reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem po pracy ,ale padam na ból głowy....

mówiłam Wam co dzis Zuza wymysliła??????

wraca z piaskownicy do domu z zamknięta reką..pytam-co tam masz??
a Ona-ciiiii.
a143.gif
.Basie....

pytam jaką Basie
a093.gif

a Ona mi rękę otwiera a tam...glizda
a108.gif
!!!

hahahahaha ale się uśmiałam:-D:-D:-D

reklama
Witam poranną kawką i dziękuję za przygarnięcie :-)
Majka mi dzisiaj zrobiła pobudkę o 5 :szok: a teraz już rozrabia.
Myślę że powoli Was poznam.

Ja mam dwóch synów i córkę,mieliśmy zostać przy dwójce ale raz spóźnił mi się okres i wtedy pomyśleliśmy-a co tam,spróbujemy może się uda-i jak widać się udało.
Jakby coś to pytajcie bo nie wiem co jeszcze napisać o sobie.

Mama05 super że masz umowę,zawsze to jakaś gwarancja.Zuzia fajną koleżankę sobie znalazła :-D
Ewuniaf ach te kryzysy ja co chwilę mam taki,zwłaszcza ostatnio jak pada deszcz i cała trójka siedzi w domu
Zuz-Inka nie wiem o co chodzi ale kciuki trzymam

Witajcie połowotygodniowo
c007.gif
:))

Justyna,Cokies,Ewunia,Magda- mnie też rozbawiła do łez:)) byleby tylko nie wchodziła z tym pełzającym czymś do domu:))
aż się boję co mi dziś przyniesie :))))

Katrina- czyli musisz porozmawiać z córką skoro jak Jej obiecasz cos to nie robi w majty a jak nic nie dostaje to robi...
w wykonaniu dziecka to się nazywa szantaż emocjonalny...

powiedz Jej ,ze tylko małe dzidzie sikaja w pieluszkę lub majtaski a Ona przeciez jest dużą kobietą...u mnie to pomogło:)
powodzenia!! :)

Wpadam...trzymajcie dziwewczyny kciuki abysmy nie stchorzyli z decyzja!!! W poniedzialek Wam powiem co postanowilismy! Wiecie o co chodzi ;-)

Zuz Inka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!! zaciskam i czekamy na info jaka decyzja! :)))
dajcie czadu :))))

Justyna- no tu mamuski nie raz wlatuja z info ,ze dziecię w najlepsze urzęduje od 5 rano...współczuję i zyczę smacznej kawki aby sie dobudzić..

ściskam Was wszystkie:))

Witam sie i ja :)

Justyna właśnie doskonale wiem o czym mówisz.... U mnie pogoda do kitu juz od ładnych paru dni i też mam całą trójke w domu:tak:, nudzą sie straszliwie a ja nie moge przecież cały czas sie z nimi bawic bo obiad sie sam nie zrobi.... U ciebie o tyle fajnie ze synów masz w podobnym wieku wiec pewnie sie troche razem bawią:tak:
Kasia też teraz szaleje z Michałem na moim łóżku a Hania jeszcze w śpiworku bawi sie w swoim łóżeczku wiec mam chwile na kawke:tak: tak wiec chwilo trwaj!!!!:-D

Mama jak tam twój ból głowy???? mam nadzieje ze już wszystko ok???

Joaś jak sie trzymasz???

Maureen co z toba??

Asia a ty gdzie??

Bedismall powiedz mi czy Patryczek daje ci pospać w nocy??? Hania mi pieknie spała ale ostatnio codziennie budzi sie na cyca o 5.30- czasem jeszcze zasypia i spi do 8 a czasem już nie..... Wczoraj pierwszy raz jej zrobiłam kaszke na mleku na kolacje ale nie była zachwycona:-D powiedziała ze zostanie jednak przy mleku i owockach:-D ach te dzieci!!!

Zuz-Inka &&&&&& dalej zaciśniete!!!

Pawimi a tak z ciekawości jeszcze zapytam czy twój syn odpisuje na twoje listy czy jeszcze mu nie może???

no nic lece sobie tą kawke zrobić bo oczy same sie zamykają. Znów poszaleliśmy z M. jak skończył pracować i poszliśmy spać o 1.00:-D:-D:-D Potem sie Michał zbudził a potem jeszcze Hania i normalnie ledwie na oczy patrze:-D

Ewunia- poszaleliście z mężęm:-p:-D:-D

a mój ból głowy jest nadal -nie wiem kurcze czy to od zatok-może niedoleczone,ale wzięłam wszystkie leki które miałam wziąć..czułam sie juz dobrze i teraz znowu..
może to wina klimy w pracy ,ale włączamy sporadycznie...
a może mam jakiś zator w głowie jak mówiła lekarka???????????

w kazdy razie zaraz szukam tabletki...

hej
moja symulantka idzie dzisiaj do szkoly i sie spiesze
lece do lekarza z patrykiem bo mam problemy u angielskichlekarzy nie uznaja jego alergii i egzemy wiec ide do polki poki jeszcze jest bo zmienia przychodnie od wrzesnia

wczoraj mialam problemy z wydaniem recepty na nutramigen bo nie zaznaczyli przewlekly tylko wydali jednorazowo i dlatego chce do niej tez isc ,a sasiadki corka jeszcze zle sie czuje wiec ja biore jej syna do szkoly a ona mi popilnuje dominika

