reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kto mi powie jak tu wkleić suwaczek i np. zdjęcia????
Ja pomogę :-D
Musisz u góry kliknąć w "Twój profil" po prawej stronie a później obok będzie"panel kontrolny"
Teraz szukaszz lewej stronki w pionie "edytuj sygnaturę"
I tam w miejśce wklejasz kod suwaczka
Mam nadzieję że sobie poradzisz z moim wyjaśnieniem

A co u mnie słychac a no stara bida jak to się mówi.
Wczoraj odebrałam prawo jazdy!!!! i mile zaskoczona bo obsłużona byłam po za kolejką :-D i wszytsko załatwiłam w kilka minut.A myslałamże spędzę tam trochę czasu ale nie było dużo ludzi ;-)
Później wróciłam zrobiłam obiad,córcia poszła do kleżanki a ja trochę sprzątałam i jakoś tak dzien zleciał.

Co do rowerka to moja młodsza teżjakoś nie może załapać jazdy na dwóch kołach nie może opanowac roweru i się zniechęca.Może to jeszcze nie ten czas a ja w moim staie nie dam rady za nią ganiać.A mój mąż raczej ze swoim porywczym i nerwowym charakterem nie pomoże Kasi:zawstydzona/y:

Ja też jak poszłam na prawko to jak mnie okulista badał to się okazało że mam słaby wzrok i poszłam do Vision Expres i się okazało że powinnam od przynajmniej 10 lat nosić okulary:szok: a dosłownie miesiąc wczesniej badał mnie okulista jak robiłam badania kontrolne do pracy i nic mi nie mówił:no:.No i od kilku miesięcy jestem okularnikiem :)

reklama
Dzień doberek!

madzia - nic z tego, cały czas mi pokazuje - nieprawidłowy plik. Nie mam teraz za bardzo czasu, może później popróbuję.

Miłego dnia.

witam się i ja i sorki że dopiero dziś
wczoraj byłam w odwiedziny u moich dziadków cały dzień spędziliśmy bardzo fajnie i miło czas

ewunia-przykro mi z powodu oczek, weź się za leczenie i myśle że konsekwentnie stosowanie okularków wyprowadzi cię z tego

izulka-dobrze ze nie będzie miał tato naświetlań, ale coś kosztem czegoś, trzymam kciuki za dalsze pozytywne rozwiązania
a i telewizorku też gratuluje, bardzo się ciesze ze wam sie udało

pawimi- jestem pod wrażeniem twojego małego trzylatka, zasuwa jak struś heheh

bedi-ale Patryś już taki duży jejku, ładny z niego chłopczyk:) należało ci się ten wypad do kumpeli zawsze to coś dla siebie lepiej

katrina-córcia śliczna taka słodka

Joaś- też jestem ciekawa twojej fryzurki:tak:

a dziś taki upał, zaraz mężuś wróci z pracy to gdzieś pojedziemy nad wodę,
a i jeszcze zapomniałam się pochwalić moją wizytą
a więc wszystko jest ok mały waży ok 2600 g, lekarz jak robił USG to nagle taki tekst: "jejku ale on kudłaty!!!!!!!" słuchajcie nie mogłam grzecznie leżeć, koleżanki na mnie mówią kudłata a tutaj taki numer heheh, zapowiedział że wszystko jest w porządku ale raczej uda mi sie wcześniej urodzić nawet do 10 dni przed terminem, otwierał mi furtkę do cesarki a ja odmówiłam i bardzo był zaskoczony że chce SN urodzić!!
ale powiedział ze pomoże przy porodzie i dał namiary na dobrą położną także liczę że do 3-4 tygodni urodzę:-)
torba już spakowana jeszcze kilka drobiazgów dorzucić

Dzień doberek!

madzia - nic z tego, cały czas mi pokazuje - nieprawidłowy plik. Nie mam teraz za bardzo czasu, może później popróbuję.

Miłego dnia.
Może nie ten kod wklejasz
Musi być ten BBCode (PseudoHTML, UBBCode)

Ja we wtorek idę na wizytę z usg.Ciekawe jaki duży jest synek ;-)

Ostatnia edycja:
próbuje..

Udało się, niestety nie obeszło się bez pomocy syna mojego męża, ale jest!!
madzia - dzięki!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej ja miałam dzisiaj wychodne,mąż miał wolne,to skorzystałam z okazji i pojechałam pochodzić po ciucholandach.Trafiłam na fajną promocję i obkupiłam trochę chłopców.

Pawimi brawo dla synka! Szybko pojął o co chodzi i ważne że się nie bał.
Ewuniaf na pewno szybko się przyzwyczaisz do okularków,ze wzrokiem nie ma zartów,lepiej zadbać o to.Dzięki za pamięć.A dzieci rzeczywiście dluuuugo pospały,a spać poszły normalnie? Zdrówka dla Babci.
Katrina śliczne macie córeczki.
Magda Adrian dopiero w zeszłym roku nauczył się jeżdzić bez bocznych kółek,także jeszcze później.Gratuluję prawka!
Cokies cieszę się że z Maluszkiem wszystko ok.Na pewno już nie umiesz się doczekać rozwiązania.

A to moja trójeczka
Zobacz załącznik 370688

Hejka

Przepraszam ze milczałam...
Ale miałam troszkę zawrótów w domu tz. Mikołaja odcycowałam (no i juz tydzien jest bez cyca!) No i co najfajniejsze Miki od kilku dni juz chodzi! takze wiele zmian zaszlo u nas, i mam teraz biegania za całą trójką choc juz widze ze Hania za Mikim zaczela biegac i mu pomagac:tak: grzeczna dziewczynka z niej :-)

ewunia, dasz rade w okularkach chodzic ja chodze spory czas juz chyba od 3 klasy podstawowej, z roczną przerwą wlansie przez swoje glupote ale sie opamietalam;-) wada sie nie pogłebia oby tak dalej :tak: szczerze to nie widze teraz siebie bez okularów ;-)
katrina śliczną masz córcie:tak:
bedi fajnie ze bylas u kumpeli;-) ładny synio.
izulka super ze tata nie potrzebuje tych naświetlen!!! :-)
justynka fajna ta Wasza trójka ;-)
magda trzymam kciuki za usg i daj znac co tam w brzusiu słychac ;-)

Przepraszam ze wszystkim nie odpisuje ale tylko ostatnie dwie strony czy 3 przeleciałam:-)
Postaram sie czesciej zaglądac:-):zawstydzona/y: mam nadzieje ze mi wybaczycie?
Poki mlody uczy sie chodzic bede miala urwanie glowy:/ zazwyczaj wchodze na bb i podczytuje troszke was, bo juz mi czas brakuje na wszystkie wątki w kktórych sie udzielam, ale obiecuje poprawe! :-)
Pozdrawiam was i życzę udanego weekendu :-)
A i wstawiam wam moja trójke ;-)
i wstawiam wam filmik chodzącego Mikusia ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=ee3nAI7CGqY

Załączniki

• DSC03671 male.jpg
    DSC03671 male.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Witam sobotnio ;-) ja przy kawce a dzieci przy sniadanku oj bardzo poznym dzisiaj bo i pozno wstalismy. :zawstydzona/y: Udalo nam sie pospac duuuuuzo dluzej niz zwykle. Dzieciaki jakos zmeczone byly po wczorajszym dniu i calym tym upalnym tygodniem, w dodatku dlugo siedzieli na dworze - Vincent eksploatuje swoj rower pelnoetatowo :tak: i nie chce z niego zejsc - az juz calkiem ciemno bylo jak raczyli wrocic do domu. Pozniej zazyczyli sobie hamburgery:szok: ale dobrze za mialam miesko z indyka przygotowane juz w lodowce na dole to tylko maz grilla rozpalil a ja za ten czas szybko skroilam pomidorki, cebulke itd...tylko ze zanim zjedli, poszli sie wykapac to w lozkach znalezli sie naprawde wyjatkowo pozno. Jeszcze calego melona wsuneli ;-) No ale w koncu wakacje sa to nie ma porannych przymusowych pobudek :-D Uwielbiam tu lato, z ta woda obok domu to praktycznie nie musimy nigdzie wyjezdzac bo cale lato czujemy sie jak na wakacjach. Wiekszosc znajomych nam to mowi ze mieszkamy jak w kurorcie wczasowym i to prawda.

Justyna - fajna twoja trojeczka, ale ich rozsadzilas na tej kanapie do zdjecia hahaha zabawnie to wyglada:happy2:

Katrina - udalo sie! gratuluje, wlasnie o to mi chodzilo ze jest watek ktory zawiera dokladny instruktaz ktory kod, wkleic, jaki rozmiar i gdzie - tam tez mozna sobie poprobowac i potestowac czy nasz wybrany suwaczek bedzie dzialac ale widze ze sobie poradziliscie.

Madzia - dzieki za zaangazowanie sie w pomoc koleznace ;)

cokies - fajnie ze maluszek zdrowy i wszystko w porzadku, kochana czas leci szybko i niedlugo bedziesz trzymac swojego kudlatego :-D:-D
Milego pobytu nad woda, mam nadzieje ze pogoda wam dopisze. A z tym jezdzeniem mojego syna na rowerze to ja sama jestem powaznie zaskoczona poniewaz sredniak dopiero po tygodniach wielkiego bolu nauczyl sie jezdzic w wieku 5 i pol roku ;-) a Vincent po prostu siadl...i pojechal jakby caly zycie nic innego nie robil tylko na rowerze jezdzil.

Maureen, Joas - :tak::-D nie podczytywac tylko pisac poprosze ;-) nie spalam jeszcze jak tu obie bylyscie i swoje slady zostawialyscie :-):-)

Milego weekendu wszystkim zycze!

Pawimi alez nie ma sprawy.Już nie jeden suwaczek w swoim wirtualnym świecie robiłam to mogłam pomóc :-) choć wiem że najlepiej pomóc na żywo ;-)
Liza i Justyna fajniutkie szkraby i foteczka justyny faktycznie zabawna
A co do nauki na dwóch ołach to starszej poszło piorunem bo sama zauważyłam że boczne kółka są przez nią nie uzywane i je odkręciłam i zaraz śmigła na dwóch.A Kasi jakoś cięzko właśnie opanowac kierownice i plecki ma wiotkie i dla tego nie może załapać o co chodzi.Dziś jej wyciągnełąm 12'' i jeżdziła na tym małym.

reklama
Pawimi Magda oni sami tak usiedli jak robiłam to zdjecie,przeważnie siedzą z Majką pośrodku ale ściśnięci jak robię fotki.

Ostatnia edycja:
Do góry