reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzien dobry

Wyjatkowo dzis pierwsza :-D Po 3 godzinach snu czuje sie ( i pewnie wygladam jak zombie)..a moja mala perelka wprost przeciwnie :tak:
Życze Paniom milej, rodzinnej niedzieli ;-)

reklama
Dzień dobry!
Melduję się jako druga. Z zarwaną nocką :-(. No i nie śpie ostatecznie - zupełnie od 6 rano. Muszę zmykać Martyna i Artur mnie wołają.

Ostatnia edycja:
witam się trzecia zatem ;)))

Katrina- przyjemności w wesołym miasteczku..

Maureen- dzięki za przepis-spróbuję zrobic ;))
no i smacznej kawki życzę ,może ona pomoże przetrwać dzień..

Joaś-tulę...i z powodu męża i niewyspania....
ehhh..

u nas od rana słonko i oby tak zostało!

życzę miłego weekendu i dobrych humorków.

Wiec ja czwarta dzisiaj....\

Przepraszam was dziewczyny ale nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego. Widziałam tylko że Joaś wróciła wiec
Joaś swietnie że znów z nami jesteś!!! Brakowało tu ciebie....

Napisze tylko tyle ze u mnie sie dużo dzieje teraz i jestem tak zaganiana ze na nic mi czasu nie starcza:-(
Spróbuje doczytac co u was i potem sie odezwe!!!

jA WITAM SIĘ JAKO KOLEJNA :-)
Wczoraj wróciłam do domku o 22.30 i wstałam jakaś taka nie wyspana.
Zaraz muszę się zabrać za obiadi na 12 do kosciólka iśc
Pozdrawiam
AAA witaj Joaś :-D

witam i ja :-)
Wczoraj skorzystaliśmy z pogody i wyskoczyliśmy na zakupy po resztę rzeczy do szkoły i przedszkola dla chłopców.W sumie mam już wszystko,przydałby się jeszcze nowy plecak dla Adriana bo ma już trochę powycierany ale może później mu kupię na razie musi ten wystarczyć bo skąd na to wszystko brać?
Dzisiaj znowu pochmurno,wcale nie czuć tego lata :-(

Joaś witaj w domu
Magda ja też jakaś niewyspana jestem ale to chyba pogoda na mnie tak działa
Ewunia a co Ty taka zalatana?
Mama podeślij trochę słoneczka
Maureen dziecię zaraz Cię rozbudzi ;-)
Katrina udanej wycieczki!

Ja ksiązki starszej już zamówiłam bo jeden rodzic od nas z klasy zamówił w wydawnictwie i mamy 30 % zniżki.Muszę jeszcze kasi kupić ale pewnie kupię koło nas w księgarni jeśli będą mieli konkurencyjna cene niż ta w necie.No i zostaną zeszyty i przybory do uzupełnienia.Jeszcze dla synka trzeba i dla mnie do szpitala.Więc spoooro kasy popłynie.Oj chyba koniec miesiąca będzie cieniutenki.

Magda ja książki Adrianowi kupilam już w czerwcu.Został jeszcze Kacper ale to mają we wrześniu z przedszkola zamawiane tylko trzeba zapłacić.

Witajcie - u nas piękne słoneczko od rana (na szczęście, bo muszę zrobić ze dwa prania - dziecku zdarzył sie wypadek w nocy, a teraz trzeba jej pościel i kocyk wyprać, to akurat szybciutko wyschnie).

Miłego i równie słonecznego dnia wszystkim życzę.

reklama
witam...my przed kosciolkiem, wlasciwie dzieciaki jeszcze spia a my wstalismy z m. sobie wczesniej i kawke poranna pijemy razem.
Jest goraco i deszczowo, Chicago i poludniowe rejony dalej zalewa...najpierw tornado, pozniej tydzien masakrycznych upalow a teraz powodzie, ciekawe co nastepne bedzie ...
Joas - fajnie ze jestes i tez tulam z powodow wyzej wymazanych :-(
Maureen - jak pisalas swojego posta z stylu zombie to moje druga znajoma ktora jest mama niespelna rocznych blizniakow pisala bardzo podobnego tylko ze skarzyla sie ze nie przespala nawet godzinki tej nocy...a wiec nie wiem czy to pocieszajace ale i tak jestes w lepszym polozeniu ;-) chociaz nie wiem czy Ci do zartow jak pozniej caly dzien na rzesach chodzisz...eehhh uroki macierzynstwa.

Pozdrawiam niedzielnie i milego wypoczynku zycze.

Do góry