reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuz-Inka przykro mi ze nie wyszło..... Nie rezygnujcie jescze.... Może przy kolejnym cyklu sie uda??? Dajcie sobie troszkę czasu....

Co do wątku jedzonkowego to ja nie pomyślałam żeby na zamknietym go zrobić- może to byłby lepszy pomysł, tak czy siak licze ze bedziecie pisać jakieś fajne przepisy:tak:

Życze wszystkim dobrej nocki!!!! Przespanej tym niewyspanym!!! :)

reklama
Dzień dobry!
Dziękuję za dobre słowa. A ja mam pomysł by moze jednak tu wątek przepisowy stworzyc, nawet w rodzeństwie - kuchnia rodziny wielodzietnej ;-) Bo przeciez my też czasu mamy mniej niż inne mamy na pichcenie (teoretycznie), Piszę, żeby nie na zamkniętym, bo tam dostęp ma naprawdę niewiele dziewczyn....
Moje sprawy w toku...

P.S. No to ze mnie gapa, dopiero zobaczyłam, ze juz jest watek. mam pewną propozycję... Może nie trzeba prowadzic tam dyskusji, co? Tylko ewentualne wątpliwości co do przepisu można, dobrze? Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!!
Joaś trzymam kciuki za twoje "sprawy"!!!!!
Mama chciałam te twoje przepisy wczoraj znaleźć ale niestety net mi szwankował i jak przeglądałam strony to mi ciągle jakiś błąd wyskakiwał.... Nie wiem - nie ma tu jakiegoś zaawansowanego szukania??? Bo tak to bede do jutra szukać:-D

witajcie kochane moje ;)

Zuz Inka- tulę ..wiem doskonale jak to jest..my dalismy sobie pół roku a tu już ponad półtora sie zrobiło....

Ewunia- jest zaawansowane szukanie u góry na pasku...jak nie znajdziesz to poszukam w swoich notatkach:)
chodzi o te przepisy z rybami???

Joaś- nadal &&&&& i niech sprawy da do przodu:)

tez myślę ,że skoro to ma byc wątek o jedzonku to tam tylko podawać przepisy lub linki:)

pozdrowienia dla wszystkich-ja przy kawce:))

Hejka z rana!
Troche mi smutno bo przyzwyczailam sie do mysli ze jestem w ciazy ale...moze jeszcze raz zaryzykujemy, bo dalo nam to z M dobitnie poznac ze jednak pomimo tylu watpliwosci i pytan bardzo tego maluszka pragniemy

Ja mysle tak jak Joas ze watek kulinarny powinien byc bez dyskusji, same przepisy
Ciesze sie ze nastroj juz lepszy oby tak dalej!

Mamo wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej 18-nastki!!! STO LAT!!!
008.GIF

Cokies dla Ciebie tez wszystkiego dobrego!
025.gif

Pozdrawiam i lece sniadanko szykowac bo slysze ze dzieci juz powstawaly...do potem :-)

Ostatnia edycja:
Zuz Inka- hahahah-dzieki..-18 mówisz;))
jeszcze 4 lata i bedzie podwójna 18:))

no własnie nam starania tez to dobitniej uwypukliły...jak bardzo pragniemy a tu ciągle lipa...a jak juz sie uda to :(
ale działajcie kochana..działajcie i oby Wam się szybko udało..

Mama05 życzę ci wiecznego usmiechu na ustach, samych słonecznych dni i spełnienia tego największego marzenia!!!! !00 lat kochana!!!

Cokies również tobie życzę wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil i szybkiego rozwiązania (niech wszystko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś a maluszek zdrowy i piekny!!!)

Zuz-Inka, Mama ja wam z całego serca życzę żeby wam sie wreszcie udało!!!! Trzymam a was mocno kciuki!!!

Ja walcze od wczoraj z nocnikiem u Michałka- on już taki duży ale przez tą operacje całkiem sie odzwyczaił.... Lata teraz z gołym siusiorkiem , postawiłam mu nocnik i ;licze na cud:-D jak dotad dzisiaj 2 siuski do nocnika i jeden na podłoge w pokoju Kasi. Zobaczymy jak mu dalej pójdzie :)

co do przepisów- Mama właśnie o te z rybkami i kurczku na butli mi chodzi, i chlebek Dukanowy, i ciasteczka dukanowe .....

Zastanawiałam sie też czy nie dałoby sie jakoś pogrupowac tych przepisów zeby ciasta były osobno i dania jakoś osobno , sałatki itd.... ale może za dużo bym chciała:-D

Ewunia- dziękufka ;)))

a co do pogrupowania przepisów to tak chyba tylko na blogu można,wiec...za dużo byś chciała
c033.gif
c008.gif
c008.gif

po-wo-dze-nia w przygodzie nocnikowej -&&&&&&

u nas dzis pochmurnie-ciepło ,ale słonka nie ma.zapowiadaja deszcze
c003.gif
ło matko z ta pogodą;/;/

Sempe- jak tam u Ciebie kochana???jak syn,jak u Ciebie samopoczucie???

Anna S- pokarz sie kobietko-wszystko si???

reklama
Mama- słowa nie wyrażą tego czego życzę Tobie w dniu Twoich urodzin. Masz dopiero 32 lata i tego się trzymaj. Miałam 34, gdy urodziłam swoje 3 dziecko :-). Kochana, tulę Cię mocno, ściskam i w ogóle wszystko miłe ;-). Życzę CI byśmy się spotkały (a może to moje własne życzenie???) i może wkrótce się spełni ;-) I życzę przede wszystkim luzu w kwestii małego bejbika.
Cokies - spokojnej końcóweczki, wielkiej radości z porodu - że w końcu się zaczęło - sprawnego porodu a potem.... potem to życzę CI byś się odnalazła w nowej roli, bo każdy nowe dzieciątko to nowa rola mamy...
A poza tym moje drogie, życzę Wam MIŁOŚCI, bo nigdy tego dość. ZROZUMIENIA - choć mało realne, SPOKOJU serca...

Do góry