reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś- DZIĘKUJĘ siostro moja!!
też mam nadzieje na spotkanie,myslałam o sierpniu,ale teraz jak mam prace to ciężko mi cos zaplanować...
ale nie jest to nie możliwe :))

jak już tak sobie życzymy to Tobie również spokoju ducha,radości,cierpliwości i morza miłości...oby każdego dnia kończąc dzień mozna było powiedzieć-zrobiłam wszystko co mogłam najlepiej jak mogłam ....

przytulam wszystkie babki
f050.gif

reklama
Co do pogrupowania to mozna zrobic spis tresci pogrupowany z linkami do strony na ktorej jest przepis cos takiego i wtedy latwo wszystko znalezc https://www.babyboom.pl/forum/dziec...181/spis-tresci-do-ksiazki-kucharskiej-24545/ i poprosic zeby Pawimi jako mod przeniosla temat do watkow tzw podklejonych aby byl zawsze na gorze

ja tez chcialabym sie z Wami wszystkimi spotkac...ale kurcze mieszkam na koncu swiata :-D...moze tylko troche blizej niz Pawimi ;-)

ojej ale miło mnie zaskoczyłyście:-)

bardzo dziękuję za piękne życzenia i za ciepłe słowa, no niestety to już ostatnia 2 heh

mama-
tobie też życzę samych najlepszych dni, radości z pociech,z pracy i domu, no i oczywiście bejbika w odpowiednim czasie dla was

no właśnie a propo wątku kulinarnego to gdzie on jest bo chętnie skorzystam nawet teraz dumam co by tutaj zrobic na dziś choć imprezy nie organizuje to jednak czuje że moze się ktoś pojawić

Zuz Inka- hahaha-mówisz,że troche bliżej niż Pawimi:)))
może kiedys uda się spotkanko...
ja mam tak blisko do Sempe a kurka zgadac sie nie możemy...ale jak w sierpniu bedzie ładniejsza pogoda to na pewno sie spotkamy!!

myslę ,ze jak Pawimi wróci to zrobi tak jak napisałas Zuz Inka z tymi przepisami..

Witajcie z rańca!!!!!
Mam dziś wolne, pogoda piękna - nic tylko żyć, nie umierać!!!!

mama, cokies - wszystkiego naj, naj naj... lepciejszego (jak mówił Puchatek), dużo zdrówka, miłości, cierpliwości i spełnienia marzeń

mama i Zuz-Inka - a Wam powodzenia!!!!!!! Ale coś mi się zdaje, że ten brzuszek po cokies to sztafetowo ja przejmę..... hihi.

Maureen - Saisbury jest tylko w UK, w Irlandii nie ma, ale.... mieszkamy 20km od Irlandii Północnej (czyli części UK) i tam tez jest, ale nigdy tam nie wiedziałam koperku. Musze się uważniej rozejrzeć. Dzięki za informację.

PS mama Ty młoda laska jesteś!!!!!

Ostatnia edycja:
Katrina- dzieki:))):*

no to skoro Ty przejmujesz brzusio po Cokies to ja po AsiKC a Leika przekaże swój Zuz Ince ;))) ooo-i każda bedzie zadowolona:))

u mnie klasycznie @ juz ku końcowi sie zbliża ;))

Mama05, cokies - wszystkiego najlepszego dziewczyny!!! Dużo zdrówka, jak najmniej trosk i spełnienia marzeń :)

Kiepsko spałam w nocy, młody najmlodszy ma nocny tryb życia, budzi się kolo 22 i kopie jak wariat do 1-2 w nocy, codziennie to samo. Kopie coraz mocniej, więc coraz bardziej mi to przeszkadza i nie daje zasnąć. Ale mi się nocny marek trafił... :dry:

U nas dziś znów leje :( Okropne to lato, no ile można...!

Dzięki mamo za troskę, ogólnie ok., tylko jakąś deprechę przez tą pogode łapie, no i mały ostatnio strasznie niedobry, nie wiem czy go coś boli, bo jęczy i jęczy....do tego robi 2-3 kupki dziennie takie bardzo "zębowe" choć wyszło mu już wszystko czyli 16 sztuk i sama nie wiem co to, troche sie martwie czy nie wirus jakiś..... i w nocy mleko co 3-4 godziny...zmęczona tym już jestem i nie wiem jak to zmienić, czy może nie zmieniać i przeczekać...do tego przeraźliwa nuuuuda.............
maureen dziękuje za piękny bukiet
ciężarówkom powodzenia!!!
i chcącym zajść również :)
buziaki dla całej reszty

reklama
Leika- dzięki ;*

mi Domino też nieraz dawał popalić kopniakami w nocy a po porodzie ładnie spał w nocy więc może nie bedzie Synus nocnym Markiem ;)

cierpliwosci i siły zycze ..

Anna- no kochana ,w końcu jestes..ja przez ta pogodę też doła łapie nieraz i nerwy bo dzieci się nudzą a ileż mozna wymyslac zabawy...;/
na szczęście od poniedziałku na 2 tyg idę do przedszkola to sie troche wyszaleją :))

a Fabian może faktycznie coś "złapał"...przejdz sie do pediatry może..
a co do jedzenia to może z przyzwyczajenia sie budzi tak często...daj Mu wodę zamiast mleka...może po kilku pobudkach przestanie....

ja odkurzam,ogarniam dom i zaraz czas na kawkę :)

Do góry