reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewunia- no to przyjemnego spacerku....
moje w piaskownicy...robią babki bo wodę odkręcili i teraz pół piaskownicy zalane..

ja siadam do kawy bo zaraz do pracy trzeba się szykować..

reklama
no to Mama życze przyjemnego dnia w pracy!!! Szkoda ze moje jeszcze za małe żeby same do piaskownicy mogły iść- tzn Kasia by mogła oczywiści ale Michała samego nie moge z nią puścić bo ten mały zbój to ma takie pomysły że lepiej mieć go cały czas na oku:-D

A u mnie leje..................
Ogrod zarosniety, rosliny gnija, w piaskownicy basen........................
Dzieci znudzone chodza po katach i graja mi na nerwach...................

U nas deszcz jest wlasciwie juz od miesiaca i do tego 15-18'C tylko..........I TO JEST LATO?????????????
Wszedzie pogoda u w gorach leje. oooo znowu straz wyje pewno kolejne podtopienie..............

28_2_3v.gif

Ewunia- dzięki :-)

Zuz Inka- wiem jak jest-moje tamten tydzień snuły się po kontach bo padało i grali mi na nerwach bo nuuudno! a co ja na to moge:baffled:
teraz z zamiłowaniem lepia z plasteliny lub wycinają kolorowy papier-kupiłam nożyczki z księżniczką:)baffled::baffled:mam dość księżniczek:sorry2:) i ze Spiredmenem i wycinają z radością..

tyle ,ze Twoje za duze na takie" zabawy":sorry2:

idę myć włosy...i zaraz obiad wstawiam.

przesyłam słonko:-)

Zuz Inka- dzieki ;)

no moje mają masę puzli ,ale juz im chyba bokiem wychodzą...;/
masz rację -ileż można..

własnie dzwoniłam do mamy-opiekunka do dzieci mi w tamtym tyg powiedziała,ze od 1 do 3 sierpnia nie bedzie mogła przyjść do dzieci bo jedzie nad morze a cały tydzień..
zadzwoniłam teraz do mamy i obiecała że przyjedzie za tydzień ...pierwszy raz od czasu jak tu mieszkamy przyjedzie mi do dzieci...tak to przyjeżdzali na 1 dzień..albo na week.gdzie my też byliśmy w domu..siostra podpowiedziała,zeby zadzwonić i natawiona na odmowę zadzwoniłam a tu proszę.....moja mama ma dziwny problem...nie śpi jeśli to nie jej łóżko;/;/
mam nadzieje,ze jednak u nas da radę..

hej u nas pada od wczorajszego popołudnia,mam już serdecznie dość tej paskudnej pogody :wściekła/y:
Dzieci wariują,nudzi im się,ja zrobiłam obiad i napiekłam ciasteczek żeby się czymś zająć i nie myśleć za dużo.

Katrina Ewunia super zdjęcia
Mama przyjemnej pracy
Zuz-Inka a ja wczoraj tak się zastanawiałam czy zrobiłaś teścik.Trzymam kciuki żeby na drugim były dwie kreski.

Witajcie, witajcie,

ewunia - słodziuchne to Twoje maleństwo i miałam tez napisać, że mamusine
mama - nie tylko Ty masz dość królewien i księżniczek (teraz moja mała cały czas jest Dorą, czasami Ariel),
Zuz-Inka - już wcześniej chciałam Ci napisać, że chyba za szybko robisz test, nie ma co za szybko, bo wynik nie jest lub może nie być zgodny z prawda..

reklama
U nas nadal pada :-( ja dom oczyscilam, dzieci jedza podwieczorek i pozwolilam ogladac bajki wiec ja mam chwilke dla siebie.
Postanowilam wiec nadrobic czytanie

Mamo przygoda z kluczami :cool2: dobrze ze sa jeszcze uczciwi ludzie. A pamiatka z wakacji bezcenna. ja mam bransoletke z muszelek znaleziona na szlaku w Bieszczadach:tak:
Czytalam ze plot juz zamontowany i sie podoba
Justyna ja zawsze bylam przeciwniczka przebijania uszu malym dzieciom, mojej Ani przebilam uszy po Komunii bo dostala kolczyki i sama chciala. Od swieta nosi wlasnorecznie zrobione kolczyki ale na codzien malutkie perelki ktore w niczym nie przeszkadzaja
Agatulka szkoda ze dostalas umowe zlecenie...ale dobre i to! A nie moglabys sie jakos dogadac z pracodawca?
Cokies do rozwiazania coraz blizej, fajne...takie artystyczne zdjecia :tak:
Pawimi u Was na odmiane upaly straszne i tez nie dobrze ehhh ta pogoda:baffled:
Sempe jak zdrowie syna i Twoje?
Leika podaj przepis na placki cukiniowo marchwiowe !!!!!!
Joas jak samopoczucie na dzisiaj i sprawy na froncie???
Magda u Ciebie cisza bo dziewczynek nie ma :-)
Ewunia gdzies kiedys slyszalam ze jesli ktos ma uczulenie na pszczoly to 2 sa przepowiadajace...a trzecie powoduje wstrzas :szok: Zdjecia sliczne takie wakacyjne :yes:
Katrina i tym sie pocieszam ze moze za wczesnie bo to byl 25 dzien cyklu a normalnie mam 27-28

GORALSKA PROGNOZA POGODY NA SIERPIEN
powwinno byc ladnie spokojnie bez opadow i zdecydowanie cieplej...i tego sie trzymam bo maz dostal urlop :-)

14685-cd5fe18b4c135f33109131680cb8a8d1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry