reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewuniaf,

U mnie dzis na obiadek byl ryz gotowany w mleku z sosem waniliowym i truskawkami ;-).

Maureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn-nie zasnę!!!!!!!!!!!!
jery -ślinotok!!!!!!

muszę to jutro zrobic bo mi język ucieknie do.......

a czemu jesteś wkurzona??? dzieci
e100.gif

mąż
e094.gif

czy tak ogólnie?????

tulę w każdym razie..
a055.gif

reklama
mamusiu a widzisz ja sie nie zgadzam :-D oczywiscie jak najbardziej masz prawo do swojego zdania i pewnie tez tak bylas nauczona - wszak sama sugerujesz ze swoja teze opierasz na byciu kosmetyczka, a JA swoja na wieloletnim czytaniu opublikowanych badan pro-ekologicznych promujacych naturalne sposoby higieny, zywienia i tychze rezultatow. Sama woda zdecydowanie wystarcza do nawadniania skory, a jesli chodzi o chemie w pozywieniu to wlasnie naszym zadaniem jest jej unikanie i calkowite wyeliminowanie. I uwierz mi ze jest to mozliwe ;-) Twoja skora jest tym co jesz, i od tego zalezy jej wyglad a nie od ilosci wklepanych w nia krermow czy tonikow. Dlatego tak wazne jest kontrolowanie tego co zjemy i skad pochodzi nasze pozywienie oraz eliminowanie toksycznych skladnikow. Jest cala masa naturalnych sposobow na to zeby skutecznie makijaz usunac, bez grama chemii, podobnie jesli chodzi o to (dla mnie sztuczne) nawilzanie - do tego tez nie trzeba uzywac kremow pelnych syfu a chemia w sloiczku aplikowana bezposredno na skore jest o wiele bardziej szkodliwa niz ta ktora jemy. Jesli masz odpowiednia diete i unikasz toksyn w pozywieniu to Twoja skora nie bedzie wymagala dodatkowych bodzcow. Ale jesli juz "musisz" to jako tonik swietnie moze sluzyc soczek z ogorka ;-) Pewnie sie zdziwisz jesli napisze ze nie uzywam szamponow do mycia glowy a wlosy mam czysciutkie i puszczyste jak nigdy ;-) a skore na twarzy mam taka ze niejedna nastolatka moglaby mi pozazdroscic. Posiadam moze cale dwie zmarszczki na krzyz i to trzeba sie mocno przygladac zeby je zauwazyc. A pomysl ile ja mam latek ;-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!

Wpadam jak po ogień ;-)
Pawimi - kolejny patriota CI rośnie :-) Super ze Jonatan już przysłał list. Dwa tygodnie już??? Raju jak zleciało :szok:
Maureen - ryz na mleku - poezja smaku, niestety ja nie mogę a dzieciaki nie jadają
Mamo, Maureen, ja też mam truskawy w lodówce, muszę z nimi porządek zrobić, ale znów pędzę i pędzę, szlag by to trafił
Pisałyście laski o kremach, a wiec ja stosuję od czasu do czasu - może się uda raz w tygodniu. Dzięki naszej kochanej nadrzędnej kosmetyczce - Mamie - zaczynam kłaść sobie maseczki, mi pasują Dermiki, bo mnie nie uczulają, a efekty są fajne. Tylko, że ja dużo starsza od większości mam jestem
Liza - ja jestem niemalże 40tką a czuję się czasami jak 20 a czasami jak przechodzona 60tka

Coś się dzieje z moim Bartusiem. Dziś potwornie rozrabiał w przedszkolu, przeszedł samego siebie. A potem - odebrany przeze mnie dzisiaj zdecydowanie wcześniej - opadł totalnie z sił, w aucie zasnął o 15.30 i śpi do tej pory....To mu się jeszcze nigdy nie zdarzyło... Chociaż kiedyś Martynia zasnęła o 16 w aucie i obudziła się o 6 rano do przedszkola :szok:
No nic, będę zaraz zmykała, buziaki lasencje

hahaha...Joas - przechodzona 60-tka ;-) dobre okreslenie :-Dnapisz jeszcze zuzyta hahahaha :-D
a tu jeszcze nawiazujac do tematu poprzedniego.... nasunela mi sie jedna kwestia...jak.przerazajaca jest sila reklamy, to jest jednak przeogromna machina ktora sprawia ze czujemy iz dany produkt jest nam absolutnie niezbedny, malo tego "wmowi" nam ze bez niego bedziemy stare, brzydkie i mniej wartosciowe i w ogole zyc sie nie da. Ja moze za duzo wiem bo przeciez marketing skonczylam no i cale zycie w sprzedazy pracuje wiec takie tam tresci typu musze bo umre mnie juz nie tykaja.

Ostatnia edycja:
witam się wieczorową porą
wybaczcie ale nie popiszę i nie podczytam bo nie mam na to sił...
zalewam dziś robaka i jest fajnie, ktoś chce się stuknąć?:cool:

z dobrych wieści to tylko taka że złożyliśmy wniosek o dodatek mieszkaniowy...

Witajcie kochane BeBabeczki :-)
Chwilke sie nie pokazywalam ale mialam pilny projekt do skonczenia na tzw wczoraj i neta nie wlaczalm aby mnie nie kusil. Projekt skonczony oddany i wolne uffff
Krzys mial dzis zakonczenie roku szkolnego lzy wzruszenie...i zdziwienie ze tak szybko to minelo. Jutro koniec u Ani i wakacje!!!!

Ide poczytac co u Was!

witam się wieczorową porą
wybaczcie ale nie popiszę i nie podczytam bo nie mam na to sił...
zalewam dziś robaka i jest fajnie, ktoś chce się stuknąć?:cool:

z dobrych wieści to tylko taka że złożyliśmy wniosek o dodatek mieszkaniowy...
Ja moge sie wirtualnie stuknąć bo tylko tak moge sobie robaka zalać:-D
I zyczę pozytywnej wiadomości
Witajcie kochane BeBabeczki :-)
Chwilke sie nie pokazywalam ale mialam pilny projekt do skonczenia na tzw wczoraj i neta nie wlaczalm aby mnie nie kusil. Projekt skonczony oddany i wolne uffff
Krzys mial dzis zakonczenie roku szkolnego lzy wzruszenie...i zdziwienie ze tak szybko to minelo. Jutro koniec u Ani i wakacje!!!!

Ide poczytac co u Was!

Ja jutro mam zakończenie u starszej i fajnie że już masz ten projekt za sobą to już masz labę czy nie jeszcze?

Ostatnia edycja:
Bedi nie bede robala teraz zalewac bo:
1. mam obiad w piekarniku
2. ide z dziecmi na jezioro
3. srodek dnia to jakos tak nie chce mi sie chlac ;-)

Magda mam juz wakacje! Projekt nie byl trudny bo ja to lubie ...tylko komp mi odmawial posluszenstwa i myslalam ze skopie mu procesor bo w ciagu 24 h mialam nagrac 50 DVD a jedno nagrywa sie pol godziny ....
A z innej beczki w sobote bylam z Ania na rocznicy komuni na pielgrzymce a M zostal sam z chlopakami...wracam syf, brud i ubustwo...pytam nie mogles to jakos ogarnac jutro niedziela? a on na to nooow iesz sam z dziecmi zostalem a ty wymagasz :szok:
Nooo tak nie dobra jestem ja na codzien mam sprzataczke kucharke i 2 nianie a jego samego zostawilam ;-)

reklama
Do góry