie popluskały
Michałek nadal grzeczniutki w nocy również, karmienie nadal z cyca wręcz mały uwielbia:-D
jesteśmy na etapie podejmowania decyzji o otwarciu warsztatu samochodowego także trzymajcie kciuki żeby sie udało
pozdrawiam i ściskam mocno

reklama
Do góry