moge xamowic nie ma problemu, tylko wtedy by Ci sie chyba wieksza ilosc oplacalo zeby przesylke jednorazowo juz zaplacic - do ilus tam kg jest ta sama cena.Pawimi super dzięki za linka...jeśli się z kumpelą nie uda to pewnie,ze bede chciała z tej stronki..tylko czy ja moge zamówić czy Ty być mi zamówiła i wysłała???oczywiście ja Ci wcześniej kaskę na konto wyslę )
reklama
ewuniaf
Fanka BB :)
czesc!!! Znowu pierwsza- ociągacie sie dziewczyny ostatnio!!!
Mama no ja tak ostatnio codziennie z bezalkoholowym albo małą szklaneczką zwykłego a doopka rooooośnie. już tak ładnie schudłam a teraz znów waże 70kg no ale co zrobic chyba taka moja uroda....
na pewno bym schudła jakbym miała czas pobiegać czy choćby na rolkach przez godzine dziennie pojeździć a tu kicha.... na nic czasu nie ma a jeszzce w październiku lub najpóźniej w listopadzie do pracy wracam...
Pawimi napisz wreszcie co u ciebie sie dzieje bom ciekawa!!!
Hania dzisiej już tylko z jedną pobudką może idzie ku lepszemu!!!
Przyjemnego dnia dla wszystkich!!!
Mama no ja tak ostatnio codziennie z bezalkoholowym albo małą szklaneczką zwykłego a doopka rooooośnie. już tak ładnie schudłam a teraz znów waże 70kg no ale co zrobic chyba taka moja uroda....
na pewno bym schudła jakbym miała czas pobiegać czy choćby na rolkach przez godzine dziennie pojeździć a tu kicha.... na nic czasu nie ma a jeszzce w październiku lub najpóźniej w listopadzie do pracy wracam...
Pawimi napisz wreszcie co u ciebie sie dzieje bom ciekawa!!!
Hania dzisiej już tylko z jedną pobudką może idzie ku lepszemu!!!
Przyjemnego dnia dla wszystkich!!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
moge xamowic nie ma problemu, tylko wtedy by Ci sie chyba wieksza ilosc oplacalo zeby przesylke jednorazowo juz zaplacic - do ilus tam kg jest ta sama cena.
Pawimi kochana-byłoby super bo cała ta stronka po angielsku to mąż pewnie by sobie nie poradził! dziekuje!!!!! ja chciałabym tak z 8 ,9 sztuk-ale może dzis zapytam szefowej i może ona też bedzie chciała skorzystać z Twojej uprzejmości )
sprawdzałam ,ze dolar kosztuje 2,83 więc jeśli lakier kosztuje 14 dolarów to wychodzi 40 zł a nie tak jak u nas ponad 100zł z przesyłką bo w sklepach tego produktu nie ma..
baardzo Ci dziękuję
Ewunia- jak cudnie,ze pospałaś ja nadal &&& zaciskałam i widać Hania się zastosowała)
ja mam 170cm wzrostu i waże koło 65,66kg...mam nadzieje,ze teraz jak poszłam do pracy to mi zleci ze 2,3 kg
pisałam do Joaś ..dziś juz po 5 była na nogach a od 6 na spacerze z Artim..pogoda im dopisuje póki co..
u mnie dziś ulewaaaaaa jak smok -od 1.30 do 6 poprostu lało aż huczało!! i grzmoty takie jakby z głębi ziemi..masakra co za dzwięki..
dzieci pospały do 8..ja wstałam trochę wcześniej..
mąż dziś ostatni dzień urlopu..
mam nadzieje,ze przez ulewę pan nie odwoła przywiezienia płotu drewnianego....;/
Hej Babeczki,
witam sie z kawka ;-) Wczoraj jak nigdy polozylam sie do lozka o 19.30 !!! Bylam nie do zycia, bol glowy, zawroty glowy, az mi niedobrze bylo od tego, masakra jakas, na szczescie maz stanal na wysokosci zadania i zajal sie dziecmi, wyszykowal do spania itd.
Dzis za to ja zabieram je na wycieczke, on ma wolne ;-) Tam gdzie w srody chodze z maluchami na play grupe jest zorganizowana taka pozegnalna wycieczka na zakonczenie roku szkolnego , bo spotykamy sie dopiero po wakacjach. Jedziemy do Sacrewell farm :
Sacrewell Farm and Country Centre - Farm & Watermill
Maluchy moga zobaczyc male owieczki, krowki, kaczuszki, osiolka i inne zwierzaki, nakarmic je, poglaskac. W planie rowniez przejazdzka traktorem
Mam tylko nadzieje, ze pogoda dopisze, bo wczoraj lalo jak z cebra..
Mama05,
ja sprawdzilam na ebayu te lakiery Shellac i w cenie kup teraz najtansze sa takie :
LUXURY 'SHELLAC' UV GEL NAIL POLISH 15 ML LARGE BOTTLE! | eBay
ale po przeliczeniu to wychodzi okolo 52 zl, wiec drozej. Ale sa tez licytacje, zaczynaja sie najczesciej od 1funta, koncza w zaleznosci od szczescia i refleksu licytujacego.
Zorientuje sie jeszcze u kosmetyczek, skad biora towar i za ile.
Ewuniaf,
jak tam wieczor, bylo plywanie w jeziorze ??;-)
Ja odkrylam niedawno Zumbe, bardzo mi sie spodobalo, bo ja lubie tanczyc, ale nie mam ku temu okazji. Dzieki tym zajeciom mozna naprawde bardzo szybko schudnac i poprawic swoja kondycje, wiec polecam Ci goraco.
Ja bylam dopiero na 1 zajeciach, bo jestem dosc niesmiala i ciezko mi sie bylo zapisac do grupy samych angielek, w dodatku w srednim wieku hi hi
Justyna,
trzymam kciuki za autobusowa wyprawe, tez tego nie lubie..
jeszcze odnosnie kolczykow, my Amelce przebilismy uszka jak miala 1,5 roku, moze dlatego tak wczesnie, ze dlugo zwlekalam z przebiciem u Pauli i potem chciala, ale sie bala i w gabinecie reagowala troche histerycznie, poza tym podobno u starszych dzieci uszy goja sie wolniej, nie wiem czy to prawda. Marcelina nie ma jeszcze przebitych, nie wiem kiedy jej przeklujemy jeszcze.
Katrina,
dobre wiesci ze zdrowkiem, oby tak dalej
Zerknelam na zegarek, kurka troche pozno juz, ja nie naszykowana na wycieczke, a sobie tu z Wami plotkuje Znikam kochane, zycze wszystkim udanego dnia i zajrze pewnie wieczorkiem, buziaki :-)
witam sie z kawka ;-) Wczoraj jak nigdy polozylam sie do lozka o 19.30 !!! Bylam nie do zycia, bol glowy, zawroty glowy, az mi niedobrze bylo od tego, masakra jakas, na szczescie maz stanal na wysokosci zadania i zajal sie dziecmi, wyszykowal do spania itd.
Dzis za to ja zabieram je na wycieczke, on ma wolne ;-) Tam gdzie w srody chodze z maluchami na play grupe jest zorganizowana taka pozegnalna wycieczka na zakonczenie roku szkolnego , bo spotykamy sie dopiero po wakacjach. Jedziemy do Sacrewell farm :
Sacrewell Farm and Country Centre - Farm & Watermill
Maluchy moga zobaczyc male owieczki, krowki, kaczuszki, osiolka i inne zwierzaki, nakarmic je, poglaskac. W planie rowniez przejazdzka traktorem
Mam tylko nadzieje, ze pogoda dopisze, bo wczoraj lalo jak z cebra..
Mama05,
ja sprawdzilam na ebayu te lakiery Shellac i w cenie kup teraz najtansze sa takie :
LUXURY 'SHELLAC' UV GEL NAIL POLISH 15 ML LARGE BOTTLE! | eBay
ale po przeliczeniu to wychodzi okolo 52 zl, wiec drozej. Ale sa tez licytacje, zaczynaja sie najczesciej od 1funta, koncza w zaleznosci od szczescia i refleksu licytujacego.
Zorientuje sie jeszcze u kosmetyczek, skad biora towar i za ile.
Ewuniaf,
jak tam wieczor, bylo plywanie w jeziorze ??;-)
Ja odkrylam niedawno Zumbe, bardzo mi sie spodobalo, bo ja lubie tanczyc, ale nie mam ku temu okazji. Dzieki tym zajeciom mozna naprawde bardzo szybko schudnac i poprawic swoja kondycje, wiec polecam Ci goraco.
Ja bylam dopiero na 1 zajeciach, bo jestem dosc niesmiala i ciezko mi sie bylo zapisac do grupy samych angielek, w dodatku w srednim wieku hi hi
Justyna,
trzymam kciuki za autobusowa wyprawe, tez tego nie lubie..
jeszcze odnosnie kolczykow, my Amelce przebilismy uszka jak miala 1,5 roku, moze dlatego tak wczesnie, ze dlugo zwlekalam z przebiciem u Pauli i potem chciala, ale sie bala i w gabinecie reagowala troche histerycznie, poza tym podobno u starszych dzieci uszy goja sie wolniej, nie wiem czy to prawda. Marcelina nie ma jeszcze przebitych, nie wiem kiedy jej przeklujemy jeszcze.
Katrina,
dobre wiesci ze zdrowkiem, oby tak dalej
Zerknelam na zegarek, kurka troche pozno juz, ja nie naszykowana na wycieczke, a sobie tu z Wami plotkuje Znikam kochane, zycze wszystkim udanego dnia i zajrze pewnie wieczorkiem, buziaki :-)
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Witam
Ewunia no niestety tak to jest jak się schudnie to bardzo ciężko jest utrzymac wagę.Ale jak wrócisz do pracy to pewnie troche ci spadnie kilogramów.
No i jednak chyba to był u Hani skok rozwojowy :-) Super że wróciła na właściwe tory ze spaniem :-)
Pawimi a u was już tak pogoda nie szaleje?
Mama łoł to spora róznica wychodzi na tych lakierach
U nas burze w nocy przeszły a teraz mamy fajniutką pogodę,słonko świeci i jest tak rześko i przyjemnie
Dywanik wczoraj tą sodą wysypałam i dziś odkurzyłam i przyjemniej teraz wygląda i nie ma tego zapachu.Dziewczynki jak wrócą to pokoju nie poznają
Ech żeby ta budowa na działce się skończyła to bym wyniosła w końcu to piętrowe łóżko z pokoju dziewczynek i wstawiła łóżeczko dla synka a tak to się ciągnie i nie mogę ruszyć z szykowaniem ech.
Ewunia no niestety tak to jest jak się schudnie to bardzo ciężko jest utrzymac wagę.Ale jak wrócisz do pracy to pewnie troche ci spadnie kilogramów.
No i jednak chyba to był u Hani skok rozwojowy :-) Super że wróciła na właściwe tory ze spaniem :-)
Pawimi a u was już tak pogoda nie szaleje?
Mama łoł to spora róznica wychodzi na tych lakierach
U nas burze w nocy przeszły a teraz mamy fajniutką pogodę,słonko świeci i jest tak rześko i przyjemnie
Dywanik wczoraj tą sodą wysypałam i dziś odkurzyłam i przyjemniej teraz wygląda i nie ma tego zapachu.Dziewczynki jak wrócą to pokoju nie poznają
Ech żeby ta budowa na działce się skończyła to bym wyniosła w końcu to piętrowe łóżko z pokoju dziewczynek i wstawiła łóżeczko dla synka a tak to się ciągnie i nie mogę ruszyć z szykowaniem ech.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej.
Ja tylko na krótko. U nas wszystko dobrze choć przez kilka dni nie wiadomo dlaczego nie dałam rady zalogować się na bb. Nie pomagały ani zmiany hasła ani specjalne numery aktywacyjne. Ale na szczęście administratorkom wreszcie udało się "przywrócić" mnie na forum. A od poniedziału codziennie mam Nadię na kilka godzin do opieki i nie mam czasu na bb
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.
