reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

katrinko zgodze sie z pawimi,zepieski kastruje sie jak sa mlode
jesli chodzi o sunie to wskazane jest to zrobic do pierwszej cieczki nasza byla troszke wieksza,bo maial juz rok,alre swietnie to zniosla.
Gorzej z nami ,bo koszt sterylizacji u nas to 300€ :szok:koszt wiekszy od ceny szczeniaczka w Polsce.
Kupijac sunie myslelismy,ze przynajmnie raz bedzie miala szczeniaczki,ale wyszlo innaczej.
Dziewczyna wlasnie czytalam inne forum czy mozna zaplanowac plec???
Powiedzcie co Wy naprawde myslicie na ten temat?

reklama
Iwet wygląda na to że co weterynarz to ma inne zdanie na ten temat. Moja sunia jest wysterylizowana. ma teraz 2 lata. BYła sterylizowana właśnie jak miała ok 9 miesiecy zaraz po pierwszej cieczce bo nikt nie chciał jej wysterylizowac przed pierwsza cieczką.....

Z tego co sie orientuję to suki do 6 roku sterylizują a potem już nie. Najlepiej to zrobić jak pies młody ale sprawa sprzeczna czy przed czy po pierwszej cieczce.

U naszej suni czasie operacji okazało sie ze sie ropomacicze rozwineło po tej pierwszej cieczce. Gdyby nie nasza decyzja o sterylizacji to juz byśmy nie mieli psa.....

Katrina a ile ma twója sunia teraz??? Może jeszzcze można ją operować:tak:

jestem na chwile :))

Pawimi-dostałaś PW ??:)

pozdrawiam wszystkie ..poczytam wieczorkiem bo tylko na chwilę odpaliłam,bo trzeba porządkować chatke po 3 dniach gościny :))

mamy nowego członka rodziny:))))))))))))
nazywa sie Bono i jest kociakiem ;) ma 3 m-ce :))))

ja mam dziś 28d.c. a cykle mam 25-27dniowe..@ nadal brak ,ale sikałam rano i I krecha więc poprostu sie spóźni...

ściskam mocno i tęskniłam ;))
imprezka udana:)

ewunia - Nika 1 sierpnia skończyła 6 lat. Jeszcze jest młoda (te psy są żywotne bardzo długo), ale juz wiek szczenięcy ma za sobą.... chociaż powiem Wam, że to foxterrier, więc czasami zwłaszcza na dworze i z piłką zastanawiamy się, czy aby na pewno jej szczenięce lata minęły hihi, ale ta rasa tak ma.

mama - a może..... nie mów hop, daj sobie szanse.

Hej witajcie
u mnie dzisiaj był baaaardzo dlugi dzień. Bo poszłam spać o 3.30 nad ranem. nie, nie byłam na żadnej imprezie...:no: Mąż chodzi na nocki więc pomyślałam, że trochę odeśpię "wieczorne gadania Polaków" i o 22.30 byłam juz gotowa do spania. I wtedy wstała Hania i zasnęła ok. 3.30 :realmad::no2::szok:. Łaziła po pokoju, tłukła się w moim łóżku i nic -zero spania. Wściekła byłam że hej... Parę dni fajnie spała , to musi zawsze nadrobić takim numerem:no:.
Jutro o 7.30 mam jazdę :-) Dzisiaj przez godzinę tłukłam manewry na placu z mężem. Wg niego szybko sobie przypomniałam różne rzeczy. Zobaczymy co jutro będzie :huh:Dobrze, że instruktor to nasz stary przyjaciel ;-) ale juz dzisiaj mi zapowiedział, ze jutro bedzie hardcore:-D na głęboką wodę. Pamiętam jak w poprzedniej edycji kursu mialam 2 lekcję to nakręcił mnie na jazdę 100 :shocked2: i dałam wtedy radę :)

Pozdrawiam i do jutra

witajcie!!!

