reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej dziewczyny ja na chwilę,mam owulację i mnie jajniki tak nawalają że ledwo żyję.
Widzę że u Was raczej wszystko w porządku,więc się cieszę.
Sorki że nie odniosę się do każdej osobno ale nie mam siły.
Stawiam za to kawkę.

reklama
Justyna cześć dołączę sie do kawki bo jakaś taka śpiąca dzisiaj jestem.....

Maureen dobrze że żyjesz:-D:-D a tak poważnie to dużo zdrówka i wracaj szybko w lepszej formie!!!!

Sempe sił życzę , co do nosidła to nie pomoge mam jedno ale myśle ze Alicja już za duża do niego.... a o chuście nie myślałaś żeby Ale na plecach mieć???

A co do pralki - to tak zwykle dwie dziennie , czasem jedna... Moje dzieci brudza sies strasznie w ogrodzie a mój M. im wtóruje wiec mam jakby 4 dzieci:-D:-D:-D
Gorzej z tym że mam tylko 2 suszarki i póki jest słonko to wszystko szybciutko schnie ale jak sie pochmurny dzień trafi to mamproblem....

Próbowałam sie coś pouczyć teraz do tego egzaminu- dzieciaki szlały po dworze a ja sobie siedziałam pod drzewkiem i czytałam.... no ale cóż patrząc na nich i co chwile mówiąc coś do nich trudno sie uczy ć.....

Witajcie!!!!!
Dzisiaj u nas piękna pogoda, więc wykorzystaliśmy przy okazji tez to, że mamy wolne i pojechaliśmy sobie na plażę. Mala poszalała, a że odpływ był to plaża była ogrommmmmmna - miała gdzie szaleć. Myślałam, że padnie i pośpi troszkę jak wrócimy, ale nic z tego (czasami jej się zdarza, jak się bardzo zmęczy).
Obiad już towarzystwo zjadło, to teraz mam chwilkę dla siebie.

ewunia i izulka - fotki superowe!

Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie (przepraszam, że nie z osobna, ale jak sie od rana nie ma czasu, żeby tu wpaść, to potem już nie da się nadrobić, za dużo się dzieje).

Miłego dnia.

Witam kochane!
Czytalam ze pytalyscie o mnie, milo mi ze pamietacie...a wiec...dzialalismy. Moj maz co na mnie popatrzyl to sobie przypominal ze staramy sie o maluszka. Teraz czekamy na wyniki

Wczoraj sie nie pojawilam ale opalalam sie przy zbieraniu porzeczek a wieczorem byla taka burza ze balam sie kompa wlaczac. Dzis od rana zaliczylam ortopede i rehabilitacje z Ania, plus taki ze widac efekty naszych cwiczen choc jeszcze duzo przed nami

Pozdrawiam i postaram sie Was poczytac wieczorem to poodpisuje. na razie ide wisnie zbierac

witajcie mamuski ja ja na razie pracuje wiec czasu brak bo jak mam wolne to zwykle pól dnia przesypiam ale to norma w każdej ciązy tak miałam
pod koniec miesiąca mam wizytę i zobaczymy czy wszystko jest w porzadku czekam na umowę bo kazali dać dane w pracy nie wiem jaką dadzą bo strasznie się ostatnio z nimi pracuje sytuacja bardzo napięta wiec chodzę do pracy bo chodzę na razie kasa potrzebna

musze podczytać co tam u was
Zuza gratkiii
sempe oby gorsze dni przeszły a sio a sioo
mamo super że do pracy możesz brac laptopa :p co do kamyków znalazłam gdzie tona kosztuje 73 zł tylko kurcze przywóz tony 147 zł ale wtedy całe tylnie podwórko chyba bym wyłożyła kamykami a miedzy nimi płyte taka jagby chodnikową dróżka taka musze tylko pzreliczyć czy tona to nie zaaa dużo
Ewunia ja bym pytała o taka pracę bo u nas sie okazało ze jak sie do Krakowa 2 lata temu przenosilismy to była praca w przedszkolu tylko kurcze nie spytałam tam a była by państwowa robota

u nas tez nieraz p 2 pralki sie piorą i tez mam 2 suszarki ale wrazie co mam linki do zawieszania po wakacjach chce ten pajak taki na pranie chyba zakupić bo ubranek bedzie masaa

Ostatnia edycja:
jestem po pracy..

co z tego ze miałam Was ze soba jak nie było czasu usiąść.......

dziś nie było fryzjerki więc kurcze i facetów strzygłam :)))))dodatkowy fach w ręku:))

potem solarium i klientki w miedzyczasie...
urobiłam się dziś....
pedicure 2 razy
manicure 3 razy
henna brwi i rzęś
epilację 2
masaż twarzy szyi i dekoltu+ maseczka,peeling i ampułka z serum....

plecy mnie tak bolą...chciałam sobie frencza żelami zrobić ,ale dałam radę tylko 2 paznokcie....bo klientki..a w domu póki co nie mam lampy uv więc muszę usunąć te 2 co mam zrobione...:(

Katrina- widac ,ze Mała sie dobrze bawiła..

Asia- jesteś!!! ja też tęsknię.................

Agatulka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za umowę!!

Zuz Inka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owocne działania:))czekam z Tobą na efekty:)

Sempe salon nazywa się Salon Urody Cornel...
mam nadzieje,ze samopoczucie Ci się poprawi...

Justyna witaj:)

Maureen- zdrówka kochana ;**

Ewunia-ja lubię siedzieć pod drzewkiem z książką jak dzieci na ogrodzie:)

pozdrowienia wieczorne :)))przy piwku:)

Troche poczytalam

Joas spoznione ale serdeczne STO LAT dla Martynki!!!!

Pawimi rady eko bazcenne! Powiedz mi a co uzywasz do zmywarki i do prania?
Nooo a pomysl Twojega meza z kerszerm powalil mnie na kolana...caly facet!!!

Mauren cudowny post, pelen optymizmu. Zycze aby wszystko sie udalo :tak: Zdrowia zycze!!!

Mamo czytam ze Ty tez masz wiele satysfakcji z pracy!

Magda u nas z parafi tez wyjazdy tygodniowe nad morze za 200 zl...ale za pozno sie dowiedzialam

Bedismall moj Krzys mial mleko ISOMIL zdecydowanie lepsze w smaku niz nutramigen

Izulka za Taty udana operacje &&& Stomia jest trudna ale ale z Waszym wsparciem Tata da rade!

Sempe ja tym zlodziejom to bym #^*%$!!!

Ewunia to przynajmniej teraz w okularach glowa przestanie bolec...ja tez powinnam isc na badania bo jak siedze dluzej z ksiazka czy przy kompie to oczy zaczynaja lzawic

Cokies ja uzywam "tam" do depilacji kremu eveline i nie mam uczulenia

Justyna witaj!

Pozdrawiam i ide spac :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie z koleżanka kawą...

dzis pozałatwiamy parę spraw i jutro jedziemy na Pomorze do rodzinki a w piątek rano smigamy do Mielna i bedziemy tam do ndz a potem wracamy do siebie...ja do pracy w poniedz.a Tom bedzie miał jeszcze 3 dni urlopu i akurta w poniedz.przyjedzie płot to zamontuje..

Zuz Inka- fajnie,ze wleciałaś:)
ja już te 2 tyg trzymam &&&&&!
u mnie dziś 13d.c. a jeszcze ani razu działan nie było...i ten cykl odpuszczam bo juz pewnie po ptokach...

Joaś-jak tam u Ciebie???????????

Weroniczka???????????????

Anna S??????????????

Bedi???????????????????????

ściskam Was kochane
a055.gif

Do góry