tak dokladnie tak, a ja dodatkowo do usuniecia plam - tak jak napisalam wczesniej lekko nawilzam dywan i pozniej posypuje soda. Papka tworzy sie sama wlasnie z wody i tej rozsypanej sody.A sode to z czym rozrabiasz by była papka? z wodą?Dywanik nie ma plam tyle że chce by cały przejaśniał i tego zapachu się pozbył.Tak go chce odświeżyć.Poczytałam troche na necie.Tam pisza żeby sode rozsyać po dywanie i zostawić na noc a na nastepny dzień odkurzyć.Hmmm tylko czy tak bez szorowania żadnego ta soda brud rozpuści tak na sucho??
reklama
katrina115
Potrójna Mama
ewuniaf - na noc gorące mleko z miodem sobie wypiję i mam nadzieje, ze rano będzie lepiej
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Aaaaa skumałam.Dzięki wielgachne :-)
To jutro zacznę działąć :-)
Też słyszałam że mleko pomaga w zaśnięciu dzieciom
To jutro zacznę działąć :-)
Też słyszałam że mleko pomaga w zaśnięciu dzieciom
ewuniaf
Fanka BB :)
Witam!!! Pierwsza??
Mama chyba twoje &&& poskutkowały bo tylko 3 razy do małej wstawałam a po tamtych dwóch nockach to luksus
Katrina jak dzisiaj zdrówko???
Maureen jak samopoczucie?? Mam nadzieje ze już choć troszkę lepiej???
Magda ja tez chyba spróbuje metody dywanowej. Co prawda ja mam tylko jeden mały dywan w całym domu ale za to dzieci sie na nim bawią i ciagle jest na nim pełno plam po soczkach i innych rzeczach.....
Zuz- inka Jak staranka?? Mąż juz grzeczny???
SEmpe, Izulka, Weroniczka, Cokies, Asia, Pawimi, AnnaS, Justa pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życze
Mama chyba twoje &&& poskutkowały bo tylko 3 razy do małej wstawałam a po tamtych dwóch nockach to luksus
Katrina jak dzisiaj zdrówko???
Maureen jak samopoczucie?? Mam nadzieje ze już choć troszkę lepiej???
Magda ja tez chyba spróbuje metody dywanowej. Co prawda ja mam tylko jeden mały dywan w całym domu ale za to dzieci sie na nim bawią i ciagle jest na nim pełno plam po soczkach i innych rzeczach.....
Zuz- inka Jak staranka?? Mąż juz grzeczny???
SEmpe, Izulka, Weroniczka, Cokies, Asia, Pawimi, AnnaS, Justa pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie..ja juz byłam wypłacić kasę bo jutro nam drewniane elementy płotu przywożą..
pranie kończy się prać ,zaraz odkurzanie..
kurcze własnie podali w informacjach ,ze od środy do soboty mają być mega ulewy z gradem i silnym wiatrem;/!!
i jeszcze opady do 60 litrów na m 2!!!! matko masakra jakaś!!!!!!!
Ewunia bardzoooo sie cieszę ,ze nocka taka udana )))
&&&& były szczere to i pomogły
Kartina jak samopoczucie ,mleczko pomogło??
Magda kiedy dziewczynki wracają?
Zuz Inka -kiedy test )???&&&&&&&&&&
Sempe-jak tam na froncie??auto naprawione?
Joaś-mam nadzieje,ze Wam pogoda dopisuje!
pozdrawiam i ściskam
miłego dnia kochane-u nas od rana mega słonko!
pranie kończy się prać ,zaraz odkurzanie..
kurcze własnie podali w informacjach ,ze od środy do soboty mają być mega ulewy z gradem i silnym wiatrem;/!!
i jeszcze opady do 60 litrów na m 2!!!! matko masakra jakaś!!!!!!!
Ewunia bardzoooo sie cieszę ,ze nocka taka udana )))
&&&& były szczere to i pomogły
Kartina jak samopoczucie ,mleczko pomogło??
Magda kiedy dziewczynki wracają?
Zuz Inka -kiedy test )???&&&&&&&&&&
Sempe-jak tam na froncie??auto naprawione?
Joaś-mam nadzieje,ze Wam pogoda dopisuje!
pozdrawiam i ściskam
miłego dnia kochane-u nas od rana mega słonko!
magda1977
Hej
Mama wracają 29 lipca o 3 nad ranem.
Tez widziałam prognozę i martwi mnie że na pomorzu ma byc nie ciekawa w tym tygodniu pogoda :-(
A mnie się cieżko z tyłkiem ruszyć by zrobić co kolwiek ale pogoda ładna jak narazie to trzeba będzie jakiś spacer do sklepu zaliczyć.
Mama wracają 29 lipca o 3 nad ranem.
Tez widziałam prognozę i martwi mnie że na pomorzu ma byc nie ciekawa w tym tygodniu pogoda :-(
A mnie się cieżko z tyłkiem ruszyć by zrobić co kolwiek ale pogoda ładna jak narazie to trzeba będzie jakiś spacer do sklepu zaliczyć.
mama05
Magda-hoho-no to jeszcze masa czasu do powrotu Niuniek
Leika-dokładnie ,pogoda nieprzewidywalna i tak szybko się zmienia....kiedys zimą było mrozno,latem upały,jesienia padał-człowiek wiedział czego się spodziewać a teraz?????????????? lipa!
Ty już masz 22 tydzień ciąży!!! jery jak ten czas popylaaaaa..
Leika-dokładnie ,pogoda nieprzewidywalna i tak szybko się zmienia....kiedys zimą było mrozno,latem upały,jesienia padał-człowiek wiedział czego się spodziewać a teraz?????????????? lipa!
Ty już masz 22 tydzień ciąży!!! jery jak ten czas popylaaaaa..
magda1977
Czas zaiwania że hej!!!Ja prawie już na finiszu bo termin mam na 15 września a pewnie ten czas jak z bicza trzaśnie i będzie juz po wakacjach
A zobaczcie co na onecie znalazłam
Zatkało mnie normalnie
26 kilogramów pszczół na gołym ciele - Wiadomości w Onet.pl
A zobaczcie co na onecie znalazłam
Zatkało mnie normalnie
26 kilogramów pszczół na gołym ciele - Wiadomości w Onet.pl
reklama
mama05
Magda no tak,Ty tez już na końcówce...tak jak Cokies
niedługo zacznie sie odliczanie i czekanie na info
a ta fota z pszczołami....-