Witam sie i ja
wiec mam chwile na kawke
tak wiec chwilo trwaj!!!!
Bedismall powiedz mi czy Patryczek daje ci pospać w nocy??? Hania mi pieknie spała ale ostatnio codziennie budzi sie na cyca o 5.30- czasem jeszcze zasypia i spi do 8 a czasem już nie..... Wczoraj pierwszy raz jej zrobiłam kaszke na mleku na kolacje ale nie była zachwycona
powiedziała ze zostanie jednak przy mleku i owockach
ach te dzieci!!!
z kawa to dobre
a Patrys budzi mi sie o 19.00 bo kladzie sie niestety 18 spac i nie moge przez to przebrnac wiec je i idzie spac ok 21 potem pobudka 23 ,kolejno 2.30 -3.00 i 6.00 sniadanko i juz wstawac nie ma spania...a jest na butli, probuje z kaszka ale nie lubi ,a nutramigen z kaszka robi sie szary jak papier do d.... i wyglada tragicznie w smaku tez.....
wiec moj jada mleczko i owocki jak twoja a jak ma dobry humor
to zje obiadek tez ale rzadko jakos...
bylam u lekarki - polka - ale zostaje w mojej przychodni tylko do konca lipca wiec korzystam poki moge
skierowala mnie dospecjalisty pediatry bo oni nie moga mi bez badan zadnych tak o przepisywac nutramigenu stad te problemy byly i powiedziala ze ich polityka jest taka ze dziecko od 6 miesiecy dopiero dostaje inne produkty poza mlekiem i ze mozna sprobowac znowu normalne melko dawac - ja nie czaje
ale dobra co mam innego zrobic?
musze jeszcze sie do niej w sprawie antykoncepcjo zglosic bo jestem na cerazzete a moze jednak znowu wezme spirale tylko teraz hormonalna ale sama nie wiem nie chce juz tak bo truje sie hormonami od 16 roku zycia i chcialabym jakos tak nie inwazyjnie
pawimi a co to za sposob na bole glowy?
mamo wspolczuje bolow glowy, tule i fajna masz ta Zuzie
Zuz Inka &&&&&&&&&& choc jeszcze nie wiem o co kaman
Justyna to 3 planowana? super:-)
ja uciekam bo mam tylko 30 min na wyjscie a Dominik i ja glodni i lece do przedszkola
i nie wiem czy jest sens wracac na godzine do domu tylko po to by nakarmic i przewinac malego ewentualnie zmyc garnki bo na wiecej nie starcza czasu musze wychodzic wczesniej bo inaczej nie zalapuje sie na autobus - moj wozek trzykolowy, dlugi i szeroki i nie kazdy kierowca chce mnie wziasc na poklad, juz pare razy z tego powodu sie spoznialam do szkoly, zaprowadzam go 12.15, w domu jestem ok 13.00 potem wychodze 14.30 najpozniej bo 15.15 konczy i w poniedzialek dopiero 15.12 to wysiadalam z autobusu a jeszcze kawal na piechote i bylam 15.23