reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Anna.S- super,ze też juz połowę masz;)) a jak jelitówka??

Joaś-oblukam co wstawiłas tylko mój komp wolno ściąga więc to trochę minie-zdążę włosy ułozyć :))

Liza- nie wiem co się kupuje do zerówki bo moja chodziła do 5-latków i teraz idzie do I kl
ale pamiętam ,ze 120zł płaciłam za zestaw zeszytów do ćwiczeń gdzie mieli szlaczki,wycinanki i takie tam...poza tym kapciuszki na zmianę ,szczoteczka i pasta,ręczniczek,strój do ćwiczeń..

Ostatnia edycja:
reklama
mama05 no wlasnie moja Hania tez jako 5 latka idzie do zerówki obowiązkowo...
agatulka yhm.
Czyli róznie bywa z tym...
Wychodzi na to ze bede na szybko kupowala jak sie rok szkolny zacznie i sie czegos dowiem:no: mogli by jakies spotkanie zrobic rodzicow i ogarnac to wszystko a tak to jak zwykle bedzie na szybko... rodzinne z sierpnia najwyzej zostanie odlozone na wydatki do szkoly i tyle.... jakos bedziemy musieli przezyc to wszytsko...
Dobra lece na dwor z dzieciakami.

Dziewczyny wstawiam coś na :ninja2:

Dziewczyny, jeśli chodzi o wyprawkę to powiem Wam, ze wolę nie myśleć teraz - całkiem sporo będę musiała kupić - ksiażki dla dwójki, w tym językowe, rzeczy dla czwórki - mundurki, stroje sportowe szkolne - teraz nie myślę - teraz czekam na wakacje jedziemy na tydzień już w nocy z piątku na sobotę - raju jak się cieszę

Ostatnia edycja:
mama05 no wlasnie moja Hania tez jako 5 latka idzie do zerówki obowiązkowo...
agatulka yhm.
Czyli róznie bywa z tym...
Wychodzi na to ze bede na szybko kupowala jak sie rok szkolny zacznie i sie czegos dowiem:no: mogli by jakies spotkanie zrobic rodzicow i ogarnac to wszystko a tak to jak zwykle bedzie na szybko... rodzinne z sierpnia najwyzej zostanie odlozone na wydatki do szkoly i tyle.... jakos bedziemy musieli przezyc to wszytsko...
Dobra lece na dwor z dzieciakami.

u nas tez brak zebrania dla 1 klasistów gdzie słysze u każdego rodzica było zebranie u nas cisza ciekawe kiedy o ksiązkach chcą powiedzieć w sierpniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Joaś- no to przyjemności na wakacjach-cieszę się z Tobą :)

idę rozwiesić pranie bo w końcu wyprane ,mam już makijaż ,włosy ułożone-wyglądam jak ludż mogę jechać ...

papaśki

mamo u mnie jeszcze nigdy nie było jelitówki, podejrzewałam teraz grypę żołądkową, bo małżonek miał wiecie co i gorączkę, mały raz mi taką paskudną kupkę zrobił, że ciekło z pieluchy, na drugi dzień już lepszą i też tylko jedną a następnego już ok. tylko w nocy marudził jakby go brzuch bolał, ale u niego to może też być na ostatniego zęba, który mu teraz wychodzi, wreszcie !! :-)

Troche sie wkurzyłam, bo mieli dziś możliwość odkupienia używanych podręczników z niemieckiego i religii a zapomniałam i nie dałam jej pieniędzy, poza tym myślałam, że pani to jakoś pomoże załatwić, bo mnie sie zdaje, że to jeszcze za małe dzieci do samodzielnego handlowania.

josaś super, że sie upiększyłaś :tak: ja pomału chyba muszę sie nad jakimś kremem zastanowić, możecie jakiś polecić, bo sie na tym kompletnie nie znam :confused:

reklama
jestem ...
zakupy udane bo w sumie pojechałam dla Zuzy po sukienkę a kupiłam 2 i butki balerinki,i 3 pary skarpet i dla Domisia 2 pary skarpet za Spiermenam bo jakby inaczej......
sa takie wyprzedaże,ze za wszystko dałam 99.90 :))))
Zuzy skarpety 10zł
Domisia 10zł
balerinki 20zł
sukienki20 i 40zl-wszystko z przeceny..:)

teraz wstawiłam rosołek
dzieci na ogrodzie ja kawa.

Anna.S- może kup sobie krem do twarzy na dzień i na noc-Ziaja ma fajne -ostatnio kumpela mówiła..ja mam z Avonu..ale ja uzywam 30 + :))

Do góry