Hej dziewczyny!
Katrina - moja Martynia dziś kończy 3 latka i zdarza jej się moczyć żeby zwrócić na siebie uwagę
Zuz-Inka - no to do dzieła, za dużo nie myślcie, proszę ;-)
Justyna - witaj
Mamo05 - koleżanka jak się patrzy, a swoją drogą nie musisz się martiwc, że Zuzia jest po pierwsze strachliwa a po drugie mało twórcza - "Basia" to moja teściowa :-D
Dziewczyny, konkretniej Wam nie poodpisuję, dziś jestem z piątką sama - wczoraj była pani Asia, a dziś sama jestem na placu boju i w dodatku ten deszcz :-(
Muszę jeszcze zająć się praniem rzeczy z wyjazdu bo zanim się obejrzę będę musiała pakować się na kolejny wypad tygodniowy. No i imprezę Martyni trzeba zrobić :-)

Hej kobietki,

dziekuje, ze o mnie pamietacie i pytacie, jestescie kochane :tak:

Ja mialam trywialny problem z internetem, z serii pojawia sie i znika i tak przez 3 dni prawie, wrrr.. A do tego czasu tez nie za wiele, tak jak Wam wspominalam, mialam pewna wazna dla mnie sprawe do zalatwienia. Otoz postanowilam otworzyc wlasna dzialalnosc, konkretniej cleaning service, czyli firme sprzatajaca ;-) Nie uwierzylybyscie jakie jest tutaj zapotrzebowanie na takie uslugi, Angielki najprosciej rzecz ujmujac sa leniwe i wola placic nieraz ciezkie pieniadze niz umyc kuchenke czy podloge :baffled:
Na razie mam 2 dziewczyny, ktorym bede dawac zlecenia, zreszta zobaczymy jak to w praniu wyjdzie z klientami, bo konkurencja jest duza, nie da sie ukryc.

Fajne w Uk jest to, ze jak zakladasz dzialalnosc z mysla o jednej branzy i cos nie wychodzi, albo nie chcesz sie tym zajmowac, to mozesz w kazdej chwili sie przebranzowic i nawet nigdzie tego nie zglaszasz, naprawde jesli chodzi o swoj interes to wszystko tutaj upraszczaja, aby bylo jak najmniej komplikacji, odwrotnie do tego jak jest w PL. Prowadzilam dzialalnosc w Polsce, wiec wiem jaka jest roznica - kolosalna !!

Jesli wszystko ulozy sie po mojej mysli, to bede dzialac w 2 branzach rownoczesnie na poczatku, a potem sie zobaczy. ta druga wyszla przez zupelny przypadek... Bylismy w Parku centralnym z dziecmi, po dlugiej zabawie postanowilismy wstapic do kawiarenki, ktora miesci sie wlasnie w tym parku. Prowadzi ja wloskie malzenstwo, bywalismy tam nieraz. Zamowilismy lody dla dzieci, my po kawce i kawalku ciasta. Przy czym zaczelismy z M. dyskutowac, jaki jest maly wybor, jablecznik, tarta z orzechami, pakowane, sklepowe muffinki, ciasto marchewkowe i chyba jeszcze jeden rodzaj, nie pamietam. Cos mnie podkusilo i... zapytalam sie wlasciciela, czy nie potrzebuje domowych ciast na sprzedaz, bo ja pieke i moge piec dla niego :-D Od slowa do slowa umowilismy sie, ze przyniose mu jakies ciasto do degustacji. Upieklam sernik krolewski, chlebek bananowy i biszkopt z kremem, truskawkami, malinami i galaretka ;-) M. zaniosl ( bo ja musialam zostac z dzieciakami) i Vincent ( wlasciciel ) powiedzial, ze mam do niego zadzwonic na drugi dzien. Zadzwonilam, pochwalil ciasta, zapytal o ceny, ja podalam, troche podyskutowalismy o szczegolach technicznych pieczenia :-). Na ostateczne negocjowanie umowieni jestesmy na poniedzialek, bo ma bardzo zajety weekend. Planuje wziac go troche podstepem i przygotowac kolejne probki do degustacji - tym razem to bedzie czterokolorowa babka i rolada z masa z serka mascarpone ;-) Jak starczy mi czasu, to jeszcze kilka babeczek kruchych z owocami. Uff.. to juz wiecie wszystko, teraz bardzo prosze o trzymanie kciukow w poniedzialek !! Kurde, sama w to nie wierze, ze tak sie odwazylam wypalic do obcego faceta, ale jak widac takie spontaniczne akcje sa najlepsze :-D I co Wy na to ??

Musze teraz zmykac, bo lece na play grupe z dzieciakami, przepraszam, ze nie odniose sie personalnie do waszych postow, nadrobie wszystko po poludniu, jak mala pojdzie spac :tak: Zloze tylko zyczenia solenizantce :

Martynko
- wszystkiego co najpiekniejsze, bajkowego dziecinstwa, spelnienia marzen schowanych gleboko w dzieciecym serduszku i wiele, wiele radosci !!!

Maureen - super pomysły!!!! O ciastach sama myślałam. Trzymam kciuki, bo widać niesamowitą radość w tym poście :-) Uciekam, Arti się drze :-(

reklama
bEDI- MAM NADZIEJE,ZE WSZYSTKO ZAŁATWISZ :) &&

Joaś-ukochac Martynkę :)
no i mam nadzieje ze i u Was wyjdzie słonko-przesyłam troche bo ja mam od rana..

Maureen-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! re-we-la-cja!!!!!
gratuluję SZEFOWO!!! przepieknego posta napisałaś-sama radość i euforia!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby z ciastami tez wypaliło:))

Joaś-dziś Zuza chodzi z Ania na ręku-biedronka :)))

ja byłam juz po cement-Tom bedzie kostkę koło tuj "mocował"..zrobiłam zakupy na obiad i na sernik na zimno(zaraz robię) ,kupiłam Zuzi buciki..teraz do kuchni marsz :))

Do góry