reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Katrina- no własnie..

może dlatego cięzko mi uwierzyc ,że mogłoby sie udac bo nie mam żadnych objawów...nic..nawet (.)(.) mnie nie bolą ..bolały kilka dni temu przez kilka dni ,ale teraz cisza-czuję się NORMALNIE..

ale już nie smęcę bo co to da..trzeba czekac .

a jutro juz zabieram sie za robienie części mięska na sobotę..zrobie sałatkę choc 1...i wieczorem ciacho..
torty zamówiłam 2-jeden malinowy drugi gruszkowy- na bitej smietanie :)

Dziewcyny czytan na bieżąco ale wciąż na nic nie mam czasu.....

Cokies Michałek jest przecudny:) śliczne małe słoneczko!!!! A kg sie nie zamartwiaj- ja jestem prawie 7 mcy po porodzie i dopiero teraz trace....

Mama płot i widok z twojego okienka piekny!!! Wszystko takie zadbane....
za TO kciuki mocno zaciśniete!!!.
pytałaś jak głowa. Dzis jest dobrze :) zobaczymy jak długo....

Maureen tule mocnno .....!!!
Pawimi, Izulka, Iwosz, Magda, Katrina,Iwet, i wszystkie mamuśki :) ściskam was mocno.

W weekend bede miała wiecej czasu to popisze troszke :)
W pracy coraz lepiej i chyba ja dostane :)

mama i jeszcze ja dopowiem, jak Michałek był w początkach to jeszcze nie wiedząc o jego istnieniu weszłam na śnieżkę w zimie, na nartach szalałam, i jeszcze miałam mega burzę z mężem także prze te dwa tygodnie gdzie nie spodziewając się że się uda dostarczałam samej sobie ekstremalnych sytuacji

ewunia-ciesze się ze w pracy lepiej, a ja wciąż myśle nad zmianą zawodu i jakoś nic do głowy nie przychodzi

mama - ależ pysznosci szykujesz.... a my jutro idziemy do znajomych na obiadkowego grillika, koleżanka zrobi jeszcze taką domową pizzę, ja zrobię sałatki, moze ziemniaczki pieczone i na grilla (oprócz standradowo kiełbasy) makrelki takie świeżo złowione..... mniam.
A tak jeszcze wracając do TEGO - to jeśli to To, to poczytaj na staraczkach co Ci napisałam... buźka.

cokies - jeśli możesz napisz mi proszę jak teraz wygląda poród w Polsce, to znaczy czy byłaś zadowolona? co Ci sie w szpitalu nie podobało?
pytam, bo ja mam trochę może spaczony obraz (sprzed 21 lat), a po drugim tutaj.... nie mam problemu, żeby tam być jeszcze raz.

ewunia - dziękuję, pozdrawiam serdecznie i powodzenia w pracy!!

iwosz - Twoje środkowe dziecię jest w wieku mojej młodszej córci. Czy tez jest taka uparta i stara się za wszelka cenę postawić na swoim????

moj trzylatek strasznie uparty, najbrdziej to to uparte z calej mojej trojcy, male to a rzadzi calym swiatem i robi to glosno i dobitnie. Widac taka domena tych trzylatkow ze trzymaja wszystkich w ryzach ;-)

witam sie i ja w piatek-niedługo weekendzik :)

Ewunia- super,że dostaniesz tą pracę-ja cały czas &&&& zaciskam!
no i dzięki za komplementa ;) dbam o ten mój kawałek ziemi i za domem i przed domem ;)

Cokies- no to faktycznie-wspinaczka nie jest lekkim zajęciem ...a teraz tulisz Michasia :)

mama - ależ pysznosci szykujesz....
A tak jeszcze wracając do TEGO - to jeśli to To, to poczytaj na staraczkach co Ci napisałam... buźka.

Katrina- no porozpieszczam kulinarnie ta moją familie ;))
a gdzie na staraczkach pisałaś??????na 2011?? bo nie widziałam..

Pawimi-u mnie Zuza była "gorsza" w zachowaniu jak miała bunt 2 i 4 latka..Domiś łagodniej przechodzi...a Zuza była taką kierowniczka ,że brak słów..po Jej buncie stwierdziłam,że bedzie panią prezes jak dorośnie-inne stanowisko nie wchodzi w grę
c008.gif
c008.gif
c008.gif
c007.gif

nasza Joaś skróciła urlop bo wujek Jej zmarł ..:(

dzieci po sniadanku..ja kończę kawę i zabieram sie za pracę..

reklama
Do góry