reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zapomnialam o najwaznieszym:szok: jest pierwszy list od mojego wojaka!!!
List jest niczym konkretnym, to wlasciwie tylko forma z adresem, informacja kto jest jego instruktorem, co wolno a czego nie i malutka rubryczka na wpisanie osobistych slow do matki i ojca, poniewaz mogl tylko jeden taki list wyslac to skierowal go do mnie i...ojca na tej jednej formie tak po jednym zdaniu zeby sie modlic za niego ;-) Nastepne listy beda juz normalnymi listami. Ze to nie oboz harcerski to juz sie pewnie zdarzyl powaznie zorientowac po dwoch tygodniach. Podobno te pierwsze 2 tyg sa kluczowe i najwazniejsze z psychologicznego punku widzenia. Przezyl...najgorsze 2 tygodnie swojego zycia i jest na dobrej drodze :tak: Musze pomalu rezerwowac bilet na samolot na pierwszy tydzien wrzesnia...bedzie witajcie w goracym San Diego:happy:

reklama
Pawimi- no pewnie bym nie chciała sie zamienić ;)) też wolę kupować zeszyty i plastelinę :))
mówisz ,ze ja i emotki to jedno :))))
aaa-taka tam ze mnie jajcara :))
e112.gif

no i gratki :))
syn przeżył a pewnie Go tam po główce nie głaszczą..
rezerwuj bilet i nie zapomnij chusteczek :))

Pawimi,

to zuch chlopak, gratulacje dla niego, wiadomo ze sie tam nikt z nim nie cackal przez te 2 tygodnie i bulke z maslem to widzial ale tylko na talerzu ( albo i nie ;-) ) fajny i taki kontakt, a we wrzesniu.. oj to sie bedzie dzialo w tym San Diego :-D

Mama05,

ciesze sie, ze Ci sie zakupy udaly :tak:

Magda,

wielkie gratulacje !!

Joas,

kochana, oj naleza Ci sie te wakacje, naleza :tak: Mam nadzieje, ze uda Ci sie odpoczac, trzymam wlasnie za to kciuki :tak:

AnnaS,

dobrze, ze wrocilas do nas Babeczko :tak:

wlasnie bylam na 15 minutowym spacerze.......bleeeeeeeeeee!!!!!!!! war i skwar niesamowity. Ohyda!!! dostalam kijem po dupsku od trzeciorodnego - tak calkiem znienacka, a pozniej mnie nim dzgal po posladkach
gear_diagonal.gif
bardzo interesujacy to byl spacer
icon_biggrin.gif

a teraz zawiesil sobie kolorowy kocyk na tym kijaszku ktory przekamuflowal do domu i mowi ze to flaga amerykanska :-D:-D:-D coza patriora....krzyczy I love America hahahahaha

Ostatnia edycja:
Magda-
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif

a122.gif
a122.gif

gratki kochana!!!! za pierwszym razem ?????
dziękuje za wszystkie gratki
Mama nooo niesteyty nie za pierwszym niestety.To było 6 podejście:-D
Ale egzaminator tak prowadził mi egzamin i był ewidentnie tak nastawiony bym zdała,nie czepiał sie drobiazgów jak nie którzy poprzedni:wściekła/y:
No i mój maluszek w brzuszku tez się napewno do tego przyczynił bo brzuszek już nie da się ukryć ;-)

Pawimi:-D a to ci synek dzis uprzyjemnia dzień;-)

Wogóle to po samym egzaminie nie dotarło do mnie że to już koniec i żadnych kolejnych podejść nie będzie i że zostałam wąłśnie kierowcą:tak: że już nie musze sie doszkalać w szkole.Zresztą to był ostani moment bo nie długo musiałą bym ponownie zaliczać testy i jazdy doszkalające i znów bym musiała sporo w to zainwestować.

hEJ
cHCIAŁĄM SIĘ POCHWALIĆ
ZDAŁAM!!!!!:laugh2:

wielkie gratulacje :))))))))))))))))))))))))))))))))00
licze że u mnei teraz się uda na razie nie wykupowałam egzaminu bo nie czuje sie pewnie musze dokupić kilka godzin by się poczuć pewniej

jeny 9 h w pracy padam na ryj

córcia dziś ze szkoły przyniosła dyplom wzieła udział w konkursie plastycznym i jako jedyny zdobyła nagrode ze swojej grupy sozkk
a nagroda pół wyprawki hehehheheh:-):-D piórnik wyposażony świecówki ,ołówkowe kredki i kilka zeszytów jestem kilka zł do przodu :)

Agatulka no prosze jak miło-my tu o wyprawce a Ty córe na konkurs wysłałaś i juz trochę masz :))

Magda- najważniejsze ,ze masz już prawko:))ja zdałam za 2 gim razem:)

Pawimi-ale spacer z synem :)jeden w wojsku a drugi Cię szkoli :))

Kurka tyle czasu juz tu jestem a dAlej nie wiem jak wziąć w chmurke to co ktoś napisał:eek::eek::eek:

Magda brzuszki zawsze pomagaja- przy wszystkich egzaminach:-D:-D:-D

Agatulka gratulacje dla twojej córci!!!:-)

Mama świetnie ze udane zakupy uprzzyjemniły ci dzień:tak:

Pawimi list od syna wojaka to nie byle co...:tak:Pewnie juz sie tego wrzesnia doczekać nie mozesz , i jak sie spotkacie jak go przytulisz to go puscic nie bedziesz mogla:-D:-D:-D

A co do kremów to jestem tego samego zdania co ty...:tak: tyle ze nie stosuje nic (no czasem jak wychodze do ludzi to sie pomaluje a tak to stawiam na naturalność- może dlatego wyglądam tak staro:-D....ech
Jak sie starzeć to z wdziękiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ide robić koktail z truskawek- choc dzisiaj najchetniej wymieszałabym go z czyms wysokoprocentowym:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ewunia -no zakupy udane ;))

a jako kosmetyczka wiem ,ze trzeba skórze pomóc-tyle chemii co jemy w pozywieniu to w kremie na pewno nie dostarczymy :)
skóra potrzebuje nawilżenia i samo picie wody nie wystarcza...
potrzebuje toniku
a fluid zapewnia to ,ze "syf" z powietrza nie dostaje sie "w całości" przez skórę-zmywamy go robiąc demakijaż ..
ja osobiście też nie używam wielu kosmetyków,ale krem na dekolt musi być,krem do twarzy i pod oczy musi być...
tonik i piling też
no i maseczki..

a ja dzis kupiłam truskawki i zapomniałam o nich
e136.gif

i jadłam dzis bób :))) dzieciństwo............

reklama
Ewuniaf,

kurde, ja tez jak nogdy walnelabym sobie dzis z grubej rury, wszystko mnie wkurza :wściekła/y:
U mnie dzis na obiadek byl ryz gotowany w mleku z sosem waniliowym i truskawkami ;-)

Pawimi,

doobree :-D

Mama05,

pisalysmy w tym samym czasie ;-) ja kupilam truskawki ..2 dni temu, mialy byc do ciasta. W koncu ciacho zaplanowalam inne i zapomnialam o owocach, ale dzis je wygrzebalam z lodowki.

Ostatnia edycja:
Do góry