reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej
A ja własnie jestem megaaa happy bo dzwoniły moje gwiazdeczki.Wszystko u nich dobrze zadowolone ale i stęsknione zwłaszcza starsza.Mają swoje obowiazki tam musza sprzątać ,pomagać przy robieniu posiłków i takie tam.Ależ sie ucieszylam słysząć ich głosiki.I już się piątku doczekać nie moge :-D
Pawimi ależ u was ekstremalna pogoda,masakra.U nas w Łodzi pogoda ostatnio jak na jesień tyle że cieplej jest.

reklama
Pawimi,

wlasnie, tak to jest, najpierw czlowiek marzy o tym, zeby troche ciszy w domu bylo i zeby troszke pospac, a potem, kiedy dzieci wyfruna z gniazda, to o tym, zeby go ktos obudzil i za dzieciecym gwarem, smiechem :-D

Wspolczuje strasznie tego, co sie u Was pogodowo dzieje....

Joas,

kochana, nie wiem co i jak, ale przytulam mocno i jeszcze mocniej.. i jeszcze raz.

Moja Amelka dostala dzis wczesniejszy prezent na urodziny, bo udalo mi sie w okazyjnej cenie kupic rowerek - z bajerem -ma z tylu doczepiany pojemniczek na plyn do baniek i mozna jezdzic i robic banki mydlane.. Ja sie smialam, ze to rower, ktory puszcza.. baki, nie banki :-D Rany, czego to nie wymysla :-D

http://www.amazon.co.uk/Barbie-12-Bubble-Bike/dp/B001154SMY

Wlasnie wrocilismy z dlugasnego spaceru, Amelka na swoim rowerku, Marcela w Smart Trike'u, a my z mezem padnieci.. od chodzenia, pchania itp.itd. Chyba musze sobie zakupic wrotki :-D:-D
My padnieci, a mloda poleciala wlasnie na trampoline :szok: Jesooo, gdzie sie te dzieci wylacza ????:baffled:

Ide cos przegryzc, milego wieczorku Babeczki.

witam wieczornie-my właśnie wróciliśmy z ogniska-bylismy nad jeziorem pół dnia-12 dorosłych i 7 dzieci-dzieciaki super się dogadywały ,mieliśmy cały czas dla siebie ...do ogniska było piwko i muza z auta i siatkówka i ogólnie było suuuper!!
pogoda dopisała:))

dzieci spia ja tez zmykam pod prysznic i się kładę..

Pawimi to u Was też pogoda szaleje....;/

Maureen- no fakt,czego to nie wymyślą :))

Joaś-jak tam na froncie???

Magda fajnie,ze skowroneczki dobrze się bawią na wyjezdzie:)) ja kupuję Zuzi ksiazki za 2 tygodnie..
zostanie jeszcze plecak,piórnik,strój na w-f i buty na zmianę...

Katrina jak tam w wesołym miasteczku było??

Agatulka-zyjesz??????????:))

mama - bardzo przyjemnie, tylko nie wiem jaki mądry wymyślił rozłożenie wesołego miasteczka nad samym oceanem.... pizga jak cholera... ale radocha też niesamowita.
Potem mała przesiedziała jeszcze na podwórku z Piotjusiem (kolegą z sąsiedniego domu, tez Polakiem), pobiegała za piłeczką, z mieczykiem i jakimiś innymi akcesoriami (jakie akumulatory maja te dzieci, że się nigdy nie wyczerpują?????).
Wróciłyśmy do domu może z pół godzinki temu, a za pół godzinki maja być fajerwerki nad oceanem - będziemy oglądać, ale z domu, nasze okna z kuchni wychodzą na zatokę.

Trzy fotki to z zoo i trzy z wesołego miasteczka.

Ostatnia edycja:
Joaś-jak tam na froncie???
Mamo05 - kiepsko, bardzo kiepsko....
Nawet mi się pisać nie chce, wiec wybaczcie dziewczyny.
Gratuluję cudownych RODZINNYCH wypadów. I zmykam do mojej gromadki. Arti nie śpi od 5.50, ale popłakiwał już od 4.30. Jestem potwornie zmęczona i przygnębiona.
Wszystkim życzę miłego i słonecznego dnia.

Czesc dziewczyny!!!

Katrina fajnie spędziliście czas- malutka na pewno była przeszczesliwa i w zoo i wesołym miasteczku!!! śliczne fpteczki...

Mama no takiej ogniskowej impezki to zazdroszcze:tak:(do tego dzieci wam dały troche luzu- niesamowite:-D) Mamusia a ty kiedy testujesz?? I czy masz moze jakies info od Zuz-Inki??

Agatulka jak po weekendzie???

Pawimi pogoda u was jest niesamowita:szok: co to sie dzieje????

Magda super że twoje mysie dzwoniły i sa zadowolone z wyjazdu!!!

Joas jak tam??? W porządku wszystko??

Weroniczka a u ciebie co słychać??

Maureen dały ci dzisiaj dziewczyki pospać?? jak sprawa z mężową pracą??

Ja wczoraj pożegnałam sie z moim przyjacielem o którym wam pisałam jakiś czas temu. Jutro wyjeżdza i mam nadzieje ze tym razem nie stracimy kontaktu na kolejne kilka lat.....
Przedwczoraj Kasie użądliła pszczoła i co dziwne odczynu miejscowego prawie nie miała ale za to pare godzin po użądleniu zaczęła ją bardzo boleć głowa i miała nudności- nieźle sie wystraszyliśmy- ciągle sie zastanawiamy czy to przez te pszczołę cz może coś jej zaszkodziło (byliśmy na obiedzie u mojej babci).
Nie ma mnie ciągle bo cały czas gości mamy. Sistra mojej mamy (ta z USA leci w czwartek do domu wiec też korzystamy poki jeszcze czas i spedzamy razem dnie. Moja Kasia i jej Filip sie bardzo zaprzyjaźnili i swietnie sie razem bawia.
To chyba wszystko co u mni.... no oprócz tego ze mimo okularów bóle głowy nie minęły i jestem przez to wykończona (zwłaszcza w taką pogode.....

witam sie poniedziałkowo :))

Maureen- o tak,milusio było;)
zapisałam przepis na chlebek bananowy-wypróbuję;))
jaj tam sprawy z Twoja firmą??

Ewunia- dzięki ;)) a co do dzieci to kurcze wszystkie byłyśmy zdziwione ,ze tak ładnie się dogadują:)) było 2 chłopców w wieku Zuzy i Zuza jako 6 latki..Domi jako 4 latek i jeszcze 1 chłopiec i 1 dziewczynka 4 letnia i 1 chłopiec 3 letni:))
bawili się w krzakach w piratów
a035.gif
..mieli tajne misje :)) wspinali sie po takim drzewie -krzaku:)) i ogólnie dokazywali
n020.gif
...
2 dziewczynki i 5 chłopców a zabawa na 102!!

no i najważniejsze,ze pogoda dopisała:))

co do testowania to nie ma co-nie było działań w tym cyklu więc jutro lub pojutrze przyjdzie @ na 100%.
a Zuz Inka nic mi nie pisała....

Joaś- kurcze no!! tulę do serca:((przykro mi ,że dolina u Ciebie...
przesyłam ciepłe mysli i mam nadzieję ,ze się szybko sytuacja wyklaruje....&&&&&&&&
trzymaj się dzielnie mimo niewyspania...a Pani Asia dzis przychodzi??mam nadzieje,ze tak i trochę odsapniesz....

Katrina- super,ze zabawa udana-ładne foty:))

Justyna- przesyłam masę słonka-u nas od rana w okna zagląda;)

Asia,AnnaS,Weroniczka,Cokies,Leika ,Magda i reszta ekipy-co u Was????

pozdrawiam i smacznej kawki:)

my wstaliśmy po 8:)

reklama
Nie, Mamo, pani Asia przyjdzie jutro... Dziś jestem sama na placu boju.

Super taka zabawa dzieciaków - będą mieli co wspominać w przyszłości.

Do góry