reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam!
Nie bylo mnie bo maz samochod zostawil to do rodzicow scignelam, pozbieralam sobie malin porobilam soki...i poodwiedzalam chyba wszystkich sasiadow i znajomych. Wrocilam bo jutro mamy rodzinna impreze to znaczy polowa miedzy meza a moimi urodzinami rocznica slubu Krzysztofa Anny...tylko Macius pokrzywdzony bo ma w styczniu :-D ale i tak wszyscy o nim pamietaja. Zamarynowalam mieso kupilam napoje jutro zrobie salatki...tylko maz przed chwila dzwonil ze bedzie dopiero jutro kolo 15.00 bo ma pilna robote wrrrrrrrrrr.

Co do testowania to chyba nie wytrzymam i zatestuje jutro zeby wiedziec czy sobie piwo free kupic ;-)
Co do chorowania dzieci to moja Ania wlasciwie nie chorowala przez 3 lata przedszkola zaliczyla angine i ospe, Krzys mial chyba z 3 razy oskrzela ale to z alergii a nie z przedszkola...a Maciej zobaczymy od wrzesnia!

Sempe moj Maciej tez kazdego zebami atakuje...juz mi slow brak!

Pozdrawiam wszystkie, w przyszlym tygodniu znowu runda po lekarzach no i ogorki sie zaczely ale bede sie pojawiac :tak:

reklama
magda, mama - wiem, ze to nie jest regułą, że dziecko w przedszkolu musi chorować, ale pamiętam jak to było ze starsza córką, pochodziła 3 dni, tydzień była chora. Poza tym tutaj mamy nie przejmują się tym, że dziecko jest chore, tylko zaprowadzają do przedszkola, dlatego obawiam się.... ale czas pokaże.

Katrina- pożyjemy zobaczymy..;)

ja na dzis zmykam ;)

Magda mam nadzieje,ze w pracy nie bedzie tak zle przez week....

Pawimi -dla Ciebie życzenia smacznej kawki bo niedługo zaczynasz dzień:-p

Dobry wieczorek.... nawet całkiem ładnie się po południu zrobiło. Słoneczko dopiero zachodzi, ale jeszcze jest dzień (przez to tracę poczucie czasu...).

Dobry wieczorek.... nawet całkiem ładnie się po południu zrobiło. Słoneczko dopiero zachodzi, ale jeszcze jest dzień (przez to tracę poczucie czasu...).
c012.gif

g090.gif

Katrina to ja poprosze taka pogode do Łodzi bo u nas masaaakra,wieje zimno i pada.
A z tymi chorymi dziećmi prowadzanymi do przedszokla to w Polsce wcale nie jest lepiej:wściekła/y:
Dlatego ja mam duzą nadzieję że Kasia już w szkole nie będzie mi łapać tak infekcji.

Ja dzisiaj ide na rodzinną wyżerkę

042.gif

witam się i ja :)) mięsko juz duszę na obiadek,tak jak lubie na wolnym ogniu to potem jest taakie mięciutkie i pyszne;))

Magda ja Cię wczoraj pomyliłam z Agatulką..to Ona dzis do pracy idzie i ma mieć nie halo w pracy...więc Agatulka nie daj sie a Tobie Magda smacznej wyżerki ;)))

Zuz Inka- czekamy-jak tam po teście????????????????????

u nas zimno,wieje i w nocy cały czas padało....;/;/

ale masakra w Norwegii.......

reklama
Magda-
033.gif
..tośmy sobie wyjaśniły:)))
a dzwoniłaś do córek-jaką maja pogodę??

Pawimi jak tam u Wa nadal takie upały??

Weroniczka- jak po wieczorku z mężem????

Ewunia- ????????????????????????? nie ma Cie jeszcze...jak nocka? Hanusia dała pospać??

my śmigamy do Leroy M...kupilimy nie takie mocowania do bramy i musimy oddać..muszą wyć inne okucia..
u nas jest taki wiatr i tak zimno ,ze w domu temp.spadła mi na 22stopnie i się piec gazowy włączył
a093.gif
w lipcu-ogrzewanie???...

Do góry