reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej my już jesteśmy w domu,udało się bez większych problemów,deszcz nas złapał dopiero przed ostatnim autobusem także nie było źle.
Niestety głowa mnie boli,zawsze tak mam jak rano nie wypiję kawy a jeszcze pogoda pod psem.
Adrian już ok,dostałam historię choroby i mogę się starać o ubezpieczenie ze szkoły.

Maureen co Cię tak zmogło wczoraj? Wirusówka jakaś? Dobrze że dziś już ok.Co do kolczyków to chyba przebiję Majce uszka na urodziny,bo teraz wydatków tyle że ho ho a kasy brak.
Udanej wycieczki!
Leika udanych zakupów i ładnej pogody.
Ewunia a widzisz jednak masz grzeczne dziecko które daje mamie pospać ;-)
Katrina super że udało się wyzdrowieć bez lekarstw

reklama
No właśnie do Łodzi nadciaga burza więc ciekawe jak Leika czy wybrała się do tego centrum.
A właśnie leika co to za centrum ogrodnicze.Bo ja kojarzę na św.Teresy tylko ;-)

weroniczka - widzisz jestes na czarnej liscie forumowej :-D oczywiscie zartuje ale faktycznie to malo wesole bo to chyba nie pierwsze Twoje problemy tego typu co? gdzies juz pamietam ze mialas problemy z logowaniem do forum. Ja mam ostatnio problem z mobilna wersja, bardzo ciekawe bo lacze w tel mam mocniejsze niz nie jedna osoba stacjonalne w Polsce, nie dziala tez przez wifi, wszystkie inne fora elegancko sie laduje tylko BB nie :-(

mamausiu pisz ile chcesz tych lakierow, dla mnie do zaden problem. Rozumiem ze chcesz tylko kolorki? czy te bazy i top coats tez? Ja podalam pierwsza lepsza stronice, mysle ze gdzies indziej jeszcze sa taniej. Powiedz mi tylko jakie i ile i jak rzuci mi sie cos konkretnie korzystnego w oczy to zaraz zamawiam. W zasadzie mozemy przeniesc juz ta konwersacje na pw :-)

magda - no u mnie pogoda dalej szaleje bo sa straszne upaly, ale to takie potworne upaly - nie takie jak z Polski pamietam, a u nas jest o tyle fatalnie ze to nie wysoka temperatura tak zabija tylko wilgotnosc powietrza charakterystyczna dla tego rejonu przy jeziorze Michigan. Wtedy odczuwalna temperatura jest faktycznie duzo wyzsza niz to co rtec pokazuje. To jest tzw heat index. Np. na dzis termometr pokazuje powiedzmy 38 stopni ale rzeczywiscie jest odczuwalna jest okolo 45 plus duchota taka jaka ciezko sobie wyobrazic nie doswiadczajac tego na wlasnej skorze. Jestem szczesliwa ze mam prad...bo bez klimatyzaji tego nie da sie wytrzmac. Powietrze stoi w miejscu i nie ma czym oddychac. O 7 rano maz mi dzwonil w drodze juz do pracy ze nie moze ust otworzyc bo mu gardlo parzy :-D a on jest raczej z tych zmarzluchow co wiecznie przykreca klimatyzatory bo mu zimno.:tak: wiec skoro on narzeka ze cieplo...to musi byc "cieplo" :sorry: W nocy byla mega burza i balam sie ze znowu jakies tornado wyprodukuje albo prad nam sie zepsuje:eek:

maureen - milej wycieczki, chociaz pewnie juz po przy naszej roznicy czasu ;-)

ewunia - na razie czekam, jak bede miec konkrety w rece to dam znac, przyznam ze i mi czekanie juz sie zmierzlo:baffled: ale jestem dobrej mysli, bedzie dobrze, musi byc..

ide nalac sobie kawke i dac dzieciakom po gofrze bo wlasnie panstwo wstalo:happy:

Pawimi:szok: raaaju takie temperatury są u Was nie wyobrażam sobie jakie to gorąco jest!!!!!Boże przy takiej wilgotności nie idzie chyba bez klimy w domu.
A synka masz przeeeeeślicznego.Blond włoski i niebieskie ślepka piekności!!!!