dziękuje WAm za tulaski:-)
syn w piątek rano wyjechał i jakos ten weekend miną spokojnie, cały czas z dzieciakami to rowery to lody basen Malta place zabaw itp... nie ukrywam ze jestem padnięta ale obiecałam mężowi pedicure więc teraz moczy giry a ja do Was:-D
popijamy MOJITO:-)

Pawimi super masz syna!!! Żołnierz I klasa!!! :tak:
Ewunia pomyśl o tej pracy tak na spokojnie bo niepotrzebne Twoje stresy i rozterki!
Izulka w zeszłym tygodniu przerabiałam to samo!! 3 noce pod rząd panna Aluta wstawał po 5tej!!! o zgrozo!!
Mama05 nieprzerwalnie trzymam kciuki!! i wszystkiego naj naj !!
Kartina 5 lat to juz kawałek zycia:-) ale najwazniejsze ze układa WAm się na obczyźnie!
Magda super domeczek:-) i córcie słodziutkie!!

kurcze mąż juz nawołuje ze giry gotowe:-D

więc sciskam Was wszystkie!!!

jestem porannie-poczytałam;)

Pawimi- no,no,no ...no ;))))syn jak malowany w tym umundurowaniu i zgadzam się-doroślej wyglada-w zyciu na 15 lat nie ...co za babka ta Twoja znajoma-wrrr!

Sempe-dzięki..oficjalnie 8 lat stuknie jutro:))
jak tam-pedicure zrobiony:)??? u nas mąż robi mi:)))
fajnie,że weekend był taki rodzinny-pogoda dopisała..

Ewunia- życze podjęcia właściwej decyzji w związku z pracą-&&&
no i gratki odpieluchowania;)))

Izulka- cała masa &&&&&&!!dasz rade na jeździe:))
no a Hania dała czadu-wspólczuję;/

Joaś- tule raz jeszcze z powodu wujka....
a jak Marcinek sobie radzi w drużynie???:)))

AnnaS-czyli Ty juz zamykasz warsztat?? więcej produkcji nie bedzie?:))
ale masz 3-czkę ,spełniasz się i w wychowaniu syna i córek a jak Fabiano pójdzie do przedszkola to pewnie ruszysz do pracy:)

Magda,Katrina,Justyna- pozdrawiam :)

Cokies- jak tam na froncie ;)??

Zuz Inka- jak po działaniach-kiedy jest termin @ ,która nie przyjdzie??

Leika,Asia-jak u Was??

nasz domek który Wam wstawiałam juz stoi złozony i powoli go zapełniamy:)
Bono się u nas już zadomowił:) własnie chciał mojej kawy spróbować...

ściskam wszystkie babeczki moje kochane ;)

Witam sie

Ja dzisiaj do pracy na 13 do 18...

Mama napisz jak sie imprezka udała i czy @ przyszła?? Ja mam od dwóch dni i ledwie żyje
Aha u mnie tez maz robi mi a nie ja jemu:-D
Sempe ciesze sie że weekend mieliście udany , a tego Mojito to ci zazdroszcze...:-p

Izulka zaczynam myślec ze Hanie tak maja. U nas skończył sie juz czas przesypiania nocek... nie wiem czy to zeby ale dzis pobudek było 6. klade sie pozno spac , wstaje o 6 i jeszcze tyle razy wstaje. Niedługo bede jak zombie:baffled::baffled:

reklama
Ewunia-tak,imprezka udana -jedzonko wyszło smaczne,wszystkiego starczyło..alkohol poszedł cały
c031.gif
c031.gif

torty były smaczne ;)
dostalismy ekskluzywny komplet pościeli i turkusowo-brązowe poszewki satynowo bawełniane ;))śliczne bo siora wie ,że ja uwielbiam turkus i brąz..

a @ własnie 10 min temu dostałam..
czyli ten cykl był 28 dniowy ,tez mnie brzuchol boli ,chyba no spe wezmę..dzis mam szkolenie z mikrodermabrazji na 14 mam nadzieje,że dam radę.

a za Ciebie &&&& zaciskam -dasz radę :);*

Do góry