reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Maureen - muszę się rozejrzeć za tym regałem z ziołami, nie zwróciłam na niego uwagi.

mona-zalew - witaj!

Wy możecie się umawiać, ja to mam daleko do Was....

reklama
Mamuś to rezerwacja przyjęta.A powiem ci że jak z Kasią byłam w ciąży to jedna mamusie zaraziłam ;-)

Zazdroszczę takich umawianek :-)

Ja dziś znów mogłam sobie poprowadzić samochód ale jakoś w taką pogode było mi gorzej prowadzić ;-)
Mona Zalew Witaj!!!

Joas koniecznie musimy sie zdzwonic moze uda nam sie spotkac!!!
Mona witaj na watku!

A ja wyprawilam Anie do rodzicow i zostalam sama z chlopakami...jakos dziwnie...

Zuz-Inka - trzymam kciuki, bo Ty już też masz miejsce zarezerwowane, nie pamiętam po której z dziewczyn, ale rezerwacja brzuszka zrobiona!!!!

witam po pracy...
dzis się kurka narobiłam i padam....
henna brwi + epilacja
henna brwi+ epilacja
henna brwi+epilacja
myslę -czy wszystkie babki chcą być na weekend wyraziste
u075.gif

potem epilacja brwi
epilacja brwi...myslałam,ze mi ręce odpadną-kurka jedna po drugiej wchodziły :))

potem woskowanie
pedicure
manicure i zrobiła się 20.15 a pracuje do 20.oo

teraz nadrobiłam Was i zaraz ide pod prysznic i spać...niech kręgosłup odpocznie....
do tego dziś było oblężenie solarki-u nas od 17 padało...

Mama ja właśnie słucham muzyki z filmu Pamiętnik i popijam kawkę chłopcy zjedli placki i poszli na podwórko póki nie pada a Maja śpi.Mam doła ostatnio nic mnie nie cieszy,stwierdziłam że moje życie jest szare,nudne i do doopy.

Przyjemnej pracy :-)

Justyna to wszystko przez brak słonka-wiele babek ma taka dolinę...;/
tulę i wspieram-nic nie jest do dooopy-tylko chwilowy dołek,ale podaję reke ,zebys z niego wyszła:)

Joaś a gdzie się z Iwosz spotykacie?????????

Ewunia mam nadzieje,ze spotkanie dojdzie do skutku bo chętnie Cie wysciskam:)))

Mona witaj na wątku mamo 3 córek:)))

Zuz Inka piekny suwaczek-powodzenia!!!

Magda-witaj wieczornie:))

Agatulka- jak tam u Ciebie??????

Katrina cześć i czołem:))

mąż poszedł na siatkę a ja mykam spać...

Mama05,

to kolorowych snow i wypocznij dobrze :tak:

Mona-zalew,

ja rowniez mam 3 coreczki ;-)

Justyna,

przytulam,Twoje zycie moze i bywa szarawe i nudnawe ( jak kazdej z nas mysle ), ale na pewno nie jest do doopy :tak:

Zuzinka,

:-):-):-) buziol

Mykam do dzieciaczkow, wykapalam i dalam kolacje, ale Amelka sie buntuje, bo nie chce isc spac :baffled:

Hej
Mąż odprawiony do pracy więc zasiadłam na forum wieczornie :-)

Zu-Zinka pomyslnych wiatrów ;-)
Justyna ja też mam czasem takie smutniejsze dni zwłaszcza w takie jak w lipcopadzie :-D

Ja jutro ostatni dzień bez dzieci.

reklama
images tort.jpggif02.gi.gifZobacz załącznik 376302mamo cokies
wszystkiego naj naj lepszego :)))

padam po pracy objadam sie leczo mniam i oglądam 30 minut Jamiego ostatnio mój ukochany kucharz telewizyjny sporo programów robi teraz króluje na Kuchnia tv

Zuza trzymam kciuki&&

Mona zalew witaj

Mauren moje tez bunt codzienny nie chce spac i te wymówiki mamo pić mamo jeśc siku itp wrrr

mamo kurde wpadnij zrobić mi brwi hehehe bo brak czasu

Do góry