Ja tylko na krótko. U nas wszystko dobrze choć przez kilka dni nie wiadomo dlaczego nie dałam rady zalogować się na bb. Nie pomagały ani zmiany hasła ani specjalne numery aktywacyjne. Ale na szczęście administratorkom wreszcie udało się "przywrócić" mnie na forum. A od poniedziału codziennie mam Nadię na kilka godzin do opieki i nie mam czasu na bb
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Maureen witaj kochana:-)
byłoby fajnie gdybyś popytała wsród kosmetyczek
choć myślę ,ze te u Pawimi bedą najtaniej kupione bo to w końcu firma z USA więc u Nich najbardziej znana...
Magda- no widzisz jaka różnica w cenie!!! u nas w Pl dopiero wchodzi hybrydowy manicure a wszystko co nowe jest w cenie......
mam nadzieje,ze z Pawimi zadziałamy i będe miała taniej:-)
fajnie,ze soda sie sprawdziła-może jeszcze Pawimi nam podpowie ciekawe metody;-)
Maureen dobrze,ze dzis lepiej sie czujesz ..przyjemności na wypadzie
Leika-ależ bym sie z Toba przejechała do centrum ogrodniczego!!!!!! uwielbiam takie wypady!)
przyjemności i pogody zycze
Weroniczka-cześć zabiegana
oooo u nas przestało padac ..może juz tak zostaniebo jak bedzie lało o klientki pewnie z domu nie wyjdą
byłoby fajnie gdybyś popytała wsród kosmetyczek
choć myślę ,ze te u Pawimi bedą najtaniej kupione bo to w końcu firma z USA więc u Nich najbardziej znana...
Magda- no widzisz jaka różnica w cenie!!! u nas w Pl dopiero wchodzi hybrydowy manicure a wszystko co nowe jest w cenie......
mam nadzieje,ze z Pawimi zadziałamy i będe miała taniej:-)
fajnie,ze soda sie sprawdziła-może jeszcze Pawimi nam podpowie ciekawe metody;-)
Maureen dobrze,ze dzis lepiej sie czujesz ..przyjemności na wypadzie
Leika-ależ bym sie z Toba przejechała do centrum ogrodniczego!!!!!! uwielbiam takie wypady!)
przyjemności i pogody zycze
Weroniczka-cześć zabiegana
oooo u nas przestało padac ..może juz tak zostaniebo jak bedzie lało o klientki pewnie z domu nie wyjdą
katrina115
Potrójna Mama
Witajcie południowa porą!!!
Melduję, żem cudownie ozdrowiała, a ważne to dla mnie, bo na razie prochów brać nie mogę.
Maureen - ponawiam pytanie - wysłać Ci te plasterki z magnezem?? Wczoraj mnie tez głowa tak bolała wieczorem ,że myślałam, że mi eksploduje, na szczęście położyłam się i troszkę odpuściło.
Wszystkim życzę miłego dnia!!! Do później.
Melduję, żem cudownie ozdrowiała, a ważne to dla mnie, bo na razie prochów brać nie mogę.
Maureen - ponawiam pytanie - wysłać Ci te plasterki z magnezem?? Wczoraj mnie tez głowa tak bolała wieczorem ,że myślałam, że mi eksploduje, na szczęście położyłam się i troszkę odpuściło.
Wszystkim życzę miłego dnia!!! Do później.
reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A ja właśnie przewertowałam wszystkie ciuchowe szafki i pozbyłam się wieeelgachnego wora ciuchów wystawię u nas koło śmietnika to jakis biedniejszy człowiek sobie to zabierze.Bo nie mam teraz jak to zawieśc do caritasu czy wysłąć bo to cholernie cięzkie .
Dziśmi koleżanka ma podrzucić troszkę rzeczy dla synka więc będę oko cieszyć :-).
Dziśmi koleżanka ma podrzucić troszkę rzeczy dla synka więc będę oko cieszyć :-).