reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama - miło było, siostra mojego męża (znaczy się szwagierka) z mężem i córkami była. Dwie starsze tylko na chwilę wpadły pożegnać się z kuzynem, a najmłodsza (5 lat) z Alinką sie pobawiła, więc dziewczynki miałay zajecie, a my mogliśmy spokojnie posiedzieć i pogadać, taki miły czas strasznie szybko leci i niestety nastał koniec,

justyna - dokładnie - luziiiiiik od jutra, trochę będę musiała posprzątać (wyprać pościel, ręczniki, sprzątnąć łazienkę), ale potem jeszcze trochę czasu mi zostanie, bo mój szef jeszcze na wakacjach, więc w pracusie mam jeszcze wolne,

mama - zazdroszczę domku (tu się nazywa to shed), ja nie mam gdzie go postawić, a bardzo nam tego brakuje, bo w domu juz miejsca mało,

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry
U nas też pogoda wczoraj ładna była i bylismy z rodzinka na obiedzie u teściów,miałam okazje debiutoać jako kierowac zupełnie sama bez pomocy mojego teścia.No i powiem Wam że troszke błędów zrobiłam hihi.
Dzisiaj sobie odpoczywam i mam zamiar dzis zrobic prasowanko ciuszków dla synka bo je w końcu poprałam.Teraz z niecerplioscią czekam aż mąż zdemontuje pietrowe łózko by wynieść je na działke a wtedy będę mogła złozyć w końcu łóżeczko ;-)

Dzień dobry w poniedziałkowy poranek,
Miłego i słonecznego dnia wszystkim życzę. Mąż odsypia nockę spędzoną w samochodzie (od nas na lotnisko jest 3,5 godz. w jedna stronę), a ja upajam się ciszą i spokojem - mała ogląda bajki.

Witam i ja

My juz wróciliśmy z kościoła (oczywiście Hania pól mszy spędziła na moich rękach). Teraz zabieram sie za gotowanie zupki. Dzisiaj bedzie zupka z fasolki szparagowej (tej która krzyczy o zerwanie z płotu:-D)
Hania dalej smarka i ja niestety też. Michał już zdrowy. Jutro zaczynamy okres próbny w nowej pracy!!! Trzymajcie kciuki żebym sie spodobała nowej szefowej!!!

Przyjemnego świątecznego dnia!!!

witam się i ja na chwilę :)

dziewczyny -dzieki ..też sie cieszę z tego domku:))))

Ewunia-równiez miłego dnia;)
Katrina -niech mąż odsypia..
Magda-gratki jazdy-a błędów nie popełnia ten kto nic nie robi:))wiec poćwiczysz i bedziesz śmigac aż miło-&&&& :)

Justyna jak tam co tam u Ciebie ???

u nas dzis na obiad ryba i ziemniaki i fasolka szparagowa na masle z bułka tartą :)

smacznej kawki mamuśki moje kochane:))))

Katrina nareszcie masz spokój
Ewunia kciuki zaciśnięte! Czekamy na relacje z pierwszego dnia.
Mama u mnie nic nowego właśnie popijam kawkę potem mamy zamiar zrobić sobie przejażdżkę rowerową.

mama, justyna - mąż odsypia, młodego nie ma...... cisza, spokój.... życ nie umierać!!!! jeszcze tylko, żeby pogoda pozwoliła skorzystać ze spaceru, byłoby cudownie, ale nie można mieć wszystkiego!

reklama
Do góry