reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem po pracy ,ale padam na ból głowy....

mówiłam Wam co dzis Zuza wymysliła??????

wraca z piaskownicy do domu z zamknięta reką..pytam-co tam masz??
a Ona-ciiiii.
a143.gif
.Basie....

pytam jaką Basie
a093.gif

a Ona mi rękę otwiera a tam...glizda
a108.gif
!!!

hahahahaha ale się uśmiałam:-D:-D:-D

reklama
Witam poranną kawką i dziękuję za przygarnięcie :-)
Majka mi dzisiaj zrobiła pobudkę o 5 :szok: a teraz już rozrabia.
Myślę że powoli Was poznam.

Ja mam dwóch synów i córkę,mieliśmy zostać przy dwójce ale raz spóźnił mi się okres i wtedy pomyśleliśmy-a co tam,spróbujemy może się uda-i jak widać się udało.
Jakby coś to pytajcie bo nie wiem co jeszcze napisać o sobie.

Mama05 super że masz umowę,zawsze to jakaś gwarancja.Zuzia fajną koleżankę sobie znalazła :-D
Ewuniaf ach te kryzysy ja co chwilę mam taki,zwłaszcza ostatnio jak pada deszcz i cała trójka siedzi w domu
Zuz-Inka nie wiem o co chodzi ale kciuki trzymam

Witajcie połowotygodniowo
c007.gif
:))

Justyna,Cokies,Ewunia,Magda- mnie też rozbawiła do łez:)) byleby tylko nie wchodziła z tym pełzającym czymś do domu:))
aż się boję co mi dziś przyniesie :))))

Katrina- czyli musisz porozmawiać z córką skoro jak Jej obiecasz cos to nie robi w majty a jak nic nie dostaje to robi...
w wykonaniu dziecka to się nazywa szantaż emocjonalny...

powiedz Jej ,ze tylko małe dzidzie sikaja w pieluszkę lub majtaski a Ona przeciez jest dużą kobietą...u mnie to pomogło:)
powodzenia!! :)

Wpadam...trzymajcie dziwewczyny kciuki abysmy nie stchorzyli z decyzja!!! W poniedzialek Wam powiem co postanowilismy! Wiecie o co chodzi ;-)

Zuz Inka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! zaciskam i czekamy na info jaka decyzja! :)))
dajcie czadu :))))

Justyna- no tu mamuski nie raz wlatuja z info ,ze dziecię w najlepsze urzęduje od 5 rano...współczuję i zyczę smacznej kawki aby sie dobudzić..

ściskam Was wszystkie:))

Witam sie i ja :)

Justyna właśnie doskonale wiem o czym mówisz.... U mnie pogoda do kitu juz od ładnych paru dni i też mam całą trójke w domu:tak:, nudzą sie straszliwie a ja nie moge przecież cały czas sie z nimi bawic bo obiad sie sam nie zrobi.... U ciebie o tyle fajnie ze synów masz w podobnym wieku wiec pewnie sie troche razem bawią:tak:
Kasia też teraz szaleje z Michałem na moim łóżku a Hania jeszcze w śpiworku bawi sie w swoim łóżeczku wiec mam chwile na kawke:tak: tak wiec chwilo trwaj!!!!:-D

Mama jak tam twój ból głowy???? mam nadzieje ze już wszystko ok???

Joaś jak sie trzymasz???

Maureen co z toba??

Asia a ty gdzie??

Bedismall powiedz mi czy Patryczek daje ci pospać w nocy??? Hania mi pieknie spała ale ostatnio codziennie budzi sie na cyca o 5.30- czasem jeszcze zasypia i spi do 8 a czasem już nie..... Wczoraj pierwszy raz jej zrobiłam kaszke na mleku na kolacje ale nie była zachwycona:-D powiedziała ze zostanie jednak przy mleku i owockach:-D ach te dzieci!!!

Zuz-Inka &&&&&& dalej zaciśniete!!!

Pawimi a tak z ciekawości jeszcze zapytam czy twój syn odpisuje na twoje listy czy jeszcze mu nie może???

no nic lece sobie tą kawke zrobić bo oczy same sie zamykają. Znów poszaleliśmy z M. jak skończył pracować i poszliśmy spać o 1.00:-D:-D:-D Potem sie Michał zbudził a potem jeszcze Hania i normalnie ledwie na oczy patrze:-D

Ewunia- poszaleliście z mężęm:-p:-D:-D

a mój ból głowy jest nadal -nie wiem kurcze czy to od zatok-może niedoleczone,ale wzięłam wszystkie leki które miałam wziąć..czułam sie juz dobrze i teraz znowu..
może to wina klimy w pracy ,ale włączamy sporadycznie...
a może mam jakiś zator w głowie jak mówiła lekarka???????????

w kazdy razie zaraz szukam tabletki...

hej
moja symulantka idzie dzisiaj do szkoly i sie spiesze
lece do lekarza z patrykiem bo mam problemy u angielskichlekarzy nie uznaja jego alergii i egzemy wiec ide do polki poki jeszcze jest bo zmienia przychodnie od wrzesnia

wczoraj mialam problemy z wydaniem recepty na nutramigen bo nie zaznaczyli przewlekly tylko wydali jednorazowo i dlatego chce do niej tez isc ,a sasiadki corka jeszcze zle sie czuje wiec ja biore jej syna do szkoly a ona mi popilnuje dominika

