reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Leci, leci :) Strasznie szybko! Nie mogę uwierzyc, że moja mała ma już 2,5 roku, mam wrażenie, że dopiero ją rodziłam, a to już trzecie w drugiej połowie ciąży ;-):-)

Dziewczyny, wracając do tematu sody - ile tego mam kupić na dywan? Ma być posypane "ledwo co" czy grubą warstwą?

reklama
Leika myslę ,ze tej sody nie trzeba duzo...tak posypać jakbyś zupę soliła czyli po trochę na całym dywanie..w cześniej możesz go zwilżyć np.takim zraszaczem do kwiatów i potem wysypac sodę..a tak spróbuje zrobić z dywanikami dzieci ,ale to w piatek dopiero..

Ja kupiłam 5 paczek sody takiej
Prymat
opakowanie ma 50g
i mam nadzieję ze starczy na taki owalny dywanik ale post mamusi mnie uspokoił że powinno być ok.

Ja wróciłam sobie z zakupów i dogadzam sobie włąśnie malinami i borówkami

Magda smacznego !!! samo zdrówko wcinasz ;)
myslę ,ze spoko starczy tej sody:) ja mam u Domisia taki owalny srednicy ponad metr a u Zuzy prostokątny-taki przy łóżku...zobaczymy w piątek jak to u mnie bedzie..rosół wstawiłam,pranie się suszy,poodkurzany cały dom,mąż tynkuje ogrodzenie,dzieci na rowerach przed domem jeżdżą...
za godzinę się do pracy szykuję.

Hej ja dopiero usiadłam na chwilę od rana.Najpierw zakupy,potem z Majką na dwór,mała zrzęda chciała iść na rowerek,potem obiad i przetwory z ogórków bo dostałam od ciotki prosto z ogródka.
Jutro też dzień mi zleci bo muszę jechać na kontrolę z Adrianem po zdjęciu gipsu a że auta nie mamy to sobie pojeżdżę autobusami :no:

Mama
a można dłużej nosić te lecznicze kolczyki? Sorry za te pytania ale widzę że to związane z Twoją.
Pewnie Cię męczą te popołudniowe zmiany w pracy?
Katrina jak gardełko? Lepiej?
Ewuniaf super że mała dała w miarę pospać może dziś będzie jeszcze lepiej.
Magda widzę że masz termin na dzień przed moimi urodzinami.Mam nadzieję że pogoda dziewczynkom jednak dopisze.
Zuz-Inka jak tam?

Witajcie!!!!
ewunia, mama, justyna - dziś o niebo lepiej!! wczoraj przed snem mało mnie męczyło, a dziś rano w ogóle.... wieczorem zrobię powtórkę

miłego dnia!

Katrina super że zdrówko wróciło!!!

Mama jak tem po pracy??? Dziś znów zimne piwko?? Chetnie sie przyłączę!!! :-D

Justyna daj znac kiedy wybierasz sie z małą przekłuć uszka!!! Może pojde z Kasią w ten sam dzien:-D

Moje maluchy wykąpane nakarmione teraz jeszcze modlitwa i spać!!! A my z mężusiem może znów nad jeziorko śmigniemy popływać... Już sie doczekać nie moge

Mama
a można dłużej nosić te lecznicze kolczyki? Sorry za te pytania ale widzę że to związane z Twoją.
Pewnie Cię męczą te popołudniowe zmiany w pracy?

Justyne-pytaj jak moge to pomogę ;)
możesz nosić dłużej te kolczyki-to znaczy córa:-)
na pewno nie zaszkodzą...możesz jej potem kupić inne też lecznicze:tak:a może narazie chodzić w tych jednych.

co do pracy to ja tak poprosiłam szefową bo inaczej nieznalazłabym nikogo do dzieci do opieki a na 14 jak przyjdzie dziewczyna to po 17 jest Tom i potem On daje im kolację,kąpie i jak przyjeżdzam po 20.00 to są juz w łózkach:tak:

Witajcie!!!!
ewunia, mama, justyna - dziś o niebo lepiej!! wczoraj przed snem mało mnie męczyło, a dziś rano w ogóle.... wieczorem zrobię powtórkę

miłego dnia!

Katrina- suuuper ,ze juz lepiej!:tak:

Pawimi super dzięki za linka...jeśli się z kumpelą nie uda to pewnie,ze bede chciała z tej stronki..tylko czy ja moge zamówić czy Ty być mi zamówiła i wysłała???oczywiście ja Ci wcześniej kaskę na konto wyslę ;))

reklama
Do góry