reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

izulka - nie rób sobie wyrzutów, tak jak napisałaś - bilety juz dawno kupione, a u taty niczego nie zmieni fakt, że nie pojedziecie. Podładuj akumulatorki, bo energia będzie Ci później potrzebna, żeby wspierać tatę i mamę.
Ja też miałam taki dylemat - 5 stycznia zmarł mój dziadek, a na 26 kwietnia mielismy ustaloną datę ślubu..... pobraliśmy się, nie było tańców szy szaleństw, ale nie odwoływaliśmy tego, co juz zaplanowaliśmy wcześniej (myślę, że dzoadek by sobie tego nie życzył i nie miałby nic przeciwko temu).

A WYSPĘ warto zwiedzić (zreszta jedną i drugą).
Pozdrawiam.

reklama
Izulka pewnie że jedźcie na te wakacje tym bardziej jesli wrócicie do dnia operacji!!! Tobie też sie przyda odpoczynek:tak: i oderwanie myśli od choroby taty... A Hanie kochana tek mają że chcą być w centrum uwagi i mają alergie na mame przy kompie:-D:-D:-D

Weroniczka jestem ciekawa jak sie sprawią orzechy- szczezrze to nigdy nie słyszałam o takim sposobie prania!!!! Bardzo sie ciesze ze miło spedziłaś czas z rodzinka:tak:

Mama super że już wróciłaś do nas!!!! (choć mnie ostatnio tez jakoś mało)

Maureen pisz kochana jak tam z pracą ????? Coś wiadomo po rozmowie??? Czy może już pisałąś lecz ja nie doczytałam???

Sempe u mnie też przawie cały czas pada- tzn dzisiaj jest tak ze chwile pada chwile słonko świeci.... Ale na podjeździe mamy powódź....

Katrina u nas było tak że mama chrzestna mojego męża chorowała na raka (ostatnie stadium) kiedy my braliśmy slub.... Zmarła miesiąc po ślubie...

Joaś a murzynka to ja uwielbiam- moja babcia czesto takiego robi:tak:
Aha no i wielkie gratulacje dla Arturka!!! Rośnie ci synuś :) Już stoi - to az trudno uwierzyć ze to tak szybko minelo!!!

Cokies jesli chodzi o twoj problem to ja powiem tak- mam ten sam problem odkjąd jako nastolatka zaczelam sie depilować.... i myśle ze nic tak naprawde z tym nie zrobisz ja próbowałam już wszystkiego. Mam twarde grube włosy (jak to zwykle brunetki) i wrażliwą skóre- żadne kremy i naturalne domowe sposoby nie skutkują... zawsze mam podrażnioną po goleniu- przez kilka dni mam czerwone kropeczki w okolicy bikinia czasem nawet krostki.

A ja mam już moje okularki i wieczorem wkleje fotki :) Mam nadzieje ze mi szczerze powiecie czy wyglądam dobrze.... bo mi sie znowu wyglada ze totalnie mi nie pasują

Ostatnia edycja:
Ewuniaf,

dzieki, ze pytasz kochana..

Wpadlam wlasnie tylko napisac, ze rozmowa przelozona, bo choc ciasta wczoraj upieklam, to dzis po poludniu dopadl mnie jakis wirus chyba i ledwo zyje..
Przepraszam kobitki, ale nie popisze wiecej. Buziaki.

Maureen kochana zdróweczka dla ciebie.... Oj przykro mi że tak sie złożyło...... Zdrowiej szybciutko, czekamy na ciebie

witam się i ja

a słuchajcie dziewczyny ja mam dość nietypowe pytanie intymne, chodzi mi o depilacje miejsc intymnych, kiedyś robiłam woskiem ale od tego odeszłam bo dużo wysiłku mnie to kosztowało, więc teraz golarką tradycyjną, tylko problem tkwi po goleniu-zapalenia, krosty itp. smaruje krem po depilacji ale too nie daje dobrego skutku, nie raz się zauważa jak panie mają ładną skórę w strojach kąpielowych w tych okolicach i też bym chciała mieć taką, czy macie jakiś sprawdzony sposób na to?

Cokies- witaj,no ja własnie woskuję ta okolice i nie mam problemu z zapaleniami..może idz do kosmetyczni na częsciową depilację bikini...albo może masz tak wrażliwą skóre ,ze do każdego golenia musisz mieć nowa golarkę??.....

ja juz po pracy przy piwku:))

Weroniczka daj znac jak te orzechy piorące:tak:

Ewunia- :**
jak tam Michaś po operacji??juz doszedł całkowicie do siebie??

Maureen- zdrówka!!!!!!!

Magda- no i jak powitałas córkę??;-)

jutro jestem sama w pracy bo fryzjerka ma wolne,ale za to ja mam wolna srodę bo jedziemy nad morze do niedzieli :))
mam nadzieje,ze pogoda dopisze..

Sempe- jak tam sprawa z autem?????

Mamusia Moj Michał to już zapomniał że mu cokolwiek było:-D:-D:-D

Kurcze no najpierw wydawało mi sie ze posta wcieło teraz nagle pojawiły sie zdjęcia- ja jakaś ciemna jestem jak chodzi o komputer- aż mi wstyd.....

Na pierwszym zdjęciu i piątym Raczkująca Hania a na trzecim wychodzi z wózka :) no i na ostatnim ja w nowych oczach

IMG_3217.jpgIMG_3193.jpgIMG_3255.jpgIMG_3244.jpgIMG_3223.jpgIMG_3268.jpgIMG_3292.jpg

Ostatnia edycja:
Ewunia-to jest niemozliwe!!!!!!!!!
dopiero co rodziłyśmy z Toba a tu już Hania raczkuje!!!:-D:-D:-D:szok::-D

i na zdjęciach Ty jak zawsze uśmiechnięta :)) sliczne fotki-sliczne!!!

no i super ,ze Michaś juz się dobrze czuje..cudnie ;)

ja zmykam pod prysznic i się kładę bo chyba piwo zaczyna działać:-p;-):-D:-D

Hej,chciałam Wam pokazać parę naszych fotek.
Parę dni temu "zdobywaliśmy" Sokolik i Krzyzną w Rudawach Janowickich. Hania przebiegła nam w jedną stronę 1,5 km:szok::szok::szok::szok: pod górę i 1km wracając. Ale pędziła jak spuszczona ze smyczy!! bylismy w szoku. Pod gorę to na czworakach jak było za bardzo pochyło:-D. Szaleniec! Ludzie na szlaku to stawali i patrzyli na małego oszołoma:-D. Potem zanęła w nosidle. Łażenie po górach ma po mamie :tak: poza tym poczęta w gorach - 100% góralka.

Załączniki

• IMGP2235 [800x600].jpg
    IMGP2235 [800x600].jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 67
  • IMGP2220 [800x600].jpg
    IMGP2220 [800x600].jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 68
  • IMGP2218 [800x600].jpg
    IMGP2218 [800x600].jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 73
I jeszcze dowód w postaci zdjęcia na to, że 16 m maluch nauczył się robić fikołki:-D a potem włosy naelektryzowane na punka:-D. No i moje codzienne zajęcia spacer z lalą,pluskanie się i robienie z siebie damulki;-).

Maureen- zdrowiej :)

Ewuniaf też jestem w szoku, że tak szybko czas leci i Hanulka już się przemieszcza :)

Katrina- bywamy mniej więcej raz do roku na Wyspie albo latem albo zimą od 5 lat. Już trochę zwiedziliśmy w praktyce pozostała Irlandia płn. Ale zawsze jeszcze coś się znajdzie.No i dobrze mieć takich przyjaciół:-D:tak:

Mamo cieszę się z Tobą z satysfakcji z pracy :)

Pozdrawiam mocno

Załączniki

• IMGP2190 [800x600].jpg
    IMGP2190 [800x600].jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 60
  • IMGP2246 [800x600].jpg
    IMGP2246 [800x600].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 57
  • IMGP2191 [800x600].jpg
    IMGP2191 [800x600].jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 51
  • IMGP2215 [800x600].jpg
    IMGP2215 [800x600].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 48
  • IMGP2245 [800x600].jpg
    IMGP2245 [800x600].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMGP2212 [800x600].jpg
    IMGP2212 [800x600].jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 50
  • IMGP2201 [800x600].jpg
    IMGP2201 [800x600].jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 48
  • IMGP2203 [800x600].jpg
    IMGP2203 [800x600].jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 55
  • IMGP2192 [800x600].jpg
    IMGP2192 [800x600].jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 58
  • IMGP2214 [800x600].jpg
    IMGP2214 [800x600].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
izulka15 - w Irlandii Północnej polecam Giant Causeway (super!), koło Bushmills mostek linowy (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa to miejsce). Zresztą jest tyle pięknych miejsc... że trudno je wymienić.
Miłego zwiedzania i odpoczynku i oby Wam pogoda dopisała.

Do góry