Hej dziewczyny!
Katrina - moja Martynia dziś kończy 3 latka i zdarza jej się moczyć żeby zwrócić na siebie uwagę
Zuz-Inka - no to do dzieła, za dużo nie myślcie, proszę ;-)
Justyna - witaj
Mamo05 - koleżanka jak się patrzy, a swoją drogą nie musisz się martiwc, że Zuzia jest po pierwsze strachliwa a po drugie mało twórcza - "Basia" to moja teściowa :-D
Dziewczyny, konkretniej Wam nie poodpisuję, dziś jestem z piątką sama - wczoraj była pani Asia, a dziś sama jestem na placu boju i w dodatku ten deszcz :-(
Muszę jeszcze zająć się praniem rzeczy z wyjazdu bo zanim się obejrzę będę musiała pakować się na kolejny wypad tygodniowy. No i imprezę Martyni trzeba zrobić :-)

Hej kobietki,

dziekuje, ze o mnie pamietacie i pytacie, jestescie kochane :tak:

Ja mialam trywialny problem z internetem, z serii pojawia sie i znika i tak przez 3 dni prawie, wrrr.. A do tego czasu tez nie za wiele, tak jak Wam wspominalam, mialam pewna wazna dla mnie sprawe do zalatwienia. Otoz postanowilam otworzyc wlasna dzialalnosc, konkretniej cleaning service, czyli firme sprzatajaca ;-) Nie uwierzylybyscie jakie jest tutaj zapotrzebowanie na takie uslugi, Angielki najprosciej rzecz ujmujac sa leniwe i wola placic nieraz ciezkie pieniadze niz umyc kuchenke czy podloge :baffled:
Na razie mam 2 dziewczyny, ktorym bede dawac zlecenia, zreszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie z klientami, bo konkurencja jest duza, nie da sie ukryc.

Fajne w Uk jest to, ze jak zakladasz dzialalnosc z mysla o jednej branzy i cos nie wychodzi, albo nie chcesz sie tym zajmowac, to mozesz w kazdej chwili sie przebranzowic i nawet nigdzie tego nie zglaszasz, naprawde jesli chodzi o swoj interes to wszystko tutaj upraszczaja, aby bylo jak najmniej komplikacji, odwrotnie do tego jak jest w PL. Prowadzilam dzialalnosc w Polsce, wiec wiem jaka jest roznica - kolosalna !!

Jesli wszystko ulozy sie po mojej mysli, to bede dzialac w 2 branzach rownoczesnie na poczatku, a potem sie zobaczy. ta druga wyszla przez zupelny przypadek... Bylismy w Parku centralnym z dziecmi, po dlugiej zabawie postanowilismy wstapic do kawiarenki, ktora miesci sie wlasnie w tym parku. Prowadzi ja wloskie malzenstwo, bywalismy tam nieraz. Zamowilismy lody dla dzieci, my po kawce i kawalku ciasta. Przy czym zaczelismy z M. dyskutowac, jaki jest maly wybor, jablecznik, tarta z orzechami, pakowane, sklepowe muffinki, ciasto marchewkowe i chyba jeszcze jeden rodzaj, nie pamietam. Cos mnie podkusilo i... zapytalam sie wlasciciela, czy nie potrzebuje domowych ciast na sprzedaz, bo ja pieke i moge piec dla niego :-D Od slowa do slowa umowilismy sie, ze przyniose mu jakies ciasto do degustacji. Upieklam sernik krolewski, chlebek bananowy i biszkopt z kremem, truskawkami, malinami i galaretka ;-) M. zaniosl ( bo ja musialam zostac z dzieciakami) i Vincent ( wlasciciel ) powiedzial, ze mam do niego zadzwonic na drugi dzien. Zadzwonilam, pochwalil ciasta, zapytal o ceny, ja podalam, troche podyskutowalismy o szczegolach technicznych pieczenia :-). Na ostateczne negocjowanie umowieni jestesmy na poniedzialek, bo ma bardzo zajety weekend. Planuje wziac go troche podstepem i przygotowac kolejne probki do degustacji - tym razem to bedzie czterokolorowa babka i rolada z masa z serka mascarpone ;-) Jak starczy mi czasu, to jeszcze kilka babeczek kruchych z owocami. Uff.. to juz wiecie wszystko, teraz bardzo prosze o trzymanie kciukow w poniedzialek !! Kurde, sama w to nie wierze, ze tak sie odwazylam wypalic do obcego faceta, ale jak widac takie spontaniczne akcje sa najlepsze :-D I co Wy na to ??

Musze teraz zmykac, bo lece na play grupe z dzieciakami, przepraszam, ze nie odniose sie personalnie do waszych postow, nadrobie wszystko po poludniu, jak mala pojdzie spac :tak: Zloze tylko zyczenia solenizantce :

Martynko
- wszystkiego co najpiekniejsze, bajkowego dziecinstwa, spelnienia marzen schowanych gleboko w dzieciecym serduszku i wiele, wiele radosci !!!

Maureen - super pomysły!!!! O ciastach sama myślałam. Trzymam kciuki, bo widać niesamowitą radość w tym poście :-) Uciekam, Arti się drze :-(

reklama
bEDI- MAM NADZIEJE,ZE WSZYSTKO ZAŁATWISZ :) &&

Joaś-ukochac Martynkę :)
no i mam nadzieje ze i u Was wyjdzie słonko-przesyłam troche bo ja mam od rana..

Maureen-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! re-we-la-cja!!!!!
gratuluję SZEFOWO!!! przepieknego posta napisałaś-sama radość i euforia!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby z ciastami tez wypaliło:))

Joaś-dziś Zuza chodzi z Ania na ręku-biedronka :)))

ja byłam juz po cement-Tom bedzie kostkę koło tuj "mocował"..zrobiłam zakupy na obiad i na sernik na zimno(zaraz robię) ,kupiłam Zuzi buciki..teraz do kuchni marsz :))

Do góry