reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam
Moja młodsza taka uparta a ma juz prawie 6lat.Oj mamy z nia nie latwo ;-)
Moje pany jeszcze spia a ja wcinam serki waniliowe bo ma wielka na nie chęć.Mojej tesciowej siostra pracuje w naszej łódzkiej mleczarni to mi załatwia nabiał po kosztach ;-)

A teraz wam pokaże nasz domek(jeszcze surowy)ale jest

A tu moje panny jak widzicie nie trzeba basenu na działce mieć,wystarczy zraszacz:-D

reklama
Sempe- ;((((((

przykro mi bardzo-mega sił życzę!
kurka siwa no!!

Magda- światnie,że udało Wam się ten domek postawić ;)
no i faktycznie-bedzie mozna w nim nocowac ;)
a dziewczyny mają ubaw -widać ,że radocha ;)
a ostatnie zdjęcie super-słodka minka..oczęta ...i kamień!!:)-tak jakby mówiła-chcesz dostac ??
c005.gif

Ostatnia edycja:
sempe zycze ci aby wszystko sie ułożyło

magda śliczna córeczka mówisz diabełek mały

katrina wiesz co szpital to inny obyczaj, ale napewno sie poprawiło, w tym roku weszły nowe przepisy w sprawie porodu i ma być łatwiej dla rodzącej, miałam cesarke teraz więc o samym porodzie sn nie opowiem jak jest tutaj ale generalnie chyba kobiety mniej narzekają, ja osobiście byłam zadowolona z opieki medycznej i po porodowej

a u mnie kolejna noc pozytywna:)

Michałek grzeczniutki na razie:-)

Witam i ja

Mama fajny domek,otoczenie też :happy: Trzymam kciuki za... (wiesz za co)
Sempe oby wszystko Ci się ułożyło
Magda śliczne te Twoje panny a na ostatnim zdjęciu mina jak u aniołka wyszła
Cokies fajnie że nocka pozytywna,Michałek grzeczniutki.Ja też nie narzekam na swoje pobyty w szpitalu po porodzie.

A to moja Majka "w kucykach"
DSCN4689.JPG

Cokies- cudnie,że Michaś taki grzeczniutki-ucałuj w piętki:)))

Justyna- dzięki za && :)
no i za komplementa;-):-)
a Maja -słodziak w tych kitulkach:))

Katrina-wzajemnie ;)

Magda:-p:-D:-D:-D

kochane na 17.00 bedzie moja siostra z rodzinką więc jakbym juz nie wleciała dzis to zyczę Wam udanego ,słonecznego wekendu i do napisania w poniedziałek...

dostałam dziś sms'ka ze szkoły Zuzy ,że w czwartek mamy o 18.00 zebranie dotyczące klasy I-szej :)

Dziewczyny
chcę się z Wami podzielic świetna wiadomością. Dzisiaj byłam u siebie w szkole i dowiedziałam się, że mam pracę w tym roku :-D:-D. !5 pażdziernika wracam z urlopu zdrowotnego i do pracy!! Mam cały etat !!! Hurrrą !!! Jestem taka podekscytowana , że już zaczęłam obmyślać co będę robić z młodzieżą. Przed przerwą zaczęłam ścisłą współpracę z PAH-em i bardzo mi tego brakowało. Zrobiłam parę kursów i szkoleń zw. z wolontariatem, globalizmem itd. i prowadziłam w Zgorzelcu kilka akcji edukacyjno-finansowych. Dzisiaj właśnie w szkole odebrałam podziękowania od p. Janki Ochojskiej za czynny udział w odbudowywaniu gimnazjum w Afganistanie. :-) . Takie działania ,szkolenie i uczenie o problemach świata poparte konkretnym działaniem to jest to, co dla mnie ma w całej mojej pracy najwiekszy sens i najlepszy wymiar :tak:. Owszem matura jest ważna ale można dużo wiedzieć i być maszyna bezduszną. no dobra bo juz się nakręcam :-D

Joaś - przytulam cię
Sempe, Maureen- ściskam Was ciepło dziewczyny

reklama
Izulka FANTASTYCZNIE
Nawet nie wiedziałam że ty taka obyta w wolontariacie.Bardzo podziwiam takich ludzi z zapałem do tego.
Poznaję tutaj coraz bardziej fascynujące osóbki
k035.gif

Do góry