reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

izulka - to fantastyczna informacja! ciesze sie razem z Toba:tak:
madzia - oczywiscie ze tu pisze masa fascynujacych osobek - dlatego ten watek jest taki atrakcyjny jak zaden inny na forum. Moge nie miec kompletnie czasu ale zeby poczytac co slychac na "wielodzietnych" zawsze znajde chwile ;-)

mamusiu - milego imprezowania w gronie rodzinnym!

cokies - a dlaczego mialas cesarke? wiedzialas od poczatku (bo nie pamietam) czy tak wyszlo w trakcie akcji porodowej?

sempe - tulam raz jeszcze po raz setny...przykro mi czytac takie smutaski. Mam nadzieje ze to wszystko sie jednak uspokoi i zmieni na lepsze :-( Wiedz o tym ze my tu caly czas sledzimy wiesci i trzymamy kciuki za poprawe sytuacji.

joas - przykro mi ze w takich okolicznosciach musieliscie przerwac urlop:-(

magda, justyna - fajowskie te wasze baby :-D mam nadzieje ze moj Jonathan kiedys bedzie mial corki i zapelni to brakujace mi miejsce na mala panienke ;-)

a ja lece dzis do fryzjera..na powazne zmiany bo juz nie moge sie na siebie patrzec, siedzialam cale lato w domciu i zapuscilam sie straszliwie :-D wracam za moment do pracy wiec trzeba jak czlowiek wygladac zeby klientow nie odtraszac hahaha
Jestem zestresowana tym przyszlym tygodniem..najpierw dzieciaki do szkoly, potem lece do Kalifornii zostawiajac ich tu samych a pozniej zaraz po dlugim weekendzie do pracki....z kontraktem w nowej firmie (nad ta zmiana pracowalam od chyba kwietnia i wczoraj oficjalnie sie dowiedzialam ze nasze negocjacje wypracowaly dosc korzystna oferte ktora przyjelam bez chwili zastanowienia). Czeka mnie intesywny miesiac. Duzo daleko dystansowego jezdzenia, nieobecnosci w domciu..ucierpia moje dzieciaczki ...no ale takie zycie matki pracujacej ;-)

Pozdrawiam cieplutko (tak....znowu goraco u nas), i do uslyszenia!

reklama
Cześć mamuski!
Izulka super ,że udało Ci się z pracą i ,że spełniasz się w życiu.
Mamo to życzę udanych dni i żeby Ci @ nie przyszła ani w weekend ani później;-)
Pawimi nie stresuj się , zobaczysz szybko to zleci , bo jak się dużo dzieje to czas szybciutko plynie:tak:
U mnie za tydzień będą 2 intensywne tygodnie bo 29go zaczynam kurs i cały tydzień po 10h będę na nim a potem rodzice jadą na tydzień wakacji a ja zostaję z babcią 87letnią do opieki.
Martwię się czy nie będzie problemu na kursie z długim staniem przy stole ale od biedy jakieś krzesło wysokie sobie wyczaruję:baffled:

Edit: Pomysłowość moich dzieci nie zna granic. Witek poszedł siku a ja za chwilę słyszę dźwięk szczoteczki elektrycznej. Wchodze i pytam co robi a on mi na to ,że na toalecie był jakiś zaschnięty brud i musiał to zmyć:sorry::baffled::szok:

Ostatnia edycja:
mama - szukałam mojego wpisu, ale też nie znalazłam....

ANECZKA - moja kiedyś szczotką do wc umyła cała podłogę w toalecie, na szczęście to była nowa szczotka i woda w wc była czysta, ale i tak musiałam po niej "poprawić", dzieci maja bardzo ciekawe pomysły...

Ostatnia edycja:
Super tamacik skoro mowa o wc to jak Matusz mial dwa latka cos go naszlo i jak
wracalismy do domku zezlobka to pedzil co sil do wc,zdejmowal skarpetki i spuszczal wode
Sprawdzal ktora szybciej splynie.
To jeszcz nic po skarpetkach wpdl na inny cudowny pomysl i topil w sedesie resoraki
do momentu ,az sie zapchalo:szok:
Dopiero bylismy w szoku jaki byl powod takiej usterki.

Super tamacik skoro mowa o wc to jak Matusz mial dwa latka cos go naszlo i jak
wracalismy do domku zezlobka to pedzil co sil do wc,zdejmowal skarpetki i spuszczal wode
Sprawdzal ktora szybciej splynie.
To jeszcz nic po skarpetkach wpdl na inny cudowny pomysl i topil w sedesie resoraki
do momentu ,az sie zapchalo:szok:
Dopiero bylismy w szoku jaki byl powod takiej usterki.

hahahahahha:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

iwet - syn mojego kuzyna tak utopił u dziadka dinozaura, że dziadek musiał demontować kibelek, bo się zapchał.... ach te dzieciaki i ich pomysłowość!!!!!

usmialam sie czytajac te wasze opowiesci bo musze przyznac ze moja rodzinke tez nie ominal bogaty repertuar pomyslowosci naszych pociech ;-)
Mialam dzis przywilej zrobic sobie print screena z filmu nakrecanego kilka godzin temu na bazie mojego synka... :-D GEBA MI SIE SMIEJE SAMA...

Laika działeczka jest tutaj u nas na osiedlu na działkach pracowniczych zaraz jak jest dworzec Łódź Żabieniec ;-)
Katrina Aneczka i Iwet
e010.gif

Pawimi ulalalala ależ mężczyzna z Twojego syna
h160.gif

Hej dziewczyny!
Witam po urlopie. Nie obyło się bez przygód a urlop musiał zostać skrócony o połowę - niestety zmarł mój Tato Chrzestny i zamiast realizowac plany wakacyjne jechaliśmy na pogrzeb :-(
Nie mam kiedy pisać z Wami, dziś mam ślub znajomych o 12.30 a od 17 gości u siebie w domu... Zsuw aż miło. Zmykam zatem, pamietam o Was moje matki wielodzietne.

Miłego weekendu i dobrej pogody

reklama
Witam sie wreszcie i ja :)
sempe mnie również bardzo przykro, oby szło ku dobremu....
mamo miłego weekendu rodzinnego i jeszcze milszych dni po nim ;-)
pawimi wow !!!
maureen również kciuki zaciśnięte, buźka
Iza gratuluje pracy i zazdroszczę, marzy mi sie taka którą bym kochała...
magda wątek najlepszy ze wszystkich :-)
ewuniaf daj sobie czas na przywyknięcie do nowej sytuacji a potem pisz, pisz... :-) w sumie podziwiam cię za to, że masz siły na ciągle małe dzieci....ja sie albo postarzałam albo wyekspluatowałam, bo bardzo sie cieszę, że mój mały już taki spory a niedługo całkiem spory... to znak, dosyć dzieci :tak:
Reszcie kobiet powodzenia i wszystkiego dobrego!!!

U mnie powolutku, już prawie szkoła, więc prawie wraca moja mama a to pod tym znakiem mijają wakacje. No i tyle....

pozdrawiam

Do góry