Hej Babeczki,
jak Wam mija niedziela ?? Mnie pracowicie, ale co tam, nie narzekam
Tylko nogi strasznie bola i z tymi plecami chorobka zaczelam miec problem..
Pawimi,
bardzo sie ciesze, ze syn taki zadowolony i z tego listu i w ogole... Oby wszystko tam mu sie dobrze ukladalo i tylko umacnialo go w slusznosci podjetej decyzji
A Mamcie napelnialo duma, a jak
Joas,
u mnie tez niedziela to dzien jak co dzien, kiedy my odpoczniemy ?
To pytanie z tych retorycznych oczywiscie..
Zostawilam komentarz na tajniaku ;-)
Katrina,
to chyba Ty o ile mnie pamiec nie myli wspominalas o plastrach rozgrzewajacych - kupilam sobie tutaj, bo tez sa dostepne i co, lipa jak nie wiem, rozgrzac troche rozgrzaly, owszem, ale bolu to nie zminimalizowalo
Magda,
no wlasnie, bedziesz musiala sobie chyba wynajdywac jakies zajecia, bo ze bedziesz tesknic to na bank wiadomo, ale coz, najpierw wypuszczamy na krotko z gniazdka, potem na coraz dluzej, no i w koncu nasze ptaszki wyfruwaja.. ale na szczescie do tego mamy duuuzo czasu
Justyna,
napisz jakie ciasto pieczesz, nie wiem czy wiesz, ale ja jestem ciastowym maniakiem ;-) Wlasciwie to powinnam napisac - upieklas ;-)
Mama05,
jak tam goscie??? napisz choc kilka slow, bo smutno bez Ciebie ;-)
Musze leciec do dzieci, bo juz sie niecierpliwia, ze tak dlugo przy kompie siedze
P.S. Upieklam jak na razie rolade dla Vincenta na jutro do degustacji, zaraz zabieram sie za babke...
Z babeczek zrezygnowalam, bo jestem padnieta... Zreszta jutro sie okaze, czy nie pieklam dzis czasem na darmo..???