reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

383762d1313997597-rodzace-i-staraczki-w-2011-zdj__cie1184.jpg

nasz Bono na wierzbie na ogrodzie :)) tam sie wspiął i spał chyba ze 3 godziny :)))

reklama
Hej ja chodzę dzisiaj jak zombie Majka wstała o 5.45 normalnie oczy mi się same zamykały a jeszcze zaraz jade z Adrianem do kontroli do laryngologa,niestety autobusy w wakacje jadą rzadziej niż normalnie i muszę jechać 3 godz.przed zaplanowaną wizytą :wściekła/y:

Mama super że imprezka udana.Kociak śliczny też mielismy pasiastego a teraz mamy czarnulka ale takiego jakby "podpalanego"
Ewunia współczuję nocki

Miłego dnia wszystkim!

Justyna u Ciebie też taka wczesna pobudka....współczuję;/
ja dzis zostałam obudzona o 7.15 przez Bono-przyszedł na górę się poprzytulac ,po 10 min przyszła Zuza a Domi wstał po 8.00

powodzenia na kontroli..no i jeszcze 3 h wcześniej musisz jechać-nie fajnie;/;/

ide rozwiesic pranie ..

Hej hej!
Mamo a to wredna ta @:sorry: ale za to kociak przeeesłodki:tak: Ja mam 2 kociaki tzn. już dorosłe i jeden jest całkiem biały a druga kotka jest bura , pasiasta ale taka bardzo ciemna.
Izulka powodzenia na jeździe;-) dasz radę
Oj mojito bym sobie wypiła , takie bezalkoholowe też dobre:-p mniam
Katrina u nas sunia ś.p była kastrowana po 6tym roku życia i okazało się ,że zaczęły sie tam juz jakieś cysty robić więc chyba nigdy nie jest za późno. Kolejna sunia była przed pierwszą cieczką choć u nas jeszcze ciągle weterynarze mają różne poglądy na ten temat. Łącznie z tym ,że suka musi mieć choć raz szczeniaki:szok::wściekła/y:
Pawimi durnowata ta twoja pseudo koleżanka
Ech a ja dziś do dentysty z Wiciem znowu:sorry:

Aneczka- powodzenia z synem u dentysty:tak:
i dzięki ;)) nam tez się kociak podoba ;) powiedziałam mamie ,żeby tylko kota przywiozła nie kotkę bo Tom mnie wywali z domu jak mi sie okoci..no i twierdzi ,że przywiozła kota,ale przejde sie do weterynarza potwierdzić..
a odrobaczałas od razu koty??

mama odrobacz kotka (śliczny jest:tak:) No i jak sie staracie to i w kierunku toxo bym kociaka przebadała.... Przykro że @ przylazła... ja mam trzeci dzień i wciaż umieram chyba jakaś tablete w końcu wezme....:-(
Aneczka udanej dentystycznej wizyty z Wiciem

Nie chce mi sie iść do pracy...ech skoro nie chodze tam z przyjemnością to chyba jednak nie jest robota dla mnie:-(

Ewunia dzięki..odrobaczę..w czwartek lub piątek pójdę do weterynarza bo u nas jest od 12 a ja przed praca nie bede jeździć bo po 13 zaczynam sie do pracy szykować..

a Ty przemyśl kochana z pracą ...bo jakby co to lepiej na poczatku zrezygnować niż potem brnąć ...

Aneczka jak tam kurs strzyżenia psiaków??

naszej Joas nie bedzie jakiś czas na bb-za dużo obowiązków...ale wróci..

Dziewczyny, wpadam na chwilę powiedzieć, ze przez jakiś czas - dłuższy - mnie nie będzie. Zakończyły się nasze wakacyjne wojaże i muszę zajać się sprawami różnymi - wrzesień się zbliżą wielkimi krokami i czas się przygotować.
Ścisakm Was ciepło. Ciężarówkom spokojnnych ciąż i sprawnych rozwiazań. Mamom wszelkim - samych sukcesów. Uciekam. Trzymajcie się :-)

Mama ja odrobaczałam od razu i potem szczepienia i znowu odrobaczania. No i jak kot to potem kastracja bo będzie wam znaczył ogródek a to śmierdzi okroopnie.
Uciekam bo dzieci chcą statek na you tube oglądać;-)

reklama
Aneczka dzięki :) tak zrobię..
kastracja..jak to okropnie brzmi.....

Joaś-bedziemy tęsknić...wracaj najszybciej jak sie da..

ide z dziećmi na ogród bo za 2 h do pracy się szykuję..

Do góry