A mnie napadł szał sprzątania i prawie wszystkie szafki w domku przeleciałam i ile gratów sie u zbierało to szok!!!Oj daaawno trzeba były to zrobić;-)

tesciowie mi przywieźli sporo świezych warzywek od znajomych ze wsi .mmmm jak pachnie teraz :-p
Pomroże większość na zimę ;-)

bylam po poczte w skrzynce przed domem
icon_biggrin.gif
no musze przyznac ze jest zjawiskowo hahaha
taki fajny szok jak sie wyjdzie ze sztucznie schlodzonej jak w lodowce chalpy na uderzenie mega goracego powietrza, rzeczywiscie parzy w gardlo
icon_wink.gif
To jakies nieporozumienie, czy ja przegapilam jakies przemiany klimatyczne, gdzies ostatnio kontynent amerykanski sie obnizyl w strone rownika czy jak?
icon_biggrin.gif

a co wy dzis tak skromnie na tym forum co? ja dzis nigdzie nie jade bo nie bede sie wtapiac dobrowolnie w asfalt. Pewnie zanim bym dojechala do jakiegos klienta to juz bym cuchnela jak zdechly krokodyl zatem siedze tu i czekam, laski wylazcie z ukrycia jazda
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif

jestem po pracy...urobiłam się dzis bo szefowa jedzie w sobote a wakacje i woskowałam Ją-pachy,brwi,ręce,całe bikini ,całe nogi ..myslałam ,ze kręgosłup mi siądzie..potem henna brwi i rzęs..manicure hybrydowy.....
jeeeesssssooo!!
i do tego 2 klientki..dobrze ,ze dzis srodę i mam tyyle wolnego ;))

Magda no to się nasprzątałaś ...

Pawimi-
c029.gif
c029.gif
c029.gif

co za temperatury!!!
zaraz napiszę pw z info o lakierach ;)

u nas pada od 2 godzin...jak widziałam w wiadomościach co się działo w Polsce..jakie podtopienia,zdmuchnięte dachy,zalane domy...gradobicie,powalone drzewa na auta...................

pozdrawiam 4all

A ja znowu pierwsza.....

Pawimi troszke mimo wszystko ci zazdroszcze tych upałów:tak: ja jestem z natury ciepłolubna a tu ciągle leeeeeejjjjjjjjeeeeeeeee:wściekła/y:
a twój synuś cudny - oj biedaczek ie bedzie mogl sie kiedys od bab opedzić.....:-D

Mama to sie narobiłaś wczoraj!!!! jak tam płot??

magda fajnie że udało ci sie porzadki porobic!!! zazdroszcze- ja wciąz nie moge czasu znaleźc na szafowe porzadki...

Zuz- Inka co z tobą?????

Maureen jak zdrówko??

Sempe gdzie nam sie znowu podziałas??

Cokies , Asia ciężarówki nasze co u was???

dziewczyny ja sie przygotowuje na spotkanie. Wczoraj dostałam taka nieoczekiwana , tajniacką wiadomość od mojego przyjaciela z czasów liceum. Mieszka w Anglii. Nie widzieliśmy sie od mojego wesela.... Całkowicie straciliśmy kontakt na 3,5 roku.
Dziś do mnie przyjezdza ze swoją żoną (nigdy jej nie widziałam) i z córeczką (też jej nie widziałam jeszcze) JUż sie doczekac nie moge:-D taka jestem ciekawa czy on sie zmienił i jak jego coreczka wygląda!!!

Miałam też napisać ze wczoraj M. został w domku i pojechaliśmy z maluchami (mimo brzydkiej pogody )na plaże... Nie było żadnych innych ludzi tylko nasza rodzinka i ratownicy. Mogliśmy poszalec do woli!!! Naprawde było super!!! Potem poszliśmy na rybke i kueczki ziemniaczane dzieciaki szalały na ogromnym placu zabaw przed restauracją. Obeszliśmy jeziorko dookoła- piekne jest i oglądaliśmy takie ozdobne kury, koguciki i był tam nawet paw który rozłożył ogon!!!! po prostu cudo!!! Dzieciaki głaskały kozy- sama radość. Wróciliśmy do domu tak zmęczeni że juz nic mie sie nie chciało (pierwszy raz od wieków nie było prawdziwego obiadu (tylko ta rybka restauracyjna) Później może wkleje fotki

reklama
witam się druga :))

Ewunia- płot przyjeżdża dzis o 12.00..miał być wczoraj ,ale gościu napisał,ze juz sie nie wyrobi i bedzie jutro-czyli dziś..

u nas na ogrodzie woda stoi po wczorajszych opadach..aż boję się tv włączać co usłyszę w wiadomościach;/;/

cudny mieliście wypad-najważniejsze,ze rodzinnie,razem i że humorki dopisały..a jak luz to luz-i Tobie się należy i raz mgło obiadu nie być w domu tylko na mieście..my tak nieraz robimy w ndz.;)

wstawiłam jajka-bedzie pasta jajeczna ze szczypiorkiem na śniadanko..dzieci u góry bawią się w dom a Tom dzis do pracy poszedł..

miłego dnia i smacznej kawy-moja już koło mnie pachnie ;))

dziewczyny piszcie co u Was:))))) Zuz Inka,Sempe,AnnaS,Leika,Asia,Cokies,Maureen,Izulka i Joaś wyjechały to usprawiedliwione ,ale reszta .....???:))

Do góry