reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam i ja
ta końcówka ciąży mnie wykańcza choć Michałek bardzo grzeczny w brzuszku i spokojny ale ten ciężar, kłucie w szyjce, humorki, brak snu mnie powalają...

dzisiaj idę na wizytę i liczę na małe rozwarcie ale jak szyjka będzie zamknięta to wkraczam w aktywność...

Joaś
-trzymam kciukasy za lepsze dni

pawimi
- dobrze po raz kolejny was omineły szkody

Maureen-jak u ciebie sytuacja/? coś się poprawiło?

mama-oj też bym wzięła udział w takiej imprezie

zuz-inka-no właśnie jak staranka?

ewunia-nie fajnie z tymi bólami głowy, może zatoki niewyleczone ? a co do użądlenia kurcze te objawy mogły być tym spowodowane

reklama
Joaś-napisałam :ninja2:...
pewnie,ze dzieci bedą miały co wspominać..to nasza "stała " ekipa-w tamte wakacje bylismy za Gnieznem w parku dinozaurów..w tym roku też to planujemy-całą paczką na 8 aut:)

Cokies- &&&&&&&&&&&&&&& za rozwarcie ;))
i czekamy na wieści po wizycie ;)

ja od 38 tyg ciąży dusiłam męża,myłam okna -zwłaszcza u góry:)))mam dom pietrowy więc śmigałam po schodach...a urodziłam w 40t.c. więc jak najbardziej aktywność wykazuj ;)
h030.gif

Ewunia-przepiene kobietki;)))Hania podobna do Ciebie i ma Twój uśmiech ;)

my to ognisko wczoraj też mielismy nad jeziorkiem ,ale kurka nie zabrałam aparatu:(

ukochaj półroczną Hanusię :))

Jestem jestem bo mnie juz Mama sms-ami sciga ;-)

Mamo wszystkiego dobrego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!!

Co do testowania to robilam test w sobote ale wyszedl negatywny ani malutkiej cieniutkiej drugiej kreski. @ tez jeszcze nie mam wiec jakas szansa jest...moze za wczesnie test robilam. Jak nie dostane do srody to zrobie kolejny

W sobote jak pisalam mielismy grila na 35 osob. Udal sie super goscie dopisali i nawet pogoda byla. Wczoraj uroczysty obiad juz dla najblizszej rodziny tez bardzo udany. Jak znajde czas to zgram zdjecia i pokaze.

Postaram sie wieczorem znalezc czas i poczytac co u Was a teraz znikam do obowiazkow!

Pozdrawiam :-)

Zuz Inka no w końcu wleciałaś ;)))

no to skoro nie ma @ to tak jak piszesz-nadzieja jest i &&&&&&&&&& zaciskam aby w środę pokazały się II krechy:)
fajnie,ze Twój grill też sie udał!

ja pomyłam 4 okna w salonie-były tak zapadane ,że świata przez nie nie widać...

Zuz-Inka no to kciuki zaciśniete nadal :)

Mama moje okna też wołają i błagają żeby je umyć ale jakoś mam lenia i nie chce mi sie.... poodkurzałam zrobiłam pierwsze pranie a teraz siedzie sobie z kawałkiem arbuza i pisze :)

Cokies już niedłlugo Michałek bedzie po drugiej stronie brzusia!!!!! Trzymam kciuki za udany poród :-D

Mama jestes pierwsza osobą która powiedziała że Hania do mnie podobna:-D:-D:tak:
Chociaz ja tez uważam ze cała trójka jest tylko moja!!!!

Ewunia- no ja jakos weny nabrałam na okna,ale tylko na dole-u góry dziś nie myję-nie ma tak dobrze:)))))

smacznego arbuza:)
na tych fotkach Hania to cała Ty :)

no i miałam napisac ,ze życzę aby kontakt z kumplem był podtrzymany po tym spotkaniu ;)
a jak głowa???
mnie ćmi bo niby ciśnienie spada-front z opadami do nas idzie
181.gif

reklama
U mnie cały czas jest szaro i deszczowo.... i głowa ćmi tak jak piszesz- gorzej było wczoraj:baffled:
zaraz ide z dzieiciakami na spacer (jak tylko Haniutka wstanie) mi też sie przyda troche powietrza :)

Do góry