reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

A sode to z czym rozrabiasz by była papka? z wodą?Dywanik nie ma plam tyle że chce by cały przejaśniał i tego zapachu się pozbył.Tak go chce odświeżyć.Poczytałam troche na necie.Tam pisza żeby sode rozsyać po dywanie i zostawić na noc a na nastepny dzień odkurzyć.Hmmm tylko czy tak bez szorowania żadnego ta soda brud rozpuści tak na sucho??
tak dokladnie tak, a ja dodatkowo do usuniecia plam - tak jak napisalam wczesniej lekko nawilzam dywan i pozniej posypuje soda. Papka tworzy sie sama wlasnie z wody i tej rozsypanej sody.

reklama
Witam!!! Pierwsza??

Mama chyba twoje &&& poskutkowały bo tylko 3 razy do małej wstawałam a po tamtych dwóch nockach to luksus:-D

Katrina jak dzisiaj zdrówko???

Maureen jak samopoczucie?? Mam nadzieje ze już choć troszkę lepiej???

Magda ja tez chyba spróbuje metody dywanowej. Co prawda ja mam tylko jeden mały dywan w całym domu ale za to dzieci sie na nim bawią i ciagle jest na nim pełno plam po soczkach i innych rzeczach.....

Zuz- inka Jak staranka?? Mąż juz grzeczny:-D???

SEmpe, Izulka, Weroniczka, Cokies, Asia, Pawimi, AnnaS, Justa pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życze:tak:

witajcie..ja juz byłam wypłacić kasę bo jutro nam drewniane elementy płotu przywożą..
pranie kończy się prać ,zaraz odkurzanie..

kurcze własnie podali w informacjach ,ze od środy do soboty mają być mega ulewy z gradem i silnym wiatrem;/!!
i jeszcze opady do 60 litrów na m 2!!!! matko masakra jakaś!!!!!!!

Ewunia bardzoooo sie cieszę ,ze nocka taka udana :))))
&&&& były szczere to i pomogły:)

Kartina jak samopoczucie ,mleczko pomogło??

Magda kiedy dziewczynki wracają?

Zuz Inka -kiedy test :))???&&&&&&&&&&

Sempe-jak tam na froncie??auto naprawione?

Joaś-mam nadzieje,ze Wam pogoda dopisuje!

pozdrawiam i ściskam :)
miłego dnia kochane-u nas od rana mega słonko!

Hej

Mama wracają 29 lipca o 3 nad ranem.
Tez widziałam prognozę i martwi mnie że na pomorzu ma byc nie ciekawa w tym tygodniu pogoda :-(
A mnie się cieżko z tyłkiem ruszyć by zrobić co kolwiek ale pogoda ładna jak narazie to trzeba będzie jakiś spacer do sklepu zaliczyć.

Tak to właśnie jest z pogodą w Polsce latem - jest kompletnie nieprzewidywalna :(

Fajny pomysł z praniem dywanow sodą, nie znałam go :) choć używam sody do prania i czyszczenia :)
W Weekend wypiorę na próbę dywan córci :))

Magda-hoho-no to jeszcze masa czasu do powrotu Niuniek :)

Leika-dokładnie ,pogoda nieprzewidywalna i tak szybko się zmienia....kiedys zimą było mrozno,latem upały,jesienia padał-człowiek wiedział czego się spodziewać a teraz?????????????? lipa!
Ty już masz 22 tydzień ciąży!!! jery jak ten czas popylaaaaa..

reklama
Magda no tak,Ty tez już na końcówce...tak jak Cokies:)
niedługo zacznie sie odliczanie i czekanie na info:)

a ta fota z pszczołami....-
a108.gif
aż mam ciaryyy!

Do góry