reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

dzięki za rady jak na razie jest ok tylko jestem zmęczona i zakręcona, jak się powtórzy to na pewno się zgłoszę do gina:-), jejku już w pół do drugiej a ja się czuję jakbym dopiero wstała yyhhh, zaraz za obiad się zabiorę i za szarlotkę bo naszła chęć:-D i mam dzisiaj w planach w szafie u dzieci ( tylko jedną część) posegregować.
u mojego Alka jest zestaw książek i ćwiczeń " Ja i moja szkoła" w tym roku do drugiej klasy będą kosztować gdzieś około 200 zł, może faktycznie rozejrzeć się za tańszymi
a ogórki przedwczoraj robiłam małosolne, dzisiaj pewnie będą git

reklama
ja właśnie zrobiłam ogórki małosolne,mąż robi w sobotę urodziny to będą dobre :-D
Widzę że co szkoła to inne książki,u nas Adrian ma Razem w szkole,kupiłam na Allegro za 175zł a w księgarni z upustem kosztują 199zł a jeszcze musiałabym tachać to do domu a blisko nie mam.

Hej
Pisałam posta mi sie skasował:wściekła/y:
I odechciało mi się znow pisac hehe

U nas obowiązuja u córki w klasie wesoła szkoła i przyjaciele a na przykład dzieci rok później maja już inne podręczniki
Mnie czeka wydatek na ksiązki u dziewczynek cos ok 400 zł!!!:szok: jak nie więcej bedzie ech.

Ja sie przetworami nie zajmuje bo zawsze mi teściówka cos podrzuci.

Byłam wczoraj na wizycie u ginka i synek ma sie świetnie tak samo i ja.Maluch wązy 18oo g więc nie będzie duzym chlopcem.Nie mam niestety zdjęć bo nie chciał się mamusi pokazac i buziaczka miał zasłonętego rączką

jestem..

Justyna żebyś wiedziała ,ze zalatana dzis jestem...

pojechaliśmy po lakierobejcę na płot-zawiazliśmy do gościa a On mówi ,ze dziś chciałby też zawiasy na których bedzie sie brama i furtka trzymać bo jutro bedzie montował
baffled5wh.gif

no więc w tył zwrot i do Leroy M....

kupiliśmy zawiasy-wszelkie mocowania,śruby,podkładki...
masę do tynkowania i własnie Tom tynkuje
zatankowalismy na jutro i .........800zł pooooszło
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif
baffled5wh.gif
sorry2.gif
no,ale jak mus to mus
e158.gif

ziemniaczki się dogotowuję,idę smażyć rybkę..

Weroniczka- oj nie halo nocka....

Joaś-??????????????
Pawimi????????????????
Sempe??????????????????

Magda i reszta gangu witajcie ;))))

zaraz muszę się brać za pakowanie na jutro..

mama - ja tam "...całkiem spokojnie wypiję drugą kawę...",
moja koleżanka próbuje "zajść", ma z tym małym problem i stwierdziła, że chyba kupi sobie test owulacyjny, ja czuję, że nie muszę takiego testu kupować, bo aż mnie skręca.... o Matko!
a zastanawiałam się czy jeszcze "owuluję" - juz wiem

Mama ja właśnie zaraz chyba wypiję sobie ginsersa jak dzieci pójdą spać bo tak gorąco że dychać nie można
Katrina mnie wczoraj skręcało,dzisiaj już spokój.

hej babeczki!!!

Zdałam mój egzaminik- od dzis wolno mi samodzielnie szczepić noworodki:-):-):-) (26na 26 punktów)!!!!

Katrina ja mam owu co 2 miesiące tzn wygląda na to że mam tylko jeden jajnik sprawny (lewy) i tez mnie przy tym mocno boli....

Mama ja sie chetnie kochana napije z toba zimnego piwka!!!!! Zycze wam udanego wyjazdu:tak:

Pisałyście o ksiązkacch- my Kasi juz prawie wszystkie kupiliśmy... My mamy "raz ,dwa, trzy teraz my!" i zaplaciliśmy promocyjnie 166zl ale jeszcze dojdzie ksiazka do angielskiego , niemieckiego i religii...

A mnie zaraz jak dzieci pójda spać męzus zabira na winko nad jeziorko.... oj juz sie doczekać nie moge:-D:-D:-D

reklama
Do góry