reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam
No i mój brzuś jest do wydania i to zaraz po cookies ;-) Więć Mamuś chyba nie będziesz musiała dłużej czekać ;-)

I widze że jakies umawianka się szykują.No obyście mogły się w sierpniu spotkać tego Wam życzę

A pogoda w lipcu M A S A K R A!!!! No i widziałam inna nazwe tego miesiąca LIPCOPAD :-D

A w tv to co pokazują te zalania i podtopienia to cos okropnego i to tak co roku jest :-(

Mój synek w nocy daje spać mamusi jest grzeczny ale w dzień to czasem daje tak do wiwatu że myślę czy za dużo energii nie ma haha.ZA to ja dziś też kiepsko spałam bo mi w nocy stopy dokuczają

reklama
Witajcie Babeczki,

na wstepie oczywiscie buziaki i zyczenia dla solenizantek :tak:

Mama05,

kochana moja, zycze Ci wszystkiego tego, co oznacza szczescie dla Ciebie, spokoju ducha i milosci, spelnienia marzen tych malych i duzych.. Ty wiesz.. :zawstydzona/y:

Twoj_specjalny_dzien.jpg

Cokies,

rowniez dla Ciebie najlepsze zyczenia, samych dobrych ludzi dookola, milosci, oraz spokojnego porodu :tak:

Jadalny_bukiet_kwiatow.jpg

Zuzia,

sciskam kochana mocno, moze jednak jeszcze poprobujecie :tak: Zasylam pozytywne fluidki """"""""":-)

Aniu,

kurcze, nie wiem co Ci poradzic kochana, moja mala juz nie je mleka w nocy, dostaje kolacje i maszeruje spac, czasem sie w nocy przebudzi i jeczy, daje jej kilka lykow wody, poglaskam i spi dalej ( pod warunkiem oczywiscie, ze to nie zeby, albo cos ja boli ).. Moze ktoras mama tez miala ten problem i cos doradzi?? Sciskam Cie mocno.

Leika,

poglaskaj brzuszek ode mnie i tego nocnego lobuziaczka :-D

Katrina,

w tym Sainsbury'm gdzie ja robie zakupy koperek stoi na takim osobnym regaliku przy warzywach, sa tam ziola w doniczkach i w malych celofanowych opakowaniach, w takim wlasnie jest koperek ( dill)

Joas,

kochana, ja zawsze mysle o Tobie i zycze Ci z calego serca, zeby wszystko sie dobrze poukladalo, caly czas zaciskam &&&&&&&

Ewuniaf,

kochana, uwielbiam Twoje optymistyczne posty !! :tak:

Sempe,

gdzie zniknelas znow ??? I wiesz - ja wciaz czekam :-D

Pawimi,

czy Ty wrocilas juz z wyjazdu ????

Bedismall,

odezwij sie do nas prosze, martwimy sie o Ciebie...

Magda,

powalilas mnie tym LIPCOPADEM, super :-D

I juz zapomnialam co jeszcze komu, wybaczcie :zawstydzona/y: A na spotkanko to sama bym pedem przyleciala.... Eee - a tak na powaznie - moze zorganizujemy jakies spotkanie ???? Gdzies, gdzie bedzie w miare dobry dojazd/przylot dla kazdej, ktora bedzie mogla sie spotkac, co myslicie ???

Ostatnia edycja:
Maureen- kochana moja-dziekuję ;****
ja nadal zaciskam &&&&& za Twoje sprawy!

Magda- no tak!! przecież jeszcze Twój brzuszek "bedzie do wzięcia" to ja zaklepuję!!!!
raz,dwa,trzy-zaklepane ;):*

lipcopad-dobre...ale niestety prawdziwe..
masz racje jak sie patrzy w tv to serce boli co się dzieje...i kiedy to ma wyschnąć...zaraz jesień i znowu ludziom grzyb wyjdzie w domu..dzieci beda chorować ..biedni ci ludzie......

cześć wszystkim
ja również mam 3 dzieci
tak Was podczytuję i postanowiłam się odezwać

mam 3 corki
Julka 9 lat Majka 3 lata i Olga 6 miesięcy

Mama ja właśnie słucham muzyki z filmu Pamiętnik i popijam kawkę chłopcy zjedli placki i poszli na podwórko póki nie pada a Maja śpi.Mam doła ostatnio nic mnie nie cieszy,stwierdziłam że moje życie jest szare,nudne i do doopy.

Przyjemnej pracy :-)

Mona wow trzy córki co mąż na to? Kobiety górą

Hej Justynko
Nie ma wyjścia musi się z tym pogodzić choć pewnie za jakiś czas bardzo odległy jakieś 10-12 lat pomyślimy nad facetem
ale ogólnie chcieliśmy 3 dzieci a kiedyś mąż mówił ż echce 3 córki (wieki temu to było) i kiedy w tamtym roku z usg wyszłą 3 baba trochę mu mina zżedła ale cieszy się bardzo
zresztą nasze dziewczyny (2 starsze) to takie chłopczyce bardziej samochody śrubokręty itd wolą niż lalki

reklama
ja tez chcialabym sie z Wami wszystkimi spotkac...ale kurcze mieszkam na koncu swiata :-D...moze tylko troche blizej niz Pawimi ;-)
Może nie na takim końcu??? Będę wkrótce w Twoich okolicach

Mona-zalew witaj!!!
My z Iwosz we wrześniu planujemy babski weekend :-)

Ostatnia edycja:
Do góry