mama05
prrrryy szaaaalona :))
a ja sie tak przez weekend piwa opilam ze nie moge nawet myslec o smaku piwa bo mi sie niedobrze robi
przyznam ze nie wiedzialam co nazywacie hybrydowym manicure i przeczytalam...no i co, zdziwiona jestem bo u nas w ten sposob robi sie "normalny", taki codzienny manicure i pedicure, ja jak jade zrobic to raczki wystarczaja mi na okolo 2-3 tygodnie , a pedicure okolo 2 miesiace zaleznie od tego z jaka predkoscia odrastaja mi paznokcie, ale poniewaz zawsze frencha robie to tego odrastania na stopach zupelnie nie widac, musialabym bardzo dlugo nie robic zeby zaczelo to nieschludnie byc widoczne. W kazdym razie nauczylam sie dzis ze to co jest normalnie wykonywane w tutejszych salonach w Polsce znane jest pod nazwa "hybrydowy" ;-)
A jaki w takim razie - tak z ciekawosci spytam w salonie robi sie zwyczajny mani/pedi?
Pawimi-no tak jak napisała Joaś-jak chcesz manicure to robi sie tak normalny czyli skórki,nadanie kształtu paznokci i kolor-do wyboru rózne firmy lakierów...
i taki manicure u nas kosztuje 25zł
frencz -30zł
hybrydowy-60zł
żele-70zł+ 20 za malowanie..
my robimy hybrydowy od niedawna..pracuję na lakierach z firmy CND-Shellac
u nas te lakiery sa drogie bo 1 kosztuje 95zł....
czy skoro u Was robi sie to "nagminnie" moge Cie prosic o sprawdzenie ceny?? może jesli u Was bedzie taniej( bo to są sprowadzane z USA) to wysłałabyś mi kilka -oczywiście kasę na konto Ci przeleję....zależy jaka cena u Was i jak wyjdzie z przesyłką...
jesli to kłopot dla Ciebie to spoko-zrozumiem )
a ciasto polecam ) jest niebezpiecznie dobre))))))))))))))
Katrina-no szkoda ,ze na wieczór "wpadka" ale już i tak duzy postep ,ze cały dzień udawało Jej sie załatwiać na toalete..
Joaś- przyjemności u fryzjera kochana !!!!!!!!!!
bardzo się cieszę ,ze wychodzisz))
pozdrawiam wszystkie mamuski )
sciskam i smacznej kawusi porannej-ja własnie kończę i zaraz szykuję sie do pracy
Bedi- jak tam wczoraj po lekarzu???
Asia- co u Ciebie-przeprowadzka skończona???jak się czujesz??
Ciężarówki- gdzie jestescie ???????????????????? )
Ewunia- witaj-piwko było smaczne i padłam po nim ,ze hoho)
dziś idę do pracy w zasępstwie za drugą kosmet.bo ma synka w szpitalu a popołudni koło 18 przyjeżdza rodzinka do niedzieli więc mnie nie bedzie kilka dni na bb..
jade do pracy na 11 do 17.30.
Ostatnia edycja: