reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie kurczę nei wszystkim odpisze głowa mi pęka co za pogodaaaaaaaaaaa
co do umowy nie nie dało sie dogadywać ja jzu sie doczekać końca sierpnia nie mogę by móc zakączyć wspólpracę
maja gdzies ze jestem w ciązy najlepeij bym po 12h pracowała w tym tyg mam az 2 dni wolne i w piatek mam wizytę u lekarza i po wizycie i wysedzeniu tam połowy dnia w kolejkach itp mam do pracy przyjśc sa dni że wracam do domu i zasypiam tak jak weszłam jednak 10 nieraz 11h pracy to za duzo
co do weekendu to pół soboty kucharka się nie odzwyała potem jej przeszło i było oki
szefowie zero tekstów za to wymyślili sobie kolejny powód by uciąć coś z wypłaty pan od pizzy nie dowiózł zamawianej we wtorek pizzy prze zemnie i wedle nich to nasza wina ze zeszły prawie wszystkie pizze i że ja nei powinnam w ogóle ich zamawiać bo nie jestem kompetentna i po 50 zł chcą nam zabarć kary jak to zrobia ohh zrobię im aferę

Zuza ja pozwolę podać przepis na placki cukiniowe heheheh ja po prostu robie ja tak jak ziemniaczane dodaje marchewkę cebulkę i tez kilka ziemniaków zcieram i dużo koperkuuuu

oby taka pogoda była bo w 2 pierwsze tyg sa teście i znajomi na wakacjach u nas w okolicy

mama moja mam mieszka 1km od nas i tez u nas nie przyjdzie spać gorzej ze do siostry pojedzie na razie na szczęscie nie odmawia pomocy choć w dzień a bywało różnie jutro akurat Zuza do niej jedzie i cieszę sie że jak na razie udaje nam sie dogadywać :))
super że i twoja wspomoże

Katrina zdjecia super te z myszką Micky rewelka pamiątka jak nic tzn ja by chciała mieć takie za dziecka heheheheh

Ewnuia zdjecia rewelka te jęzorki hehehhe

Magda a młode zadowolone i chyba takei obowiżaki jak każdej dziewczynce na dobre wyjda :p

reklama
Hej hej kochane.

Nie było mnie kilka dni ale w piątek byliśmy z przyjaciółmi w knajpie i było cudownie. Imprezę zakończyliśmy po północy :) W sobotę od wczesnego rana byłam u rodziców i na zakupach a wczoraj cały dzień robiłam przetwory z ogórków. Mąż dostał w pracy dwie ogromne siaty ogórków ekologicznych i musiałm je przerobić. Ale mam za to 20 słoiczków mizerii na zimę, 10 słoików ogórków musztardowych i 15 słoików ogórków w zalewie curry :) A dziś byłam z dziećmi u okulisty i niestety okazało się że Tadeczek ma coś z oczkiem prawym. Lewym okiem bezbłednie odczytał wszystkie obrazki ale lewym tylko trzy większe a reszty zupełnie nie odczytywał. Nie potrafił nazwać ich bo całkiem mu się zamazywały :( Jutro idziemy na badanie dna oka ( trzykrotne zakraplanie oczka więc godzina nie nasza :( ). Zobaczymy co nam jutro powiem okulistka. Ale martwię się tym :(

Przeczytałam co u Was ale nie będę odpisywać. Wybaczcie. Sił mi brakuje bo młode zafundowały mi tak paskudny wieczór że masakra. Na szczęście już spią i mam nadzieję na lepsze jutro :) Choć patrząc za okno znów będą znudzone bo niby jak pójść na jakikolwiek spacer jak ciągle leje :(

jestem po pracy -na chwilę wleciałam z herbatką imbirową;)

mama - jak dzieciaki babcie wymęczą, to może pośpi
Katrina- aaahahahaha-no tak,dokładnie ;))

Agatulka- współczuje zmęczenia i ciężkiej pracy kochana...
no i dzięki:) wspomoże nas mama choc do tej pory nie było takiej potrzeby,ale teraz siła wyższa...fryzjerka ma tydzień urlopu od 1 sierpnia więc nie moge zadzwonic do szefowej ,ze nie mam z kim dzieci zostawić i ze 3 dni mnie nie bedzie..ale juz po problemie..

Weroniczka-cieszę sie ,ze wieczór sobotni udany :)
no i sił na jutro:)

u nas piękna pogoda cały dzień.

ZuzInka- tak,na szczęście są jeszcze uczciwi ludzie na świecie..
no a pamiątkę noszę na łańcuszku:)

życzę Wam takiego słonka jakie jest w Wielkopolsce :)))

ja dziś w pracy się nie narobiłam...
2 henny i przekłucie uszu u rocznej dziewczynki-nie płakał-była dzielna i ja też ;)))

no i wywoskowałam nogi całe i bikini fryzjerce
a sobie zrobiłam manicure hybrydowy w kolorze różu :)

Pawimi zaraz piszę PW z lakierami:)

Justyna jak łatwy przepis na ciasteczka to podaj proszę ;))

pozdrawiam wieczornie;))))

Hej kochane,

przepraszam, ze malo ostatnio pisze, ale prawde mowiac nie mam na nic czasu... Latam za zleceniami, trafilo sie kilka jednorazowych, ale to tyle co nic :-( No ale nadal walcze.
Maz bez pracy, nerwowo sie chwilami robi, ale staram sie panowac nad tym i rozladowywac atmosfere w pore. dzieciaki daja popalic, Amelka przestala mi spac po poludniu i musze jej bardziej czas organizowac. I tak to biegnie ostatnio, nawet nie wiem kiedy godziny uciekaja :-D
Postaram sie wiecej popisac w miare mozliwosci. Sciskam Was wszystkie.

