reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pawimi - ja tez sobie skopiowałam - dziękujemy!

Maureen - co do lenistwa, to Irlandki nie ustępują Angielkom... są dokładnie takie same. Siedzi w domu, dzieci już ma podchowane bo albo do szkoły chodzą, albo juz na studiach, obiad kupują gotowy lub prawie gotowy, a dom zapuszczony, bo się robić nie chce.
Wolą sobie kogoś do sprzątania wziąć. OK, nie mam nic przeciwko temu, bo sama taki jeden dom przedtem sprzątałam, ale ja bym się wstydziła kogoś wpuścić do takiego chlewu.... naprawdę.

reklama
Wpadlam Wam kobietki zyczyc dobrej nocy, padam z nog..

Pawimi,

no widzialam, widzialam, ale chcialam wytlumaczyc o co mi chodzilo ;-)

Katrina,

o widzisz, zapomnialam wspomniec, ze najczesciej jeszcze nie gotuja, tylko kupuja mrozone gotowce, albo zamawiaja take awaye :-D

witam z rana;-)
zasiedziałam się u sąsiadki wczoraj do 00.30....hahaha,mała zemsta na mężu,obiadu nie było
a to Patryś dziś rano
IMG_1190.jpgIMG_1191.jpgIMG_1189.jpg

Dzien dobry
:)

Witam, choc jeszcze bez kawki, czekam na kolezanke, ktora ma wpasc wlasnie na kawe ;-)
Wiecie co, wstaje od kilku dni z bolem plecow/kregoslupa, macie moze jakis pomysl jak sobie z tym poradzic ? Łozko wygodne, materac ok, nie wiem czemu tak nagle mnie dopadlo, ale jest bardzo uciazliwe, wstaje polamana jak babcia :-D

Joas,

Tobie tez kochana milego dzionka i wielkie usciski !!

Bedismall,

bardzo dobrze, czasem takie "zasiedzenia sie " sa bardzo wskazane :-) Patryczek uroczy, do schrupania ;-)

Ja tez zycze wszystkim wspanialego dnia, nie wiem jak u Was, ale pogoda tutaj po kilku tylko dniach ciepla nie rozpieszcza, ponuro i pada co jakis czas, gdzie to lato ??

witam i ja kawką z mlekiem :-)
U nas pogoda zmienna dzisiaj,raz świeci słońce,za chwilę się chowa i wiatr zawieje.Oby tylko nie padało.
Majka śpi,chłopcy na dworze,ja zrobiłam opłaty i mam chwilę wolnego :happy2:

Bedismall duży ten Twój synuś.
Maureen współczuję bólu pleców,niestety nie znam żadnej rady na to.
Joaś co robiłaś z włosami? Obcinałaś? Farbowałaś?

tata wczoraj wrócił z konsultacji. nie bedzie miał radioterapii tylko samą
opercję. Powiedzieli, że nie ma co oslabiać organizmu naświetlaniem, guz
jest mały, żadnych nacieków itd. To tylko kwestia opercji.( 1 sierpnia) ale
chcą ciachnąć całe jelito grube! ponoć to jest skuteczne , że nie bedzie
nawrotu. No i wtedy sztuczny odbyt, czyli w brzuchu dziura i przyczepiany
woreczek na kał. Mój tato zdołował się tym To psychologicznie trudne do
przejścia, wiem ale ciesze się , że wywinął temu dziadowi nowotworowi. Mam
nadzieję, że nie bedzie tak czarno jak on to widzi. Ludzie bardzo różnie
piszą...Dzisiaj znalazłam najlepszego chirirga onkologicznego na Śląsku choc
i z całej Polski ludzie do niego walą. Mam namiar będziemy dzwonić. Myślę,
że warto się skonsultować, zawsze to jeszcze jedno spojrzenie.

A wygrałam telewizor 32cale lcd LG :))) Wysyłalam z internetowej kwiaciarni
bukiet na Dzień Taty i wzięłam udział w konkursie. I wylosowali moje
zgłoszenie do głównej nagrody:)) A, że moi rodzice pół roku temu kupili
sobie telewizor , to nam dadzą ten nowy :) Fajnie bo nasz się sypie , kolory
nam zanikaja ale mi szkoda kasy na telewizor. a tu niespodzianka. I to jaka
droga !:)) Dzisiaj przyszedł. a tak naprawdę to nikt nie przyłożył wagi do
tego bo tyle oszustw . a tu naprawdę przysłali :)

Postaram sie doczytać co u Was. Przepraszam, że nie odnoszę się do żadnego listu.

izulka,

w takim razie trzymam z calych sil kciuki za operacje Twojego Taty !!
Stomia nie jest zdecydowanie latwa do zaakceptowania, niezmiernie wazne jest wsparcie psychiczne, ale to juz na pewno wiesz.. Moze ta strona/forum bedzie dla Taty pomoca ?

http://www.stomicy.org/

Gratuluje nowego telewizorka, ciesze sie, ze tak Ci sie udalo ;-)

reklama
Do góry