reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam
dzisiaj spałam tylko trzy godziny i nie moge zasnąć od dwóch godzin!!!! wrrrr...

Ewunia-jak zwykle slicznie wyglądasz, emanuje od ciebie taka radosc i pozytywna energia, maluchy słodkie a Hania świetna taka duża i ta jej czuprynka:-)

Izulka
-oj jestem pod wielkim wrażeniem wyczynów twojej Hani i śliczna z was rodzinka

reklama
Witam
Ewunia slodka Hania i silna że już raczkuje :-) a w okularach ci do twarzy ,bardzo.
izulka ależ twoja córa ma energii.Jestem pod wrażeniem że tak zasuwa po górach!!

A córcia bardzo zadowolona wróciła ale jednak później troszkę posmutniała bo chcialby jeszcze posiedzieć nad morzem bo bardzo jej tam sie podobało.A ugościłąm ją pizzą bo taką miała ochotę :-)
I byłam też oczarowana jak siostry po takiej rozłące były za soba stęsknione,jak sie przytulały i całowały.

Cześć dziewczyny!!!!

Izulka zdolną masz Haniulke!!!!!! No i wydaje mi sie ze strasznie urosł;a (tzn tak wydoroślała ) odkąd ostatnie zdjęcia wklejałaś!!! Śietnie że chodzi po góach- my też od najmłodszego zabieramy zawsze dzieci w góry:tak:

Cokies no czuprynke to Hania ma:-D ale malutka jak na swój wiek wiec może dlatego taka sprawna- jeszcze nie potrafi zgrać dobrze rąk i nóg przy raczkowaniu i cześciej idzie do tyłu niż do przodu ale jakby nie patrzeć ma dopiero 5,5 miesiąca!!!!
Przykro mi cokies ze masz problemy ze spaniem.... niestety koniec ciąży nie sprzyja spaniu!!! Trzymam kciuki zeby spanko sie choć troszke poprawiło!!!

Magda dziekuje:tak: wiesz mi bardzo trudno sie do okularów przyzwyczaić bo mam wrazenie ze we wszystkich wyglądam źle, a Hania bardzo silna - raczkuje ale siadać nie ma zamiaru:-D
Super że twoje córcie takie zżyte ze sobą:tak: na pewno bedzie to owocować w późniejszym czasie:tak:

Dziewczyny u mnie za oknem słońce!!!! dziwny widok po 4 całkowicie pochmurnych i deszczowych dniach..... oby sie pogoda nie popsuła bo strasznie ogród zapuściłam i przydałoby sie poplewić troche. Nie nadążam ze zbieraniem ogorków- może dzisiaj troche małosolnych porobie?
Aha i jutro o 15 trzymajcie kciuki bo mam egzamin z tych szczepień!!!!

Ostatnia edycja:
witam poranie przy kawusi:))

pranie wstawione bo i u nas słonko więc trzeba korzystać ..

Magda- miło ,ze córa taka stęskniona i że dostała to na co miała ochotę-pizze ;)))
a że tęskni za morzem...zawsze tak jest jak się wraca z wakacji:)

Ewunia- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin-bedzie si:))jestem pewna:)!

ja dzis zabieram Was do pracy:)))
szefowa nie ma nic przeciwko więc biorę laptopa:)

Izulka- fotki miodzio:) rodzinka super!! syn przystojniacha a Hania............
c006.gif
c007.gif
c007.gif
c008.gif

buziaki i usciski z rana :))

Maureen- jak tam samopoczucie????????????

Zuz Inka- działacie????????????????
c024.gif
c024.gif

A no właśnie Zuz- Inka nie napisałaś...... a obiecałaś!!!!!!!

Mama super że szefowa pozwoliła na laptopa!!! Przynajmniej nam nie znikniesz znowu na pół dnia:-D:-D
Pranie!!! AAAAAAAAAAaaaaaaaaaa!!!!!!!! Zapomniełam- lece wstawić- tak to jest jak sie zaniedbuje domowe obowiązki żeby sobie z wami przy kawusi posiedzieć!!!!

Maureen daj znać czy żyjesz:-D

Joaś jak tam na froncie?????

Bedismall u was w porządku???? Znowu zamilkłaś!!!

Ewunia :))))))
ja wstawiłam jak tylko zeszłam na dół-jeszcze mam 52 minuty prania:)
zabieram sie za odkurzanie.
dzieci na ogrodzie
Tom kopie przy tujach..

u nas juz robota wre ;)
a wstalismy półtora godziny temu.
c033.gif

No my tez wstaliśmy dosć dawno- sprzatać niebardzo mam co bo przed przyjazdem gośći domek był wysprzatany na błysk :)
ale pranie- ech dzień jak co dzień- 2 pralki
Ponoć w jednym ze żłobków wywiesili oferte pracy i ciągle sie zastanawiam, niby nie w moim zawodzie ale zawsze to praca przy dzieciach... Myśle czy iść dopytać....

Aha u nas juz po słonku:wściekła/y:

hej jej Kochane Wielodzietne:-)

ostatnio psycha mi siada ale walcze i walcze.
Malżon mnie wspiera dzis spędził z nami poranek zamiast leciec do pracy..
coś przemęczona jestem z 3maluchów dzien w dzien..

Młody jeszcze 10dni bedzie z nami a potem juz z mamusią bedzię:-( przyzwyczaiłam się do niego aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

IZULKA......... super wyprawa!!!! my jedziemy 23lipca do Jaworek k Szczawnicy.. tym razem z dziecmi bedziemy zaliczac te rejony... tylko mam problem musiałam oddac nosidełko znajomym bo tez jadą w góry.. kupowac nie będę...

EWUNIA Hania rośnie niesamowicie!! 2pralki dziennie wstawiasz??? u mnie to wychodzi ze piore 2x w tygodniu po 2pralki... no chyba ze ręczniki i pościel piore..

Mama05 a jak ten Twój salon się nazywa?? na gruponie ostatnio cos kiekrz i rokietnica na topie;-)

Alicja chce znowu mleko wrrrr ostatnio zaczęla pić 3x dziennie po 200ml!!!!!!!!!! a juz z 4miesiące nie piła...

Ostatnia edycja:
reklama

Hej kochane,

zyje, ale slaba jestem i zamulona, pozytku ze mnie za wielkiego nie bedzie i dzis..
Buziaki na dobry dzien.

Do góry