Zuz-Inka - na pewno za wcześnie kobieto!!!! Ja wiem, ze sie jest niecierpliwym i fajnie się komuś doradza, ale tak jest!!!!! Nie myśl o tym i daj SE czas!!!

mamusiu - opdowiedzialam Ci, wybaczcie ale nie popisze bo jestem troszke zajeta. Jade w tym tygodniu na szkolnie i mam troszke zalatwiania.
Sciskam Joas i Maureen - bo widac ze dwie najbardziej potrzebujace....do uslyszenia i caluski dla wszystkich!

witam
wczorajszy dzień do bani, samochód odstawiłam żeby trochę przesoieszyć więc po całym mieście latałam
z Julka byłam u okulisty też na kontroli niestety ma słabszy wzrok (+2,5) lekarka dała recepte na mocniejsze szkła i od tej pory ma nosić cały czas
ja też po wizycie i jestem rozczarowana mimo tych dolegliwości, skurczy kłucia w szyjce i wogóle toczę się jak słonica to rozwarcia nie mam yyhh..
i nic poza tym nie wiem ale w czwartek ide prywatnie i USG pewnie mi zrobi to będę wiedziała więcej

dzisiaj idziemy (my rodzice z klasy Alka) na spotkanie z prezydentem miasta odnośnie podziału klasy &&&&&&& kciuki choć czuje że będzie bój i gorąca dyskucja oby ze skutkiem

a popołudniu jedziemy do znajomych których dawno nie widzieliśmy także się ciesze baradzo

agatulka- współczuje ci takich pracodawców jacyś nie ludzcy, nadal trzymam kciuki żeby się ułożyło wszystko dobrze

maureen- tryzmaj się kochana i pilnuj atmosfery domowej mimo wszystko

mama- fajnie że babcia przyjedzie choć pierwszy raz będzie nocować

weroniczka-trzymam kciuki za udaną wizytę u okulisty z Tadeczkiem

aaa i jeszcze coś dobrego
łóżeczko skręcone, mama moja wczoraj była baldachim zrobić (uszyć) nie mam rewelacji jest bardzo prosto (wszystko białe) ale teraz to mi się tak podoba, później zrobie fotkę z pokoju dzieci i wam pokażę

witam sie ..znów dzis pierwsza
c024.gif

Pawimi-dzieki :)
miłego szkolenia i wracaj szybko...

Cokies jak tam??masz rozwarcie-bo ja tu &&& zaciskam..

Joaś- ???????????????????
mam nadzieję ,ze troszke lepiej u Ciebie.....ściskam mocno!

babeczki jak tam u Was???

my śniadanko,ja kawa,u nas słonko od rana..troche popiele bo niedługo dokupimy gres i bedziemy dosypywać i innych miejscach..

smacznej kawki..

a ja wczoraj o 15.00 dostałam @...

Cokies- no jesteś kochana...uuuu to niefajnie,ze rozwarcia brak-czyli zacznij męża molestować..my tak Domisia "wyganialiśmy" :))
a o co bedziecie walczyć w związku ze szkołą????

u nas zrobili podział I klas-w jednej same 7latki a w drugiej same 6latki-tak więc Zuza bedzie z samymi 6latkami-klasa liczy 13 dzieci ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja

sandwitche zjedzone leczo mi pachnie ale jeszcze nie dodusiło sie gołabki wczorak o 23 skonczylam robic i jeszcze pogotowałam kapustkę na bigos :szok: a potem rano nie chcę się wstawać

u nas zrobili klase integracyjną ze słabszych dzieci zerówkowych ale nei wiem jak bedzie w 1 klasie u Zuzi czy mieszana czy nie ?? bo zebrania nie robia i w ogóle po za rozpiską ksiązek to nawet nauczyciel nie jest pewien masakra

cokies mi ciepły lekko goracy prysznic pomógł i oczywiście jak u mamusi wyganianie hehehhehe oby szybko sie ruszyło bo nei ma nic gorszego jak chodzenie jak słonica w 1 ciązy 2 tyg przechodziłam i te telefony urodziłaś juz wrrrr
ja w sobotę jużżż będe meić wózek i zobacze czy mi łóżeczko teście przywiozą bo pożyczyliśmy synowi teściowej (macocha)
i nie wiem czy oddadzą bo tez im na świat ma przyjśc maluch ale sami mówili że ta nasze turystyczne stało nie ruszane a było to prawie 2lata temu

Joas pozytywnych myśli wysyłam i oby się ułozyło dobrze wsio

Do góry