justyna1980
Fanka BB :)
Hej u nas dzisiaj piękne słoneczko świeci,byłam z dziećmi na targu,kupiłam fasolkę na obiad.Chłopcy ganiają na dworze,Maja siedzi i je paluszki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam wiedze ktora caly czas poszerzam a poniewaz mnie to interesuje to czytam cala mase akrtykulow na ten temat. U mnie w lazience nie znajdziesz jednego konwencjonalnego kosmetyku, nie pachnie tak pospolicie jak u wiekszosci ludzi. Podobnie ze srodkami czystosci i chemii gospodarczej - zero komercyjnych produktow. Kroluje ocet i soda oczyszczana. Jedynym chemicznym hardcorowym srodkiem jest chlor ktorego uzywamy bardzo sporadycznie do mycia pomieszczenia gdzie pies "mieszka". Zbyt duzo wiem na ten temat zeby narazac swoja rodzine. Wiadomo ze od jednego razu nic nikomu nie bedzie ale najgorsze ryzyko istnieje w momencie kiedy uzywamy czegos stale i codziennie narazamy sie na wdychanie toksyn i aplikowanie sobie szodliwych na dluzsza mete substancji. A czas, hmmm wiesz ja juz mam nieco starsze dzieci i juz potrafia sie soba zajac, zorganizowac czas na dluzej, obaj juz chodza pelnoetatowo do szkoly a ja w tym czasie moge strzelic sobie krotka bumelkie w pracy i zadbac o swoja pieknosc jesli mam taka potrzebe, po poludniu i wieczorem przewaznie moj maz sie nimi zajmuje, kapanie, dopilnowanie kolacji i kladzenie spac to jego dzialka w wiekszosci tygodnia, czyli juz ekstra godzinka do mojej dyspozyji, no i mam ta swobode ze czasem moge z domu pracowac czyli wyglada to w ten sposob ze nozki sie mocza w domowym spa a ja wykonuje telefony do klientow czy na komputerze odwalam papierkowa robote ;-) do tego jestem jak leniwe angielki i mam pania do sprzatania No i tyle...to juz wszystko wieszMasz spora wiedze na temat naturalnej pielęgnacji ciała Robisz sobie takie zabiegi o których pisałaś??? Jak znajdujesz na to czas?? Mi ostatnio brak go nawet na to by sie porządnie uczesać
kochana a widzialas ten znaczek??? ----------->musialam tylko to wyjasnic, bo mi spokoju nie dawalo, ze ktos mogl mnie opacznie zrozumiec
i mam nadzieje ze jak Twoje biznesy rozkwitna na dobre pelna para to i Ty dolaczysz do grona kobiet ktorych status wymaga posiadanie pan do sprzatania i zajmowania sie dziecmi ;-);-);-)Jest tez inna grupa kobiet, ktore maja panie do sprzatania, bo tego powiedzmy wymaga ich status ;-) Jak wszedzie, tak i tutaj sa "bogate " dzielnice i tam panie do sprzatania, ogrodnicy, childminderki to rzecz oczywista.
A prosze bardzo na szybko Z MOICH OSOBISTYCH NOTATEK bo zaraz wychodze ;-)A tak apropos octu i sody oczyszczonej. Możesz mi napisać albo podać link do jakiejś strony na której jest " instrukcja obsługi" tych specyfików? Już od dawna myślałam żeby z tego kożystać bo ponoć lepsze niż chemia no i zdrowsze