reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam z rana :-)
I pogoda się zepsuła :-( pochmurno,mokro,w nocy burza.Pranie włączone,zaraz trzeba dzieciom zrobić śniadanko.

Pawimi ja wiem co to jest :ninja2: jestem na jednym regionalnym.Pytałam tylko co Ewunia wrzuciła chociaż domyślam się że zdjęcia.
Ewunia przyjemnej pracy

witam sie i ja :))

Ewunia-cała masa &&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie :)
i czekamy na relację :)
bedzie si-wierzę w Twoje zdolności :)

Pawimi cześć kochana...u nas za 2 tyg też juz szkoła i przedszkole ...no i ja zmieniam godziny pracy-teraz mam na 14.oo do 20.00 a od września na 8.30 do 15 :))

Justyna-u nas za to słonko piękne i aż chęć do zycia wraca..wczoraj zapowiadali opady ,ale było sucho tyle ,że pochmurno..a dzis słonko i tak ma byc do ndz przynajmniej i super bo do nas się rodzinka od piątku zjeżdża do niedzieli to pogoda słoneczna mile widziana ;))) przyjedzie 6 dorosłych i 1 dziecko+ my więc zawsze to milej na ogrodzie wśród roślinek niż w murach domu...

Joaś??????????????????????????

Magda-pytałaś czy Zuz Inka wróciła z urlopu...to Weroniczka pojechała na urlop ;) a Zuz Inka ma męża w domu i działają nad bejbikiem :))))

klasycznie życzę Wam kochane smacznej kawki i udanego dnia;))

Cześć wtorkowo :-)

Witam nową mamę i gratuluję ciąży!

Ja dopijam kawkę i zmykam z dziećmi do przedszkola, dziś debiut córki! :)

Hej, hej.

Ja w przelocie między powrotem od Aneczki z nad morza ( było cuuuuuuuuuuuuuuuudownie :-) ) a wyjazdem na wieś. Mieliśmy troche niemiłych przygód w drodze powrotnej ale wszystko się szczęśliwie skończyło a to najważniejsze :-)

Teraz czeka mnie wilekie rozpakowywanie a to jest to czego nie cierpie robić. No ale mus to mus.

Miłego dnia Wam życzę.

Acha. Któraś z Was pytała o szczepienia. Ja nie szczepie moich dzieci. I jestem przekonana że to słuszna decyzją :-)

Weroniczka to super,że spotkanie z Aneczka się udało;))

Leika- &&&&&&&&& za debiut córy-na pewno sobie poradzi:)

Justyna-tak mąż ma urlop u Zuz Inki i działają..jak podziałają to pewnie ZuzInka wróci :)))

idę pranie rozwiesić.

Magda- uuuła;) to zaboli..bedzie po kieszeni..
my jeszcze musimy kupić piórnik z wyposażeniem i strój na w-f i buty na zmianę..

książki zamawialiśmy na necie i zapłacilismy 158 zł + 16zł przesyłka więc za 174zł mamy komplet książek...w księgarniach widziałam po 220-230 ten sam;/

reklama
Hej Hej!
Ja wracam po tygodniu spędzonym z rodzinką Weroniczki:-) na prawdę było świetnie. Dzieciaki się wybawiły a my sie nagadałyśmy. Teraz jakoś dziwnie cicho i leniwie w domu:dry::blink:
Wczoraj bylismy na Jarmarku, dzieci były po raz pierwszy w życiu na karuzeli (takiej, która podnosi się do góry trochę) Ja obkupiłam się z przyprawami na stoisku "przyprawy świata".
Matko! Już za 2 tygodnie przedszkole a ja od 29 idę na kurs groomingu (strzyżenie psów)
Ponad to czeka nas zmiana samochodu na większy. Myślę o jakimś maciupkim dostwaczaku typu renault kangoo. Ja będę nim jeździć a jestem kiepska w parkowaniu więc musi byc króciutki.
Jakie macie samochody jeśli mogę spytać? Coś polecacie?

Do góry