reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ewuniaf
ja tez sie zmagalam z takimi migrenami w polsce to chyba klimat jednak bo oczy sprawdzalam i bylo ok, robili mi dno oka
teraz mierze cisnienie sobie jak mnie boli glowa i wiem ze na pare kawek dziennie moge sobie pozwolic bo po porannej mam 98/60.... wiec lece na pysk jak nie wypije
dla mnie najgorzej mam kryzys o 14.00 przychodzi ta godzina i ja nie musze patrzec na zegarek bo jak zasypiam w autobusie to wiem ze jest 14.00

bylam u lekarza z mala bo niby brzuch ja boli symulantka jedna
nic nie wykazalo badanie moczu papierkiem ah ci lekarze angielscy

po prostu jej kolezanka sasiadka ma to samo wiec jak sa w jednej klasie i jak papuzki nierozlaczki normalnie to i cierpiec chca razem,hahaha, teraz chce isc do niej sie bawic ale na pojscie do szkoly to za bardzo ja brzuch boli,hahaha
dzieciaki.......

reklama
magda - Alinka w kwietniu skończyła 3 latka. To prawda, inteligentna z niej bestia. Czasami potrafi nas nieźle zaskoczyć. Ale z tym załatwianiem się to raczej negatywnie.

jestem po pracy ,ale padam na ból głowy....

Justyna -jasne ,ze przygarniemy-rozkładaj kocyk i pisz smiało:)

Bedi witaj kochana :)
alę Ci córa zafundowała "wycieczkę" do lekarza..;-)

Katrina- no kurka dziei czasem mają takie etapy,ze nie zrozumiesz o co kaman..oby Jej szybko minęło..dobrze,ze teraz pranie szybko schnie:-);-)

Maureen- co u Ciebie ??????

Ewunia- szkoda ,ze z Kasia taka diagnoza......

Magda-witaj kochana jak Ci minął dzionek??

zmykam bo normalnie na oczy nie widzę...

aaaaa-umowe mam narazie do końca wrzesnia-wiadomo 3 m-ce próbne,ale najwazniejsze,ze jest umowa i nie trzeba bedzie sie pózniej szarpać z pracodawcą...mam nadzieje,ze nadal bedzie ze mnie zadowolona i po wakacjach mi przedłuzy...

papa-sciskam 4all:tak:
f050.gif

mówiłam Wam co dzis Zuza wymysliła??????

wraca z piaskownicy do domu z zamknięta reką..pytam-co tam masz??
a Ona-ciiiii.
a143.gif
.Basie....

pytam jaką Basie
a093.gif

a Ona mi rękę otwiera a tam...glizda
a108.gif
!!!

magda - Alinka w kwietniu skończyła 3 latka. To prawda, inteligentna z niej bestia. Czasami potrafi nas nieźle zaskoczyć. Ale z tym załatwianiem się to raczej negatywnie.
Hmmm to może jeszcze nie dokońca potrafi utrzymac mocz a po tym dniu całym w pampersie sie rozleniwiła i nie chce jej sie trzymac moczu by dojść do ubikacji.

jestem po pracy ,ale padam na ból głowy....

mówiłam Wam co dzis Zuza wymysliła??????

wraca z piaskownicy do domu z zamknięta reką..pytam-co tam masz??
a Ona-ciiiii.
a143.gif
.Basie....

pytam jaką Basie
a093.gif

a Ona mi rękę otwiera a tam...glizda
a108.gif
!!!
Niemożliwa Twoja córka ależ się usmiałam hahahaha ładne imie nadała :-D

A co do mojego dzionka no cóż jedno wieeelkie lenistwo.Rano byłam na badaniach a później poszłam na zakupy i po południu tylko bąki zbijałam:-p.Do młodej przyzła koleżanka więc miałam troszke spokoju.Dzwoniła też starsza z nad morza i bardzo zadowolona i szczęśliwa.Tylko troszke marudziła że nie morze popływac i czeka aż sie zrobi upalnie

Mama twoja Zuza jest po prostu genialna!!!!:-D troche mi to przypomina mnie sama z dzieciństwa (też zbierałam wszystko co sie rusza i nadawałam imiona - a w szafce trzymalam slimaki w słoiku i jaszczurki tak zeby mama nie znalazła:szok::-D:-D)
Współczuję ci bardzo bólu głowy!!! Znam to doskonale. Wypróbuj metode Pawimi- mi troche ulzyło przedwczoraj:tak:
Super że umowa jest i ze jest z ciebie szefowa zadowolona:tak:
Trzymaj sie kochana- oby po nocy ci przeszlo. tule mocno!!!

Bedismall może masz rację może to rzeczywiście ten klimat ale przeciez nie wyprowadze sie z powodu bólu głowy..... Ja też niskociśnieniowiec:tak: a córcia to rzezcywiście ci zasfundowała czas u lekarza...

Joaś świetnie ze wróciłaś!!! Dziewczyny mają rację jak trzeba to bedziemy tulić z całych sił:tak:

Justyna witaj wsrod wielodzietnych!!!

Karina ja podobnie jak mama myśle ze twojej Alince to przejdzie:tak: bedzi3e dobrze wciąż trzymam kciuki!!!

Maureen a ty gdzie nam uciekłaś??? Martwimy sie.....:-(

Magda no coś z tymi Kaśkami rzeczywiście jest... I zazdroszcze ci leniuchowania!!!! Ja też chce mieć lenia (i móc go wykorzystać :p)

a ja siedze sama bo M, dziś pracuje. Co prawda w domu ale jest zajety wiec ja latam sobie po bb...
Od paru dni mam kryzys pod tytułęm " co ze mnie za matka skoro nie potrafie zapanować nad moimi dziećmi" ach:baffled:....

Ostatnia edycja:
Wpadam...trzymajcie dziwewczyny kciuki abysmy nie stchorzyli z decyzja!!! W poniedzialek Wam powiem co postanowilismy! Wiecie o co chodzi ;-)

reklama
magda - myślę, że to nie jest kwestia, że nie potrafi utrzymać - wiedziała, że dziś mamy jechać na zakupy, po buty, dres i takie tam, a obok jest sklep z zabawkami. Powiedziałam jej, że jak ładnie bedzie robiła wszystko do toalety, to coś kupimy. Nie było żadnego problemu z odwiedzaniem kibelka, nawet po drodze do domu, w samochodzie, zawołała, że chce siusiu, więc się zatrzymaliśmy i zrobiła co trzeba. Wróciliśmy do domu i co????
Więc zabrałam wszystko to, co kupiliśmy i na razie znowu woła.... chyba trzeba będzie w ten sposób robić, bo nie mam innego pomysłu.

Ostatnia edycja:
Do góry