reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Anna.S- możesz jeszcze z Nivea zobaczyć, z AA ,jak masz Superfarm koło siebie to podjedz sobie tam-zawsze na coś promocje mają i dobiorą Ci bo pomagają w tym :)

my zaraz do obiadu siadamy.

Magda-
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif

a122.gif
a122.gif

gratki kochana!!!! za pierwszym razem ?????

Gratulacje!!!! ale super, widzisz nie taki diabel straszny....polubisz napewno ta niezaleznosc zwiazana z mozliwoscia prowadzenia samochodu.
Czytam o tych waszych wydatkach na ksiazki i przybory.....:szok:jestem w szoku bo moje wydatki poza dalece wygorwanym czesnym (ale to inna strona medalu) sa znikome. Nie wiem jeszcze co w tym roku bedzie bo nie zerkalam na strone mamy w sumie sporo czasu i jakos o tym nie mysle, ale w ubieglym kupilam dziecku 5 kolorowych papierowych folderow po kilkanascie centow kazdy :-D, drewniana linijke za 10 centow :-D, komplet najzwyklejszych drewnianych olowkow numer 2 i taki clip board za dolara gdzie sie wpina kartki zeby latwo bylo pisac ;-) i tyle moich zakupow, zero ksiazek, zeszytow itd.....

Ja kremy uzywam tylko takie robione z ziolowych sklepow. Zaznaczam ze pod makijaz wylacznie. Poza tym nic, zadych chemii przeciwzmarszczkowych i "cudownych" specyfikow na moja mlodosc bo to tylko niestety zgrabne lobby i kampanie reklamowe ktore potrafia sprzedac produkt tak iz wydaje nam sie on niezbedny. Tym czasem cudowtorczy sloiczek mazi jest zazwyczaj wart tyle co zawarty w nim paraben, glikol propylenowy, benzyl- kwasu PHB. pochodne ropy i...tu mozna by wymienic cala liste mendelejwa. Jak to kiedys ktos fajnie ujal...Twoje zdrowie jest ważniejsze niż chwilowe piękno.

Joas - J.Blunt - no i tu trafilas w sedno ;-) lubie go bardzo...

reklama
mama - mysle ze nie chaialabys zamienic sie tymi wydatkami :-D sama sie zastanawiam czy nie wolalabym zeszytow kupowac :rofl2:
a tak a propo to juz kiedys mialam napisac - Twoje ikonki sa powalajace na ziemie:-D ja juz je prawie sobie zidentyfikowalam je z Twoja osoba ;-) jest Krzysia z rodziawiona w usmiechu, buzia, zdziwiona Krzysia, Krzysia emocjonalna hahahaha itd...;-)

u mnie dzis straszna duchota i goraco, juz o 7.30 rano bylo 27 stopni to nie chce wiedziec ile w poludnie bedzie....

Do góry